Уважаеми колеги,нека ако някой има идея защо като го "ритна" Раф4-ката (Д4Д-2005)се наема до някаде - на 1-ва,на 2-ра и трета не чак там се усеща."Наема" искам да кажа се "изтегля" и ме попритиска към седалката,но до едно време и сякаш се запъва да продължи да "изтегля".Имате ли опит и идея на какво може да се дължи-тубо(ако е то -нямаше въобще да почва да изтегля според мене),някаква клапа,някаква електроника.Иначе си върви нормално при нормални ускорения и при по-високи скорости.
Благодаря предварително
					Благодаря предварително

Защо бе джанъм ми е спънат РАВ-а...???

Защо бе джанъм ми е спънат РАВ-а...???

като придобих Рава -"Рав4 2.0 D4D констатации,очаквани мнения и съвети" с много въпроси като лаик-там ти обеща нещо "да оправим работата" и после потъна някъде...Та карам си го и се ослушвам и все се хващам с въпроси без отговори...накрая усилвам радиото и съм щастлив...
  като придобих Рава -"Рав4 2.0 D4D констатации,очаквани мнения и съвети" с много въпроси като лаик-там ти обеща нещо "да оправим работата" и после потъна някъде...Та карам си го и се ослушвам и все се хващам с въпроси без отговори...накрая усилвам радиото и съм щастлив...
 . Не е възможно да ти вдигнат оборотите. Контролират се от компа и там не може да се бърка.  Ако е студено, паднал ти е акумулатора, климатроника работи и т.н.  е нормално да държи около 1000 оборота, в студено време докато загрее стигат и до 1200.  Клапаните се регулират. Сменят се така наречените "лифтери" с подходящи. Единия струваше мисля към петдесетина лева. Абе не е ефтина процедура. Този двигател се води 1ЦД и си има друга болка по принцип.
. Не е възможно да ти вдигнат оборотите. Контролират се от компа и там не може да се бърка.  Ако е студено, паднал ти е акумулатора, климатроника работи и т.н.  е нормално да държи около 1000 оборота, в студено време докато загрее стигат и до 1200.  Клапаните се регулират. Сменят се така наречените "лифтери" с подходящи. Единия струваше мисля към петдесетина лева. Абе не е ефтина процедура. Този двигател се води 1ЦД и си има друга болка по принцип. 
 .Каквото открия или науча-ще си казвам без бой
.Каквото открия или науча-ще си казвам без бой .
. .
.
Коментар