Изчезнаха ел.стъклата. Това на багажника си работи и от вътре и от ключалката. 
Бушони намерих в шофъорските крака от ляво и отпред в коша но ми се струват малко на брой - при положение че е с климатик, ел стъкла централни и прочие нормално ли е да е с всичко на всичко с 10-тина бушона цялата джипка. Не ми се смейте - за пръв път се сблъсквам с японка
 Не ми се смейте - за пръв път се сблъсквам с японка 
Гледах някаква схема за Сърф 94 !?! и там минаваше през управлението на централното - при мен поне това работи
Приемам съвети всякакви.
					Бушони намерих в шофъорските крака от ляво и отпред в коша но ми се струват малко на брой - при положение че е с климатик, ел стъкла централни и прочие нормално ли е да е с всичко на всичко с 10-тина бушона цялата джипка.
Гледах някаква схема за Сърф 94 !?! и там минаваше през управлението на централното - при мен поне това работи

Приемам съвети всякакви.

прекъснат "+" към ключовете
прекъснат "+" към ключовете

След като разглобих цялото табло, намерих причината - реле над педалите - озаглавено Доорконтрол, което мислех че е само за централното но се оказа и за стъклата. Една писта се беше разпоила вследствие на замасил бутон на вратата.
 След като разглобих цялото табло, намерих причината - реле над педалите - озаглавено Доорконтрол, което мислех че е само за централното но се оказа и за стъклата. Една писта се беше разпоила вследствие на замасил бутон на вратата.  Но така и не намерих тоя прословут бушон
 Но така и не намерих тоя прословут бушон

До нормалните бушони в дясно и малко нагоре, ако някой като мен има затруднения в намирането им. 2 са - за централното и за стъклата - приличат на малки реленца отгоре са с жълта ламаринка
 До нормалните бушони в дясно и малко нагоре, ако някой като мен има затруднения в намирането им. 2 са - за централното и за стъклата - приличат на малки реленца отгоре са с жълта ламаринка 
Коментар