Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проверка на LSD на сняг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проверка на LSD на сняг

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
    Първият клип доказва,че ЛСД работи....Това може да се пробва и на задна скорост!
    Колега "joro-g" недей да снимаш по този начин,че може да тичаш след ЛСД-то!??
    То за малко да станеедна от гумите изрови снегъ и захапа на твърдо и джипа подскочиза това и клипа свършва так с камера към земята от бързина да се кача в джипа

Коментар

това последното е по- показателно дали ти работи LSDто или не, първият тест обаче нищо не доказва, освен че колелата срещат еднакво съпротивление, както между другото е и в движение по нормален сух асфалт

Ако искаш да си тестваш LSD- то вдигни си едната задна на крик или трупчета и пробвай да тръгнеш само на заден мост. Ако падне от крика - значи работи, ако не - умряло е...
      А пък както казва Краси - друг е въпроса какво прави под голям товар...
      Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
        това последното е по- показателно дали ти работи LSDто или не, първият тест обаче нищо не доказва, освен че колелата срещат еднакво съпротивление, както между другото е и в движение по нормален сух асфалт

Ако искаш да си тестваш LSD- то вдигни си едната задна на крик или трупчета и пробвай да тръгнеш само на заден мост. Ако падне от крика - значи работи, ако не - умряло е...
        А пък както казва Краси - друг е въпроса какво прави под голям товар...
        Тоя тест го правихме при дядо владо, но на теб ще ти е малко далече. Освен да го взема (дядо владо) и да дойдем при теб.
        А сега сериозно - това е истинския тест, дали работи LSD-то. То аз май запалих доста хора тук да си тестват блокажите.
        http://www.nakladkibg.com
        накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Първоначално публикуван от niki p Преглед на мнение
          Тоя тест го правихме при дядо владо, но на теб ще ти е малко далече. Освен да го взема (дядо владо) и да дойдем при теб.
          А сега сериозно - това е истинския тест, дали работи LSD-то. То аз май запалих доста хора тук да си тестват блокажите.
          [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
            Не забравяйте, че Нивата е с постоянно зацепен преден мост и поведението и ще е савсем различно при подобни врътки
            А ако си направите ръчна с две отделни жила ще си имате ръчно лсд
            Да не забравяме, че ако не и блокираш централния диф и и повдигнеш едно колело Нивата няма да помръдне
            [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
              лично съм пробвал с лада и върти и двете гуми на мокро и на заснежено, същото е и с волга
              не ти ли се карат от хит като правиш такива неща на едни мой приятели им викнаха полиция при едни такива врътки
              Ами. Даже снощи от Субару клуб пак се събираха на същото място, но аз не можах да отида .

А и какво точно нарушение съм направил за да ме санкционират? Карам си аз и поради заснежения паркинг, автомобила ми поднесе (няколко пъти) за щастие успях да го овладея. Още повече не сме на пътното платно...

А ЛСД-то ми работи. Пробвал съм го на различни терени и при различни обстоятелства.

Коментар

Първоначално публикуван от tna_bg Преглед на мнение
                Да не забравяме, че ако не и блокираш централния диф и и повдигнеш едно колело Нивата няма да помръдне
                Така е напълно си прав. И пак зависи какво е съпротивлението между двата моста и може предния мост пак да има някакво сцепление.

Коментар

При мен пък се случва друго. Примерно едната гума е на лед другата на изчистени. Джипа върви с нежно галене на газта. В момента в който някоя гума стъпи върху нещо и се разклати, диференциала направо изпуска гумата която е на здравия терен и тя тръгва назад и тази в/у леда направо полудява.

Маслото в диференциала я някакъв бълвоч, който не е за LSD.

Дали със смяна на маслото, ще се съживи диференциала. И има ли ремонт въобще

п.п. Ех тези паркинги, чак на опашка съм се редил един по един по едно кръгче и чакаш да ти дойде реда

Коментар

Ако не е отдавна с това масло може и да се оправи

Коментар

Тези експерименти на сняг не дават верен резултат. Едната гума на лед, другата на сух асфалт. Ако е и баир още по-добре. Ако са поизтъркани фрикционните дискове ЛСД-то пак ще си работи но примерно 20% и ако е само сняг пак ще дава вид на работещо. Затова баир и лед на едната гума. Ако захапе и тръгне значи е ок. да не ви разочаровам ама над 50% от ЛСД-тата няма да успеят да блокират. Това с трупчето и 1-та гума във въздуха пак не е сигурно. И при 20% работещо ЛСД ще падне от трупчето. Но в яка кал на баир няма да мръдне.
                      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
                        Реших да пробвам дали ми работи LSD -то на мойта ТойотаПонеже като е в движение немога да го разбера дали изобщо функционира На крик го пробвах и двете гуми се въртят в една посокано с тази проверка вече съм 100%сигурен че работи Ето на това клипче е дукоментирано http://www.vbox7.com/play:418c0c5e

бе то работи ама кат неможе да отлепи за какво ли ти е

сега малко по същество - имал съм случай когато независимо че съм "шперван" едната задна гума като захапе или потъне в калта спира да се върти и в тези случай си даваш сметка че това е помагало не панацея.
                        И кои квото и да разправя гуми си трябват изначално
                        [SIZE=3][FONT=Arial Black][IMG]http://i199.photobucket.com/albums/aa290/BoomMudRacer/th11731.gif[/IMG]
                        [SIZE=4]
                        [/SIZE] [/FONT][/SIZE]

Коментар

трябва да има страничен наклон или разлика в настилките на леви и двесни гуми,иначе не е обективен теста.

Коментар

Уважаеми колеги,нека някой ЗНАЕЩ да напише повече за Торсен диференциала,бях много впечатлен от проходимостта на "слона"ТЛК200 4.5 Д4Д и ми казаха че основно качествата на джипа се дължат на него и ... естествено на добре настроените електронни "помагачи".

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
                              Уважаеми колеги,нека някой ЗНАЕЩ да напише повече за Торсен диференциала,бях много впечатлен от проходимостта на "слона"ТЛК200 4.5 Д4Д и ми казаха че основно качествата на джипа се дължат на него и ... естествено на добре настроените електронни "помагачи".
                              Къде има торсен? Централен? Отпред? Отзад?
                              http://www.volkswagen.bg/rund_um_vw/...ndifferenzial/

http://en.wikipedia.org/wiki/Torsen

Като гледам Викито - има само по средата ... и аудито ми има само по средата
                              Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Тук има доста писано.
                                Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X