Колеги,дайте информация,защото днес гледах една Тойотка BJ71 3,4 ТД и ми хареса как върви.Та въпросите ми са следните,колко големи гуми може да и се сложат,без да се товарат мн. диференциалите?Има ли резервни части за тях,и дали са взаимно заменяеми частите по диференциалите с тези на LJ70? Мерси предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
BJ71 3,4 td
Свий
X
-
До: BJ71 3,4 td
Де да го знам 3,4 с турбина,не ги разбирам тойотитеПървоначално публикуван от blago4x4 Преглед на мнение13 BT ли е мотора да разбираме
.
Коментар
-
Този мотор е да се движиш лесно без да е необходимо форсиране,едва ли по големи гуми биха променили вървенето.Трансмисията е като за три пъти по-големи машини.Ако ползваш такъв екземпляр разумно и 1 000 000 км евъзможно да се изминат.FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
BJ42 04 1982
FJ62 11 1983 skipe blago4x4
LZ 2 BHB
Коментар
-
Не бъркам колега,вчера я карах,и да ти кажа доста върви.Турбината ми се видя доста голяма.Има добър въртящ момент,не дава да и се пипне газта.Обаче е с мн. смешни джанти,разглабят се кат на газка,с обръч.Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеВърти и 35" стига да не бързаш, най добре е с 33" имам такава но ми се струва че бъркаш за турбото този двигател е атмосферен.
Коментар
-
Части има. Не са те проблема ами срока на доставка, скъпите идват бързо, а за ефтините се чака. Мотора е направен за голям въртящ момент на ниските. Аз лично ги харесвам. Иска си талант за да я убиеш. Джантите са от тези които се карат с вътрешна гума. Това не е проблем, сменят се лесно.
Ако цената и колата са добри скачай в тиквите. По въпроса с дифовете. Мисля че твоята трябва да е с усилени дифове, стават от ресорните тойоти, серии 40, 60, 61, 75, 78 и др подобни.
"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Мерси мн. за инфото,Мисалта ми беше да не се счупат диференциалите,ако се сложат 33'',а иначе дърпа наистина от мн. ниски обороти.Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеЧасти има. Не са те проблема ами срока на доставка, скъпите идват бързо, а за ефтините се чака. Мотора е направен за голям въртящ момент на ниските. Аз лично ги харесвам. Иска си талант за да я убиеш. Джантите са от тези които се карат с вътрешна гума. Това не е проблем, сменят се лесно.
Ако цената и колата са добри скачай в тиквите. По въпроса с дифовете. Мисля че твоята трябва да е с усилени дифове, стават от ресорните тойоти, серии 40, 60, 61, 75, 78 и др подобни.
Коментар
-
Няма да се счупят, освен ако не си скрит талант, казах ти и 35" върти.Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеМерси мн. за инфото,Мисалта ми беше да не се счупат диференциалите,ако се сложат 33'',а иначе дърпа наистина от мн. ниски обороти.
Коментар
-
Абе като се замисля и 44 ще върти, ама нямааа.... Моята 61ца е със същите дифове, върти си ги на поразия 35ците.Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеНяма да се счупят, освен ако не си скрит талант, казах ти и 35" върти."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар