Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BJ71 3,4 td

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• BJ71 3,4 td

Колеги,дайте информация,защото днес гледах една Тойотка BJ71 3,4 ТД и ми хареса как върви.Та въпросите ми са следните,колко големи гуми може да и се сложат,без да се товарат мн. диференциалите?Има ли резервни части за тях,и дали са взаимно заменяеми частите по диференциалите с тези на LJ70? Мерси предварително.

До: BJ71 3,4 td

13 BT ли е мотора да разбираме
    FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
    BJ42 04 1982
    FJ62 11 1983 skipe blago4x4
    LZ 2 BHB

Коментар

Първоначално публикуван от blago4x4 Преглед на мнение
      13 BT ли е мотора да разбираме
      Де да го знам 3,4 с турбина,не ги разбирам тойотите
      .

Коментар

Благо,няма ли да споделиш нещо,знам че ги знаеш Тойотите.

Коментар

Този мотор е да се движиш лесно без да е необходимо форсиране,едва ли по големи гуми биха променили вървенето.Трансмисията е като за три пъти по-големи машини.Ако ползваш такъв екземпляр разумно и 1 000 000 км евъзможно да се изминат.
          Последно редактирано от blago4x4; 09-12-08, 23:47. Причина: моя грешка
          FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
          BJ42 04 1982
          FJ62 11 1983 skipe blago4x4
          LZ 2 BHB

Коментар

Ами дай малко снимки да я погледаме и ние ако можеш
            И малко ТТ данни.

Коментар

Снимки нямам,само я гледах и пробвах.Продава се и сигорно ще я взимам,но никой не споделя информация,само си мълчат.Имах въпроси дали има части,но никой не казва,сигорно е тайна.

Коментар

Върти и 35" стига да не бързаш, най добре е с 33" имам такава но ми се струва че бъркаш за турбото този двигател е атмосферен.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                  Върти и 35" стига да не бързаш, най добре е с 33" имам такава но ми се струва че бъркаш за турбото този двигател е атмосферен.
                  Не бъркам колега,вчера я карах,и да ти кажа доста върви.Турбината ми се видя доста голяма.Има добър въртящ момент,не дава да и се пипне газта.Обаче е с мн. смешни джанти,разглабят се кат на газка,с обръч.

Коментар

Има и с турбо, не че съм виждал, ама така казва Autodata
                    А ако размислиш за покупката пусни снимки все пак

Коментар

Части има. Не са те проблема ами срока на доставка, скъпите идват бързо, а за ефтините се чака. Мотора е направен за голям въртящ момент на ниските. Аз лично ги харесвам. Иска си талант за да я убиеш. Джантите са от тези които се карат с вътрешна гума. Това не е проблем, сменят се лесно. Ако цената и колата са добри скачай в тиквите. По въпроса с дифовете. Мисля че твоята трябва да е с усилени дифове, стават от ресорните тойоти, серии 40, 60, 61, 75, 78 и др подобни.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                        Части има. Не са те проблема ами срока на доставка, скъпите идват бързо, а за ефтините се чака. Мотора е направен за голям въртящ момент на ниските. Аз лично ги харесвам. Иска си талант за да я убиеш. Джантите са от тези които се карат с вътрешна гума. Това не е проблем, сменят се лесно. Ако цената и колата са добри скачай в тиквите. По въпроса с дифовете. Мисля че твоята трябва да е с усилени дифове, стават от ресорните тойоти, серии 40, 60, 61, 75, 78 и др подобни.
                        Мерси мн. за инфото,Мисалта ми беше да не се счупат диференциалите,ако се сложат 33'',а иначе дърпа наистина от мн. ниски обороти.

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                          Мерси мн. за инфото,Мисалта ми беше да не се счупат диференциалите,ако се сложат 33'',а иначе дърпа наистина от мн. ниски обороти.
                          Няма да се счупят, освен ако не си скрит талант, казах ти и 35" върти.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                            Няма да се счупят, освен ако не си скрит талант, казах ти и 35" върти.
                            Абе като се замисля и 44 ще върти, ама нямааа.... Моята 61ца е със същите дифове, върти си ги на поразия 35ците.
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X