Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТОЙОТА V6 - ПОМОЩ!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ТОЙОТА V6 - ПОМОЩ!!!

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
    ГлавЪ !!!
    ако не е главЪ е некоя друга мизерия и то по скъпа. Не знам кой ти я продава ама ... Явно я е изпекъл тая чибурашка и ти си наред да я реставрираш.
    Щом не си се "свързал духовно" от първия път с МПС-то, пийни една ракия, олаби, изчакай да ти мине треската за купуване и търси друга
    +1

Коментар

Гарнитура/и на глава/и, ремонта е скъп, но за сметка на това неприятен
      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Възможно ли е проблема да идва от виското,което на 100% не работи?
        Моля,ако някой е сменял гарнитури на главите да пише цената на един брой.
        Братя,направо съм луднал по този джип!Моля ви не се щадете да пишете.Интерисува ме също и цена на ангр.ремъци и обтяжните ролки...
        Итнерисува ме също дали в разшерителния съд/казанче/ трябва да има определено количество антифриз или тлябва да стои празно? Благодаря Ви отново..

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
          Братя,направо съм луднал по този джип!Моля ви не се щадете да пишете..
          Просто и ясно, купи си Тойота V6, но не тази. Сега, ако искаш да си слагаш таралеж в гащите е другата тема....

Коментар

Първоначално публикуван от jimmy Преглед на мнение
            Просто и ясно, купи си Тойота V6, но не тази. Сега, ако искаш да си слагаш таралеж в гащите е другата тема....
            преди време мой приятел ми каза че си е направил гражданската отговорност на Е36-цата(BMV) аз го поздравих че току що е направил нещо равносилно на това да направиш гражданска на Паметника Левски
            умолявам те не взимай това нещо !!!
            това за толкова да загрява не спукана глава има, ами дупка с прикачена глава на него
            Последно редактирано от bliss-stick; 11-10-08, 00:48.

Коментар

Не ти трябва точно тази. А случаино да е червена и да е в София.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Възможно ли е проблема да идва от виското,което на 100% не работи?
                Моля,ако някой е сменял гарнитури на главите да пише цената на един брой.
                Братя,направо съм луднал по този джип!Моля ви не се щадете да пишете.Интерисува ме също и цена на ангр.ремъци и обтяжните ролки...
                Итнерисува ме също дали в разшерителния съд/казанче/ трябва да има определено количество антифриз или тлябва да стои празно? Благодаря Ви отново..
                Батенка,аз цени мога да ти дам за всичко ,но си мисля че няма смисъл да се захващаш с кенефите на хората има и други жипки ако не сега,то след месец ще излезне друга.Не се занимавай

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
                  .....Щом не си се "свързал духовно" от първия път с МПС-то, пийни една ракия, олаби, изчакай да ти мине треската за купуване и търси друга
                  Наистина това е най-правилния начин за купуване на каквото и да е.
                  Трябва като седнеш, да ти залепне за гъза и като спреш да не ти се слиза....
                  А това дето ще гледаш с едното око пътя, а с другото стрелката на температурата - ще те доведе до кривогледство.
                  Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                  http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Благодаря на всички за ценните съвети!!!
                    Братя,вече и аз съм от голямото семейство на "ТОЙОТА - 4 РЪНЪР"3000 V6 клима.
                    само,че не е тази за която Ви писах!
                    По стечение на обстоятелствата се сдобих със същия модел но мнооого по добро...
                    От сега нататък започват въпросите ми - надявам се ще проявите разбиране?...
                    Още веднъж благодаря...и бъдете здрави...

Коментар

Благодаря на всички за ценните съвети!!!
                      Братя,вече и аз съм от голямото семейство на "ТОЙОТА - 4 РЪНЪР"3000 V6 клима.
                      само,че не е тази за която Ви писах!...
                      A честито!
                      Тази залепна ли ти за задника????
                      Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                      http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

според мен
                        да гледаш кола и нещо да не ти харесва - далеч
                        знам че си навит за такава машина
                        ама това не са 5 лева да ги даваш всеки ден
                        потърси друга без кусури която няма да има такива фрапиращи забележки
                        така мисля
                        успех с покупката
                        BMW X6

Коментар

Дай снимки на новата придобивка....
                          NO EXCUSE for not driving a TOYOTA!!
                          Toyota Land Cruiser LJ70, 2L-T, KUMHO 31/10.5/15, 2,5" TrailMaster, SuperWinch 10000

Коментар

Първоначално публикуван от mihailkurkiev Преглед на мнение
                            Дай снимки на новата придобивка....
                            Снимките са в тема "Представяне на нашите Тойоти" .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X