Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ТОЙОТА V6 - ПОМОЩ!!!
Свий
X
-
До: ТОЙОТА V6 - ПОМОЩ!!!
Гарнитура/и на глава/и, ремонта е скъп, но за сметка на това неприятен
Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
Възможно ли е проблема да идва от виското,което на 100% не работи?
Моля,ако някой е сменял гарнитури на главите да пише цената на един брой.
Братя,направо съм луднал по този джип!Моля ви не се щадете да пишете.Интерисува ме също и цена на ангр.ремъци и обтяжните ролки...
Итнерисува ме също дали в разшерителния съд/казанче/ трябва да има определено количество антифриз или тлябва да стои празно? Благодаря Ви отново..
Коментар
-
Просто и ясно, купи си Тойота V6, но не тази. Сега, ако искаш да си слагаш таралеж в гащите е другата тема....Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеБратя,направо съм луднал по този джип!Моля ви не се щадете да пишете..
Коментар
-
преди време мой приятел ми каза че си е направил гражданската отговорност на Е36-цата(BMV) аз го поздравих че току що е направил нещо равносилно на това да направиш гражданска на Паметника ЛевскиПървоначално публикуван от jimmy Преглед на мнениеПросто и ясно, купи си Тойота V6, но не тази. Сега, ако искаш да си слагаш таралеж в гащите е другата тема....
умолявам те не взимай това нещо !!!
това за толкова да загрява не спукана глава има, ами дупка с прикачена глава на негоПоследно редактирано от bliss-stick; 11-10-08, 00:48.
Коментар
-
Батенка,аз цени мога да ти дам за всичко ,но си мисля че няма смисъл да се захващаш с кенефите на хората има и други жипки ако не сега,то след месец ще излезне друга.Не се занимавайПървоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеВъзможно ли е проблема да идва от виското,което на 100% не работи?
Моля,ако някой е сменял гарнитури на главите да пише цената на един брой.
Братя,направо съм луднал по този джип!Моля ви не се щадете да пишете.Интерисува ме също и цена на ангр.ремъци и обтяжните ролки...
Итнерисува ме също дали в разшерителния съд/казанче/ трябва да има определено количество антифриз или тлябва да стои празно? Благодаря Ви отново..

Коментар
-
Наистина това е най-правилния начин за купуване на каквото и да е.Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение.....Щом не си се "свързал духовно" от първия път с МПС-то, пийни една ракия, олаби, изчакай да ти мине треската за купуване и търси друга
Трябва като седнеш, да ти залепне за гъза и като спреш да не ти се слиза....
А това дето ще гледаш с едното око пътя, а с другото стрелката на температурата - ще те доведе до кривогледство.Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
http://www.cardomain.com/ride/2562837
Коментар
-
Благодаря на всички за ценните съвети!!!
Братя,вече и аз съм от голямото семейство на "ТОЙОТА - 4 РЪНЪР"3000 V6 клима.
само,че не е тази за която Ви писах!
По стечение на обстоятелствата се сдобих със същия модел но мнооого по добро...
От сега нататък започват въпросите ми - надявам се ще проявите разбиране?...
Още веднъж благодаря...и бъдете здрави...
Коментар
-
A честито!Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеБлагодаря на всички за ценните съвети!!!
Братя,вече и аз съм от голямото семейство на "ТОЙОТА - 4 РЪНЪР"3000 V6 клима.
само,че не е тази за която Ви писах!...
Тази залепна ли ти за задника????Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
http://www.cardomain.com/ride/2562837
Коментар
-
според мен
да гледаш кола и нещо да не ти харесва - далеч
знам че си навит за такава машина
ама това не са 5 лева да ги даваш всеки ден
потърси друга без кусури която няма да има такива фрапиращи забележки
така мисля
успех с покупката
BMW X6
Коментар
-
Снимките са в тема "Представяне на нашите Тойоти" .Първоначално публикуван от mihailkurkiev Преглед на мнениеДай снимки на новата придобивка....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар