Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4 рънър-амортисьори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 4 рънър-амортисьори

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
    Имам 2-бр предни амортисьори от 4-рънър не са чисто нови но са перфектни ,40.лв за двата.
    Моите са на 2000км. - т/ст нови.Въпроса ми бе към колегата с твърдата возия.

Коментар

Здравейте,някой знаели колко са дълги(в см.)при разпънато положение предни и задни?Благодаря ви предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от Seymour Преглед на мнение
        Здравейте,някой знаели колко са дълги(в см.)при разпънато положение предни и задни?Благодаря ви предварително.
        Предни 40см.
        Задни 60см.

Коментар

Днес ходих в един сервиз и ми казаха че амовете сами газови осилени и затова друса толкова много.Има ли такива?И казаха също око искам да вози по меко да си сложа маслени(обикновенни).Вие какво щеме посаветвате,имали нещо вярно в това?

Коментар

Ако толкова ти пречи возията сега наистина ги смени с маслени .Но ако можеш да изтраеш месец два после ще свикнеш. А и трябва да си отговориш на въпроса за къкво ти е джип. За кафе или за гора ?

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav13 Преглед на мнение
              Ако толкова ти пречи возията сега наистина ги смени с маслени .Но ако можеш да изтраеш месец два после ще свикнеш. А и трябва да си отговориш на въпроса за къкво ти е джип. За кафе или за гора ?

Здравей колега,аз джипа го имам от 1г. и 8-9 мес.При нас патищата са ужасни,шосетата неса правени от 35-40г.само малко закръпване на някоя дупка и това.Затова искам да вози по меко,а за гората си имам УАЗ направен точно за пресечени местности.

Коментар

Здравей Seymour!Ако искаш 4Рънъра ти да има оригиналната возия/все пак не е мерцедес или кадилак/сигурно може да го постигнеш и с други марки амове, но оригиналните са Токико от Япония.Ако имаш възможност да ги намериш, бих ти препоръчал Tokiko Trek Master RT.Moже да ги видиш по-долу на линковете, но нямам идея дали се продават в БГ.Ако някои имат означение НР, най-вероятно са HighPressure и са доста твърди за да държат колелата на пътя, но са добри за хубави пътища и не за офроуд.
                http://www.stillen.com/product.asp?i...K01&c=SU&m=all
                И на страницата на sonoransteel.com има инфо за предните и задните амове, но разбира се за 3то поколение 4Рънър.
                http://www.sonoransteel.com/rear_shocks.html
                1999 4Runner 3RZ/ 4Runner 1KZT/ 4Runner 5VZ

Коментар

Здравей metotem,нямам претенции кам марка-модел амове просто искам да монтирам някакви по меки.Моите в момента са точно такива дето си написал.А иначе на хубав път при по висока скорост джипа се държи много добре и на завои също,много е стабилен.Аз по принцип рядко го карам по хубави пътища и за това искам даги сменя.Както бях написал при нас пътищата са като след 2-та световна война.

Коментар

Здравейте моят рънър беше започнал да подскача,също така доста се усили люлеенето.Реших да сменя амовете поръчах си Токико от автопионера гр.Варна сега е много добре но и предните и задните според мен са газови така ли трябва да е? Засега съм много доволен често ходя на лов и поведението на "джипката "се подобри. но имам и нов проблем днеска проверихме окачването оказа се че отпред всичко трябва да се сменя .някой да каже има ли някаде всичко в наличност ,че да поръчвам във Варна нямат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X