Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4 рънър-амортисьори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 4 рънър-амортисьори

Здравейте Колеги,нуждая се от предни амортисьори за моята джипка.Споделете откъде и какви да закупя!Предварително благодаря!

Незнанието не е оправдание...

До: 4 рънър-амортисьори

монро-адвенчър-60-70лв. за брой,евтини и държат за хоби каране,даже и састезатели карат с тях

Коментар

Само за информация - предните на MONROE струват 104лв/бр., а задните в зависимост от годината на производство са 114-132лв/бр.
      http://www.nakladkibg.com
      накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

тъй е ...
        мойте ги смених в четвъртак и струват 115 лв. За Монро говорим. Екстра са си и не е нужно да даваш повече

Коментар

Първоначално публикуван от Boil Преглед на мнение
          Здравейте Колеги,нуждая се от предни амортисьори за моята джипка.Споделете откъде и какви да закупя!Предварително благодаря!

Незнанието не е оправдание...
          Виж и тук стига да го има твоя модел от посочените рънъри.Сайта е за електронна търговия мисля че имат доста части за тия тойотки http://www.kanex.bg/shop/avtochasti/...x4/%2885-%29++
          Toyota 4runner
          3000cc V6

Коментар

Здравейте,колеги!Сложих някакви Койо пише произведено в Япония...Благодарности за съветите!

Коментар

Първоначално публикуван от Boil Преглед на мнение
              Здравейте,колеги!Сложих някакви Койо пише произведено в Япония...Благодарности за съветите!
              А цена би ли споделил?

Коментар

Колеги имам Toyota Runner 4,3.0 TD.Нуждая се спешно от турбина.Не подлежи на ремонт.Може ли някой да ми каже от къде мога да намеря нова или втора употреба.

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                  А цена би ли споделил?
                  "ТОКИКО" казаха че са японски 70 лева бройката!

Коментар

Здравейте колеги имам един въпрос към по компетентните,става въпрос за 4-рънър 3.0TD.Почти всички във форума пишат че тези джипки имат хубава возия,а моята вози като каруца,направо ми разби бъбреците.Ако някои знае причината да сподели.Казаха ми че е от амовете,възможно ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от Seymour Преглед на мнение
                      Здравейте колеги имам един въпрос към по компетентните,става въпрос за 4-рънър 3.0TD.Почти всички във форума пишат че тези джипки имат хубава возия,а моята вози като каруца,направо ми разби бъбреците.Ако някои знае причината да сподели.Казаха ми че е от амовете,възможно ли е?
                      Ако е останало нещо от символите - сподели марката,ако не ... какъв цвят са!
                      А най добре е ... няколко снимки на амове и пружини.

Коментар

Ами мисля чеса Монро,жълти на цвят.А прожините са си оригиналните отзад,задница е малко увиснала.

Коментар

Първоначално публикуван от Seymour Преглед на мнение
                          Колега-това първата ти "жипка" ли е?Щото аз след четвърт век свикване на возия на Мерцедес возията на "магарето"(TLC LJ-70) ми се видя ужасна!Ама,и не съм очаквал друго!И със старите,и оригинални,и изпуснали амове возеше къде-къде по-меко!И,като ги смених с нови газови"Каяба" хептен се одърви,ама няма как да е иначе...поне не ти дава да се одремеш,и ти доказва,че си жив!
                          Инак четох нЕкви мнения тук,как с такЪва жипка,с цели мостове,къса база нЕкой си турил нЕкви амове-трепач,и кат минел през легнал полицай със сто км. в час нищо не усещал?!Може,ама с пълен кит амове(по два евентуално),и пружини.Доколкото съм разбрал кефа ти излиза около 2000лв.
                          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                            Ако е останало нещо от символите - сподели марката,ако не ... какъв цвят са!
                            А най добре е ... няколко снимки на амове и пружини.
                            Имам 2-бр предни амортисьори от 4-рънър не са чисто нови но са перфектни ,40.лв за двата.
                            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Неми е парвата джипка.Парвата ми беше Даихацу Роки 2.8 TD.и возеше по меко от рънъра,имам и УАЗ и тои вози по меко.Уш Рънъра е по голям и тежък ама вози като Сузуки Самурай.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X