Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да попитам какъв размер гуми за тези джанти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да попитам какъв размер гуми за тези джанти

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
    Значе пуснал съм за продан едни джанти за Тойота 6х10JJx15 ET -39 Та ако не ги продам или реша да си ги оставя за мен понеже още се двуомя какви гуми трябва да се сложат на тези джанти зада е по висока джипката Понеже със тези 275/60 R 15 е много ниска и дали е възможно да са по тясни гумите за тези джанти Иначе с този отрицателен офсет и с фланците има супер вид
    Та да ми предложите марка размер и колко може да струват такива гуми???
    Благодаря предварително
    Здравей Жоре,джантите са ти перфектни,лепни на тях едни Кумхо 33/12,5/15 и си решаваш проблема завинаги,много добра гума за универсално каране,като за ловджии,защото АТ"то са пълна скръб в дълбок сняг,а и цената им е къде по-добра.Поздрави

Коментар

Къде му е салона??
      Няма салон /това значи не е търгаш/ телефона му е 0888985392-Павлин

Коментар

Първоначално публикуван от haki Преглед на мнение
        Няма салон /това значи не е търгаш/ телефона му е 0888985392-Павлин
        ок мерси

Коментар

И аз мерси!
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Значе пуснал съм за продан едни джанти за Тойота 6х10JJx15 ET -39 Та ако не ги продам или реша да си ги оставя за мен понеже още се двуомя какви гуми трябва да се сложат на тези джанти зада е по висока джипката Понеже със тези 275/60 R 15 е много ниска и дали е възможно да са по тясни гумите за тези джанти Иначе с този отрицателен офсет и с фланците има супер вид
            Та да ми предложите марка размер и колко може да струват такива гуми???
            Благодаря предварително
            Аз бях с 33ки Кумхо, но моето (мисля и твоето) моторче (2LT) доста се мъчи с тях. В гората при сравнително леки наклони задължително включвах бавни, за да можем да се движим. Съединителя и сервото също доста страдаха.

Сега съм 32/11,5/15 MTR и всичко е перфектно. Той Фулдата ми разправяше още преди време... ама кой да слуша.
            Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
              Аз бях с 33ки Кумхо, но моето (мисля и твоето) моторче (2LT) доста се мъчи с тях. В гората при сравнително леки наклони задължително включвах бавни, за да можем да се движим. Съединителя и сервото също доста страдаха.

Сега съм 32/11,5/15 MTR и всичко е перфектно. Той Фулдата ми разправяше още преди време... ама кой да слуша.
              Отказах се от джантите Дадох ги на Явор Вромос Той поне си пада по такива изпълнения

Коментар

Няма лошо, но имай пред вид, че дори пълни блокажи да сложиш (визирам питането ти за LSD отпред) - с шосейките никакъв резултата няма да има. Трябват си кални гуми
                Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                  Няма лошо, но имай пред вид, че дори пълни блокажи да сложиш (визирам питането ти за LSD отпред) - с шосейките никакъв резултата няма да има. Трябват си кални гуми
                  Подготвен съм с зимни гуми

Коментар

Подготвен съм с зимни гуми
                    Не им се надявай много за офроуд. Аз съм пробвал в кал със зимни . Трагедия. Изглеждат рошави, ама на първата секунда всичко е хубаво запълнено, не могат да се самопочистваст и на практика се оказваш с абсолютни сликове... даже и да не закъсаш, бавно не можеш да се движиш, а карайки бързо не можеш да завиваш... освен с вратите напред, ако има място... тия дрифтаджии с БМВ и Понтияци ряпа да ядат .
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X