Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да попитам какъв размер гуми за тези джанти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да попитам какъв размер гуми за тези джанти

Значе пуснал съм за продан едни джанти за Тойота 6х10JJx15 ET -39 Та ако не ги продам или реша да си ги оставя за мен понеже още се двуомя какви гуми трябва да се сложат на тези джанти зада е по висока джипката Понеже със тези 275/60 R 15 е много ниска и дали е възможно да са по тясни гумите за тези джанти Иначе с този отрицателен офсет и с фланците има супер вид
    Та да ми предложите марка размер и колко може да струват такива гуми???
    Благодаря предварително
    Прикачени файлове

До: Да попитам какъв размер гуми за тези джанти

31X10.5X15 май ще паснат. И ще се вдигне доста.

Ама, тойотата търпи и 33-ки, че и 35-ци, май.

Не продавай хубавите джанти. После е много вероятно да търсиш същите.

А иначе, по-тясни от 10 инча, че дори 10.5, не е добре.

А, ако някъде мернеш 70-ка за продаване, обаждай се. Аз все се оглеждам, а засега нищо. Искам да е с читаво шаси, другото шъ го упраим.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      31X10.5X15 май ще паснат. И ще се вдигне доста.

Ама, тойотата търпи и 33-ки, че и 35-ци, май.

Не продавай хубавите джанти. После е много вероятно да търсиш същите.

А иначе, по-тясни от 10 инча, че дори 10.5, не е добре.

А, ако някъде мернеш 70-ка за продаване, обаждай се. Аз все се оглеждам, а засега нищо. Искам да е с читаво шаси, другото шъ го упраим.
      Благодаря за съвета за 70-ка ще се оглеждам !!!Нещо година и двигател??Мойта е цалата консервирана със някакво покритие и като започна да сменям нещо ставам черен до ушитеПоследно като монтирах Шнорхла даже и от вътрешната страна на калника е намазанаСамо с корселин пада

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
        Благодаря за съвета за 70-ка ще се оглеждам !!!Нещо година и двигател??Мойта е цалата консервирана със някакво покритие и като започна да сменям нещо ставам черен до ушитеПоследно като монтирах Шнорхла даже и от вътрешната страна на калника е намазанаСамо с корселин пада
        Това, че дипката е консервирана, може само да те радва. Ламарините ще те слушат още дълги години. Най-вероятно е нещо от сорта на течен парафин, с насъбран по него боклук. Има такива препарати.

Еми желателно след 1990г. само с ляв волан. За предпочитане турбо дизел, но това не е задължително. Къса база. Желателно климатик, ама и това се преживява. Може да и присадя после, ако няма.

Имам слабост към тия с квадратните фарове. Мисля че твойта е точно такава.

Мисля че цена около 8000 е горе-долу добра за джипка на тия години в добро състояние.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Rim Width Range (inches)

http://www.bfgoodrichtires.com/specs...t-a-ko/44.html

Коментар

Еми ако съдим по таблицата, 33Х12.5Х15 са твойте гуми. Ще стане звер!

Коментар

Това, че дипката е консервирана, може само да те радва. Ламарините ще те слушат още дълги години. Най-вероятно е нещо от сорта на течен парафин, с насъбран по него боклук. Има такива препарати.

Еми желателно след 1990г. само с ляв волан. За предпочитане турбо дизел, но това не е задължително. Къса база. Желателно климатик, ама и това се преживява. Може да и присадя после, ако няма.

Мисля че цена около 8000 е горе-долу добра за джипка на тия години в добро състояние.
              Сега видях в мобиле бг има една пише че е 1996 като мойта бордо 8500лв във ловеч се намира това и номера за връзка 0889362736

Коментар

Имам слабост към тия с квадратните фарове.
                Тия 70ки с квадратните фарове не бяха ли лайт дюти модификациите?...
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Не знам. Мисля че от една година нагоре са с квадратни фарове. някъде 92-95. Не знам да има връзка с Лаит и Хеви дюти.

А и между Лаит и Хеви, разлики, освен че Лайт е на пружини, а Хеви е на ресори, не знам да има, но все още и не съм спец.

За оная в Ловеч - да, изглежда добре, и цената е прилична. Обаче ми е далече. А без да видя и пробвам, или да ми я препоръча някой, освен продаващия, не бих се разкарвал. Имам горчив опит от такова разкарване, та затова. Уж беше в перфектно състояние, а като отидох, имаше куп неща за оправяне, при това някои от тях сериозни.

Ама ще звънна все пак де...

Коментар

Искам да са най удачният вариянт като размер качество и ценаКато са по широки не вдигат ли разхода на горивоИ ако може ми ги напишете в този размер пример 275/75/15 че така 31х10.5 х 15 нищо не ми говори ще ги използвам предимно за пресечен терен или по точно за лов /кал-сняг градско през зимниа сезон

Коментар

А и между Лаит и Хеви, разлики, освен че Лайт е на пружини, а Хеви е на ресори, не знам да има, но все още и не съм спец.
                      По-късните не са и с цял преден мост. Отпред са същите като 4рънъра и ХайЛукса. До колкото знам тези с квадратните фарове започват като лайт дюти 70ка, после евоюлират в 70 Прадо. Хеви дюти моделите и до ден днешен се произвеждат с кръгли фарове, но и аз не съм сигурен, че няма и хеви дюти с квадратни фарове де.
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

31X10.5X15 са горе-долу 265/75/15.

33Х12.5Х15 са между 315/70/15 и 315/75/15.

втората цифра ти е ширината в инчове. Първата - външния диаметър.

1 инч = 25.4 милиметра.

Всяка по-голяма гума вдига разхода, особено ако е регенерат. Ама мисля няма да е с много. Тойотата си плаче за 33-ки.

Като гледам, нещо "All terrain" ще ти пасне. Например BFGoodrich А/Т. Цени за съжаление не мога да ти кажа. Не съм търсил тия размери.

31-ци има Kumho, на цена 200-250 мисля.

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                        По-късните не са и с цял преден мост. Отпред са същите като 4рънъра и ХайЛукса. До колкото знам тези с квадратните фарове започват като лайт дюти 70ка, после евоюлират в 70 Прадо. Хеви дюти моделите и до ден днешен се произвеждат с кръгли фарове, но и аз не съм сигурен, че няма и хеви дюти с квадратни фарове де.
                        Жоре, я кажи, твойта с цял мост отпред и на пружини ли е, та да си изясним нещата?
                        Последно редактирано от sparkybg; 14-08-08, 11:21.

Коментар

31X10.5X15 са горе-долу 265/75/15.

33Х12.5Х15 са между 315/70/15 и 315/75/15.

втората цифра ти е ширината в инчове. Първата - външния диаметър.

1 инч = 25.4 милиметра.

Всяка по-голяма гума вдига разхода, особено ако е регенерат. Ама мисля няма да е с много. Тойотата си плаче за 33-ки.

Като гледам, нещо "All terrain" ще ти пасне. Например BFGoodrich А/Т. Цени за съжаление не мога да ти кажа. Не съм търсил тия размери.

31-ци има Kumho, на цена 200-250 мисля.

Жоре, я кажи, твойта с цял мост отпред и на пружини ли е, та да си изясним нещата?
                          Със цял мост е от пред и пружини а амортисьора е вътре в пружинатаАз до сега не съм виждал от 70-ката с независимо окачване отпред те се произвеждат до 95-96 г

Коментар

Свържи се с колегата zodiak,той внася читави машинки от Швейцария,другата седмица очаква една и ти е близко Пловдив.Успех

Коментар

Първоначално публикуван от haki Преглед на мнение
                              Свържи се с колегата zodiak,той внася читави машинки от Швейцария,другата седмица очаква една и ти е близко Пловдив.Успех
                              Къде му е салона??

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X