Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КАК ДА ИЗКАРАМ КАЛТА ОТ РАМАТА LJ70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: КАК ДА ИСКАРАМ КАЛТА ОТ РАМАТА LJ70

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
    Залепваш технологичните отвори с нагрята битумна лепенка и си готов..
    Това дали е разумно ? Ще се образува конденз ако се затворят кухините изцяло, няма вентилация !

Коментар

До: КАК ДА ИСКАРАМ КАЛТА ОТ РАМАТА LJ70

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
      Това дали е разумно ? Ще се образува конденз ако се затворят кухините изцяло, няма вентилация !
      Всъщност и за това си има решение. Ако е сигурно че е херметично, слага се силикагел да изтегли всичко. Ама ме съмнява че може да се херметизира чак така.

Мисля че колегата имаче в предвид ако се пробива нещо допълнително, после да го затвори. Отделно, поне на мойта джипка има отвори, поставени на места, дето лесно се пълнят с кал. Не знам поради каква причина. Не виждам никаква полза от тях, освен че влиза лесно кал в рамата.
      Последно редактирано от sparkybg; 18-06-08, 16:43.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

До: КАК ДА ИЗКАРАМ КАЛТА ОТ РАМАТА LJ70

Технологичните отвори са отстрани и през тях влиза вода, кал и всякаква мизерия, която със сигурност прави повече бели от конденза. Освен това със сигурност няма да може да се затворят всички отвори (някои са на недостъпни места), така че вентилация ще има.
        Става въпрос за тези, които са изложени на хвърляната от гумите кал. Освен това няколко малки "пробки" отдолу решават проблема.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X