Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лагер на съединителя на LJ70/2L-t ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лагер на съединителя на LJ70/2L-t ?

Смених комплект съединител-всичко утихна-няма и звук вече!Преди това всички майстори ме уверяваха,че проблема е в скоростите,но за щастие се оказа,че бъркат!!
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

И при мене си остава виещия-скърцащ звук,но съединитела се държи доста добре,за това отлагам във времето смяната на съединитела,сподели какъв съединител избра за подмяна и колко ти излезе като консуматив,ако някой има поглед над усилен подобен моля да го сподели.
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

До: Лагер на съединителя на lj70/2L-t ?

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
        При мен също има нещо средно между скърцащ и виещ звук,който изчезва при натискане на педала на съединитела,вероятно лагер,сякаш утихва след загряването на мотора
        Както го описваш си е на 100% акс.лагер!Като се стопли шума изчезва защото се раздвижва малкото останала грес в него.При мен беше така,но след ремонта вече е ОК.

Коментар

Комплекта ми излезе 300 лева,от Симеон го взех !Valeo е марката-Корейски,но по мнението на майсторите-доста добър!Има алтернативи по 700-800,та до 1300 лева,но е глупост според мен!На стария феродов демпферните пружини тракаха страшно и беше на нитове-от там тракането!
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X