Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смених накладките и блокираха спирачките.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Смених накладките и блокираха спирачките.

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Или DOT 4 им е прекалено скъпа, или има нещо друго.
    Има. Разфасовката. ДОТ4 им е в 5-литрова, при което е нормално цената на литър да е по-ниска.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
      Има. Разфасовката. ДОТ4 им е в 5-литрова, при което е нормално цената на литър да е по-ниска.
      Да де, ама според картинката 5 литорвата разфасовка DOT4 има цена за литър с 20 стотинки по-висока от тази на DOT5.1 в литровата опакова. Погледни внимателно. Демек ще ми е по-изгодно да си купя 5 еднолитрови опаковки DOT5.1, отколкото една 5-литрова опаковка DOT4.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Малко е късно, но туко що се прибрах с премеждие, което ми развали адски настроението :
        Има ли нужда от притеснение- днес си смених маркучите, но пак си остана блокирането, последното от което беше доста здраво. Карах си с около 90-100 и мощноста започна да изчезва и тъй като бях в крайна лява лента, докато се престроя да спра изминах поне 300-400 м. с блокирали предни спирачки ,пушеха яко, а дисковете светеха като желязо излезнало от пещ, кажете ми евентуалните последствия, кой от всички чаркове предполагате, че е вече за боклука ?
        Вече се съмнявам, че помпата е за нова, не би трябвало да блокират и двете колела ,а при пускане на течноста от едното да се разблокират и двете, как да тълкувам тези симптоми ???

пп. Интересно защо не течеше течност при смяната на маркучите? Без да ги запушвам си ги смених !!!
        Последно редактирано от LEDENATA; 24-04-08, 23:18.

Коментар

Помпа.Почти 100% съм сигурен.Блокирали са клапаните и.Отделно от това,оста на педала се регулира на дължина.Ако е пренатегната(някои си мислят,че така педала ще хваща по-високо)помпата ще седи натегната,все едно педала е леко натиснат и...Със сигурно си за ремонт.Не изключвам и проблем със сервото-разтеглена мембрана.Рядко се случва точно така,но не е невъзможно.
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
            Помпа.Почти 100% съм сигурен.Блокирали са клапаните и.Отделно от това,оста на педала се регулира на дължина.Ако е пренатегната(някои си мислят,че така педала ще хваща по-високо)помпата ще седи натегната,все едно педала е леко натиснат и...Със сигурно си за ремонт.Не изключвам и проблем със сервото-разтеглена мембрана.Рядко се случва точно така,но не е невъзможно.

Отговор в този час-мерси много, дай съвет какво трябва да направя!
            Аз мисля да направя следното : да сменя помпа, преди това с компресор мисля да изкарам всичката течност с продухване от всяка една дупчица и да напълня с нова, в смисъл от зад напред и обратно, има ли нещо което може да се здуха от подобна процедура и защо самата течност не се изтака до край преди да се налее нова такава ?
            Дано да си ме разбрал, ако ли не ще пиша по подрбно !

Коментар

Най накрая се оправи проблема, било е от помпата, гумичките се бяха размекнали от различната течност, която бях доливал докато сменя накладките и обезвъздуша системата .Проблема се оправи точно с/у 7(седем) лв. ,а в Тойота ми искаха 230 кинта за работен комплект за помпата, който включваше и двете буталца на помпата, освен гумичките които закупих за 7 лв. . Тия направо са изтрещели, ебати надценката, а на всичко отгоре ми казаха,че трябва да чакам около 20 дена за да ги доставят .
              Смених си и цялата течност за 2-3 мин. с компресор, и сега е перфектна система, спира като нова !

Мерси на всички включили се в темата !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X