Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на марката.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Смяна на марката.

Ако някой ме светне как се мери офсета,в ичове ли в см. ли в проценти ли, и от коя отправна точка,ще ви дам данните.А може би е по добре да продам двата комплекта гуми и да сложа 32''на 15ките.
    Последно редактирано от xatrak; 30-03-08, 23:26.
    Пътят е целта.

Коментар

Честито със здраве да си е караш!!!!!И аз направих същатат смяна от Г-класа на същата тойота само че двигатела ми е 2.5 TD 93 година.За сега нямам забележки относно модела!!!!!!!!!Това ми хареса на мойта като си е копувах от Германия че цялата е намазана с консервираща смазка и няма никаде изгнило.Добре дошъл при ценителите на тойота!!!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от xatrak Преглед на мнение
        Ако някой ме светне как се мери офсета,в ичове ли в см. ли в проценти ли, и от коя отправна точка,ще ви дам данните.А може би е по добре да продам двата комплекта гуми и да сложа 32''на 15ките.

http://www.nice-wheels.co.uk/pcdandoffset.html

Дори и само по картинките ще се ориентираш за офсета като идея.
        Май и аз ще търся 16" джанти, имам нови гуми и още не съм решил на 100% дали да ги продам или да ги карам..... макар да са вече в обява за продан де.

Коментар

Ха честито и от мене ! Машинката е добра . Една правилна подръжка и ще те слуша до край . Да , няма блокажи , но тя компенсира с друго ...

Коментар

Утре слд като мина пез кат ще ми е приятно да се запознаея с теб Митко.И да знаеш,ще съм досаден с въпросите.Обичам да знам кое как и защо се случва във времето и пространството.Струва ми се, че от теб мога да науча много. За това ще дойда да прегледш и обслужиш джипката и да обменим мисли за нея, и нейното бъдещо развитие.
            Пътят е целта.

Коментар

xatrak
              Ако някой ме светне как се мери офсета,в ичове ли в см. ли в проценти ли, и от коя отправна точка,ще ви дам данните.......

сн.№1 сн.№2

1 - Широчина на джантата
              2 - Диаметър на джантата
              3 - Диаметър на централния отвор
              4 - P.C.D. - диаметър на кръговата стъпка
              5 - Офсет
              6 - Легло за спирачния диск
              7 - Диаметър на отвора за болтовете
              8 - Централна линия
              9 - Фланец
              10 - Контур на профила
              11 - Легло на борда
              12 - Отвор за вентила
              13 - Диаметър на монтажната повърхност

Размер на джантата
              включва широчина и диаметър на джантата. Например размерът 6,5х15 означава, че джантата е с широчина 6,5 инча и диаметър 15 инча (цола).
              Офсет
              показва разстоянието от централната линия на джантата до нейната монтажна повърхност (сн.№1) поз.№8. Офсетът е положителен (+), когато монтажната повърхност се простира отвъд централната линия на джантата. Офсетът е отрицателен (-), когато монтажната повърхност се намира зад централната линия (сн.№ 1) поз.№8.
              P.C.D. (ПСД) - диаметър на кръговата стъпка
              показва в милиметри диаметъра на кръга, свързващ центровете на отворите за болтовете. Според модела на автомобила варира P.C.D. както и броят на болтовете (сн.№ 2).

Примерни означения на праметрите на алуминиева джанта.../ модел кат. № /
              Модел Размер,
              цола Офсет,
              мм P.C.D.,
              мм Отвори,
              бр. Централен отвор,
              мм
              ...модел №...... 6,5x15 38 100 4 67,1
              Използвани мерни единици:
              цола (инча) - за размера на джантата,
              мм - за офсет, P.C.D. и диаметър на централния отвор.

...........вече си светнат....
              готина дЖипка много безаварийни километри
              Прикачени файлове
              Land Rover Discovery:
              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
              Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Благодаря за обстойната и нагледна информация.На моите офсета е -10.
                Последно редактирано от xatrak; 01-04-08, 19:23.
                Пътят е целта.

Коментар

Задния диф на крик и е ясно а дребни проблеми сигурно ще има в началото. Пожелавам като я подкараш и назориш да няма.

Кой може да монтира като хората лифт АРБ на мойта.
                  Някви препоръки за кална гума?
                  Гледам че ги карат FJ-ите като вранглери а иначе аз лека кола си имам та ми се щеше да я правя катерач FJ-ката.
                  п.с.И броня с лебедка също.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X