Реших да сменя марката.И речено сторено.От G460-2.9TDI на ТЛК KJ70 3.0TD.Първите впечетления са,че ТЛКто е по леко,по пъгаво,по безшумно и повече друса.И завива повече,което ме учуди.Тойотата е в невероятно добро състояние.Един собственик-дама 47 набор,пълна сервизна документазия.Според сервизната книга е карана между 5 и 10 хил.на година,в момента е на 135хил.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяна на марката.
Свий
X
-
До: Смяна на марката.
Абе то да си призная и аз още не знам какво купих.Днес цял ден се взирах за забележки и открих една:мааалко нафтица около дюзата на 4 цилиндър.И не знам това чудо има ли LSD изотзадзе.Аа,интересно е,че в режим 4х4 се влиза и излиза с копче на таблото.Хъбовете са ръчни.Друго което установих днес е,че достъпа до задната седалка е възмжен само за манекенки практикуващи йога.Последно редактирано от xatrak; 30-03-08, 18:01.Пътят е целта.
Коментар
-
Първоначално публикуван от xatrak Преглед на мнениеРеших да сменя марката.И речено сторено.От G460-2.9TDI на ТЛК KJ70 3.0TD.Първите впечетления са,че ТЛКто е по леко,по пъгаво,по безшумно и повече друса.И завива повече,което ме учуди.Тойотата е в невероятно добро състояние.Един собственик-дама 47 набор,пълна сервизна документазия.Според сервизната книга е карана между 5 и 10 хил.на година,в момента е на 135хил.
Първоначално публикуван от batvaljo Преглед на мнениеИ аз минах от JEEP XJ 4000 benzin на TOYOTA FJ-cruiser, но още не зная какво съм си купил. Много трудно се регистрира това. Още е с временни номера. Като я подкарам ще направя снимки на терен и ще кача няколко..
Първоначално публикуван от xatrak Преглед на мнениеАбе то да си призная и аз още не знам какво купих.Днес цял ден се взирах за забележки и открих една:мааалко нафтица около дюзата на 4 цилиндър.И не знам това чудо има ли LSD изотзадзе.Аа,интересно е,че в режим 4х4 се влиза и излиза с копче на таблото.Хъбовете са ръчни.
Коментар
-
Първоначално публикуван от batvaljo Преглед на мнениеИ аз минах от JEEP XJ 4000 benzin на TOYOTA FJ-cruiser, но още не зная какво съм си купил. Много трудно се регистрира това. Още е с временни номера. Като я подкарам ще направя снимки на терен и ще кача няколко.Tundra 2011 4X4
RAV4 2009 4X4
Коментар
-
Първоначално публикуван от xatrak Преглед на мнениеИма LSDии.Ама отпред няма нищоо.Дали да не прибегнем до ARB за предния диф.?Дали това ще бъде една добра комбинация?
Коментар
-
Педложението ти е много разумно разбира се.Имам сега и едно друго терзание за което търся съвет.Джипката дойде с много готини джанти, ама 15ки,а аз есента си купих нови гуми ама 16ки.И сега се чудя какво да правя.Пътят е целта.
Коментар
-
Джантите са хубави (15-ките), но са +10. Мостовете на 70-тката са тесни и особено ако ще се повдига колата, обезателно ще трябва гумата да се изнесе навън. Моят съвет е да се търси джанта 16", поне 0 офсет, ако не отрицателен.
Иначе Честито! Аз също я гледах тази джипка, по данни изглежда много добре! Със здраве и безаварийно!
Коментар
-
Така като ги гледам джантите не са с + овсет,ама гумите не са достатъчно на вънка.Което може би значи,че си търся хубнави AL джанти(разбирай здрави) 16ки. с подходящ овсет за 265х75х16,което пък от своя страна значи че продавам въпросните джанти с гуми на 4 месеца.Последно редактирано от xatrak; 30-03-08, 20:41.Пътят е целта.
Коментар
-
Първоначално публикуван от xatrak Преглед на мнениеТака като ги гледам джантите не са с + овсет,ама гумите не са достатъчно на вънка.Което може би значи,че си търся хубнави AL джанти 16ки. с подходящ овсет за 265х75х16,което пък от своя страна значи че продавам въпросните джанти с гуми на 4 месеца.
С какъв офсет са твоите тогава?
Ако ще ги продаваш - направи снимки и пусни обява.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар