Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на марката.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на марката.

Реших да сменя марката.И речено сторено.От G460-2.9TDI на ТЛК KJ70 3.0TD.Първите впечетления са,че ТЛКто е по леко,по пъгаво,по безшумно и повече друса.И завива повече,което ме учуди.Тойотата е в невероятно добро състояние.Един собственик-дама 47 набор,пълна сервизна документазия.Според сервизната книга е карана между 5 и 10 хил.на година,в момента е на 135хил.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от xatrak; 30-03-08, 14:25.
    Пътят е целта.

До: Смяна на марката.

Сори за спама :Ей изменник,гледам чак кучето е припаднало ,заради необмисленият ти ход.
    Поне според първата снимка.Честито и от мен .
    Последно редактирано от vokel; 30-03-08, 17:06.
    B+

Коментар

Честито още веднъж!
      @vokel
      Не е изменник, просто ги редува - японска, немска, пак японска жипки

Коментар

И аз минах от JEEP XJ 4000 benzin на TOYOTA FJ-cruiser, но още не зная какво съм си купил. Много трудно се регистрира това. Още е с временни номера. Като я подкарам ще направя снимки на терен и ще кача няколко.

Коментар

Абе то да си призная и аз още не знам какво купих.Днес цял ден се взирах за забележки и открих една:мааалко нафтица около дюзата на 4 цилиндър.И не знам това чудо има ли LSD изотзадзе.Аа,интересно е,че в режим 4х4 се влиза и излиза с копче на таблото.Хъбовете са ръчни.Друго което установих днес е,че достъпа до задната седалка е възмжен само за манекенки практикуващи йога.
          Последно редактирано от xatrak; 30-03-08, 18:01.
          Пътят е целта.

Коментар

Първоначално публикуван от xatrak Преглед на мнение
            Реших да сменя марката.И речено сторено.От G460-2.9TDI на ТЛК KJ70 3.0TD.Първите впечетления са,че ТЛКто е по леко,по пъгаво,по безшумно и повече друса.И завива повече,което ме учуди.Тойотата е в невероятно добро състояние.Един собственик-дама 47 набор,пълна сервизна документазия.Според сервизната книга е карана между 5 и 10 хил.на година,в момента е на 135хил.
            Честито. Да си я караш със здраве. Ще се сетите коя е правилната марка...

Първоначално публикуван от batvaljo Преглед на мнение
            И аз минах от JEEP XJ 4000 benzin на TOYOTA FJ-cruiser, но още не зная какво съм си купил. Много трудно се регистрира това. Още е с временни номера. Като я подкарам ще направя снимки на терен и ще кача няколко.
            Ами купил си си бензиново ТЛК120. И на теб честито. Хубава е колата, със добра динамика и усещане че караш нещо различно. И е от правилната марка .
            Абе то да си призная и аз още не знам какво купих.Днес цял ден се взирах за забележки и открих една:мааалко нафтица около дюзата на 4 цилиндър.И не знам това чудо има ли LSD изотзадзе.Аа,интересно е,че в режим 4х4 се влиза и излиза с копче на таблото.Хъбовете са ръчни.
            Колата е парт тайм, за да разбереш дали има ЛСД я огледай отдолу или най добре и вдигни и двете гуми на задния мост. Завърташ едната. Ако се въртят в една посока е ЛСД.

Коментар

Първоначално публикуван от batvaljo Преглед на мнение
              Я раздуй кви са проблемите с регистрацията на туй чудо. Сигурно от хАмерика иде?
              Прикачени файлове
              Tundra 2011 4X4
              RAV4 2009 4X4

Коментар

Има LSDии.Ама отпред няма нищоо.Дали да не прибегнем до ARB за предния диф.?Дали това ще бъде една добра комбинация?
                Пътят е целта.

Коментар

Честито за FJто.Много ме кефи дизайна му!
                  Пътят е целта.

Коментар

Има LSDии.Ама отпред няма нищоо.Дали да не прибегнем до ARB за предния диф.?Дали това ще бъде една добра комбинация?
                    Моето лично мнение е да покараш колата и едва ако ти е необходимо тогава да слагаш. Тойотските дифове са здрави, колата си има сравнително добри ходове, лека е, и на малко места ще ти трябва пълен блокаж отпред. Освен ако не искаш да я ползваш за рок кроулинг.

Коментар

Педложението ти е много разумно разбира се.Имам сега и едно друго терзание за което търся съвет.Джипката дойде с много готини джанти, ама 15ки,а аз есента си купих нови гуми ама 16ки.И сега се чудя какво да правя.
                      Пътят е целта.

Коментар

Продавай гумите. По малка джанта = по обемна гума = по ефтина гума = повече нафта за повече кеф в калта. Факт.

Коментар

Джантите са хубави (15-ките), но са +10. Мостовете на 70-тката са тесни и особено ако ще се повдига колата, обезателно ще трябва гумата да се изнесе навън. Моят съвет е да се търси джанта 16", поне 0 офсет, ако не отрицателен.

Иначе Честито! Аз също я гледах тази джипка, по данни изглежда много добре! Със здраве и безаварийно!

Коментар

Така като ги гледам джантите не са с + овсет,ама гумите не са достатъчно на вънка.Което може би значи,че си търся хубнави AL джанти(разбирай здрави) 16ки. с подходящ овсет за 265х75х16,което пък от своя страна значи че продавам въпросните джанти с гуми на 4 месеца.
                            Последно редактирано от xatrak; 30-03-08, 20:41.
                            Пътят е целта.

Коментар

Така като ги гледам джантите не са с + овсет,ама гумите не са достатъчно на вънка.Което може би значи,че си търся хубнави AL джанти 16ки. с подходящ овсет за 265х75х16,което пък от своя страна значи че продавам въпросните джанти с гуми на 4 месеца.
                              Прав си, не погледнах каква е джантата. Стандартната Тойотовка алуминиева джанта (която се слага на 7-ма и 8-ма серии) на 15" е +10:

С какъв офсет са твоите тогава?
                              Ако ще ги продаваш - направи снимки и пусни обява.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X