Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Off road окачване за LJ70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Off road окачване за LJ70

Здравейте колеги. Като за новобранец, къде може да се намери информация за off road окачване за 70ка и 90ка. Работата ми е свързана с движение по пресечени терени и за това използвам двата автомобила. Предварително благодаря.

До: Off road окачване за FJ70

Първоначално публикуван от valyo Преглед на мнение
    Здравейте колеги. Като за новобранец, къде може да се намери информация за off road окачване за 70ка и 90ка. Работата ми е свързана с движение по пресечени терени и за това използвам двата автомобила. Предварително благодаря.
    Здравейте valyo и добре дошъл във форума!
    Относно окачване на Тойота има доста изписано до този момент, просто ползвайте търсачката.

Ако се има предвид наистина FJ70, това значи, че Вашата Тойота е с 4.0л. бензинов двигател и ресьорно окачване, така ли е?

Във форума ще намерите информация и доста теми относно подмяна на окачване на Тойота с тунингово такова.

Коментар

До: Off road окачване за FJ70

Благодаря, YARO. TOYOTAта е '91г., 2,5 TD с квадратния фар.

Коментар

До: Off road окачване за LJ70

Окачване за ТЛК 90, в Пловдив, Реал Ковачев.
        Около 2100 лева пружини + аморт. Old Man Emu
        Има и още един кит на Lovelis .....
        Не знам кое е наи добро .... Другия месец и аз ще слагам та тогава ще му мисля ...
        BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
          Окачване за ТЛК 90, в Пловдив, Реал Ковачев.
          Около 2100 лева пружини + аморт. Old Man Emu
          Има и още един кит на Lovelis .....
          Не знам кое е наи добро .... Другия месец и аз ще слагам та тогава ще му мисля ...
          Освен Old Man Emu (OME) при Сашо Ковачев и Lovells (не Lovelis) при Пламен Петров, за ТЛК70 има избор на българския пазар още от:
          TJM
          Dobinsons
          TrailMaster
          Iron Man

П.П. С TJM и TrailMaster има вече не малко монтажи тук във форума, така, че колегите ако желаят могат да споделят.

Коментар

TrailMaster това е най доброто за Toyota .
            Аз сам карал TJM но то е много меко и не може да се кара със скорост в гората. TrailMaster като караш с 80 км се едно си на магистрала.
            Но това е мое мнение и цената е отлична на фона на TJM. Успех в избора

Коментар

Първоначално публикуван от <bedniagizmi> Преглед на мнение
              TrailMaster това е най доброто за Toyota...
              Според мен всяко окачване е характерно за определен модел (естествено и стил на каране) и не би могло да се категоризира по този начин. Дори при ТЛК70 има разлики (не малки) в концепцията на окачването на тази с кръглия фар и тази с квадратния. На квадратния фар - аз съм изключително доволен от TJM, имам достатъчен ход, без да се усеща меко.

Коментар

Аз затова написах че това е мое мнение
                Съжалявам ако сам обидил някои

Коментар

Малко по горе ставаше дума и за ТЛК 90 ...
                  Какво е мнението за марка окачване за нея.
                  Мен лично ме интересува ТЛК 95. Не мисля да я сменям. Бюджета може да се каже, че е без значение. Идеята е 2" лифт, + 50кг. отпред за лебедка, фланци за изнасяне на гумите. Има ли усилено окачване отпред като цялостен кит, не само пружини и аморт.

Коментар

Първоначално публикуван от <bedniagizmi> Преглед на мнение
                    Аз затова написах че това е мое мнение
                    Съжалявам ако сам обидил някои
                    Не мисля, че си обидил някой пък и нали темата е затова - всеки да сподели челен опит.

Малко по горе ставаше дума и за ТЛК 90 ...
                    Какво е мнението за марка окачване за нея.
                    Мен лично ме интересува ТЛК 95. Не мисля да я сменям. Бюджета може да се каже, че е без значение. Идеята е 2" лифт, + 50кг. отпред за лебедка, фланци за изнасяне на гумите. Има ли усилено окачване отпред като цялостен кит, не само пружини и аморт.
                    Единствените ми впечатления са от ТЛК-то (95) на Събин с 2" лифт на Lovells, броня TJM и лебедка (не знам каква) отпред, отзад custom броня и оборудване в багажника. На асвалт поведението на джипа е перфектно. Извън асвалта, той може би ще сподели повече.

Ето и една снимка за да добиеш представа за стойка и визия на 95-цата:

Коментар

Много добре стои, май взех да се замислям и за броня ...

Коментар

Много добре стои, май взех да се замислям и за броня ...
                        Тази броня 'отваря' невероятно колата като визия, да не говорим за ъгъла отпред, който става в порядъци по-добър.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X