Здравейте колеги. Като за новобранец, къде може да се намери информация за off road окачване за 70ка и 90ка. Работата ми е свързана с движение по пресечени терени и за това използвам двата автомобила. Предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Off road окачване за LJ70
Свий
X
-
До: Off road окачване за FJ70
Първоначално публикуван от valyo Преглед на мнениеЗдравейте колеги. Като за новобранец, къде може да се намери информация за off road окачване за 70ка и 90ка. Работата ми е свързана с движение по пресечени терени и за това използвам двата автомобила. Предварително благодаря.
Относно окачване на Тойота има доста изписано до този момент, просто ползвайте търсачката.
Ако се има предвид наистина FJ70, това значи, че Вашата Тойота е с 4.0л. бензинов двигател и ресьорно окачване, така ли е?
Във форума ще намерите информация и доста теми относно подмяна на окачване на Тойота с тунингово такова.
-
До: Off road окачване за LJ70
Окачване за ТЛК 90, в Пловдив, Реал Ковачев.
Около 2100 лева пружини + аморт. Old Man Emu
Има и още един кит на Lovelis .....
Не знам кое е наи добро .... Другия месец и аз ще слагам та тогава ще му мисля ...BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнениеОкачване за ТЛК 90, в Пловдив, Реал Ковачев.
Около 2100 лева пружини + аморт. Old Man Emu
Има и още един кит на Lovelis .....
Не знам кое е наи добро .... Другия месец и аз ще слагам та тогава ще му мисля ...
TJM
Dobinsons
TrailMaster
Iron Man
П.П. С TJM и TrailMaster има вече не малко монтажи тук във форума, така, че колегите ако желаят могат да споделят.
Коментар
-
Първоначално публикуван от <bedniagizmi> Преглед на мнениеTrailMaster това е най доброто за Toyota...
Коментар
-
Малко по горе ставаше дума и за ТЛК 90 ...
Какво е мнението за марка окачване за нея.
Мен лично ме интересува ТЛК 95. Не мисля да я сменям. Бюджета може да се каже, че е без значение. Идеята е 2" лифт, + 50кг. отпред за лебедка, фланци за изнасяне на гумите. Има ли усилено окачване отпред като цялостен кит, не само пружини и аморт.BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от <bedniagizmi> Преглед на мнениеАз затова написах че това е мое мнение
Съжалявам ако сам обидил някоипък и нали темата е затова - всеки да сподели челен опит.
Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнениеМалко по горе ставаше дума и за ТЛК 90 ...
Какво е мнението за марка окачване за нея.
Мен лично ме интересува ТЛК 95. Не мисля да я сменям. Бюджета може да се каже, че е без значение. Идеята е 2" лифт, + 50кг. отпред за лебедка, фланци за изнасяне на гумите. Има ли усилено окачване отпред като цялостен кит, не само пружини и аморт.
Ето и една снимка за да добиеш представа за стойка и визия на 95-цата:
Коментар
-
Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнениеМного добре стои, май взех да се замислям и за броня ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар