Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Това налягане на маслото нормално ли е?

Свий

X
- 

От: Това налягане на маслото нормално ли е?

С масло TOYOTA 10/40 . И с масло REPSOL 10/40 . все така показва.Първоначално публикуван от alecks Преглед на мнениеТези показания с какво масло като марка и вискозитет?
 Коментар
- 

Колега и моята е така, даже и по-ниско понякога показва. Аз съм с 2.4td.
 Мерено на блока налягането на празен ход и загрял двигател е 1.2 - 1.4 бара.

Така че както ти казаха колегите недей вярвай много на таблото 

За 4 години щеше да е починал мотора ако имаше нещо нередно  
 Коментар
- 

При всички Ранъри тази стрелка за налягането лъже...Карай и небой се...0899 шест5313нула
 За всекиго по нещо
 Коментар
- 

Успокоих се,благодаря за отзивите.Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеПри всички Ранъри тази стрелка за налягането лъже...Карай и небой се...Последно редактирано от Гюлето; 10-06-18, 21:02.
 Коментар
- 

При мен с дизеловият двигател и масло BARDAHL 20W50 XTC C60 стрелката сочеше точно средата на скалата. Каквото и друго масло да съм ползвал беше като при теб.Първоначално публикуван от Гюлето Преглед на мнениеС масло TOYOTA 10/40 . И с масло REPSOL 10/40 . все така показва.
 Сега на новият двигател сложих чисто нов сензор NIPPON и сега стрелката е още по-високо. Даже в обороти седи почти в края на скалата. При положение че съм със същото табло.
 Иначе колегите по-горе са прави, трябваше вече да се е заварил до сега с ниско налягане.Последно редактирано от alecks; 10-06-18, 22:41.
 Коментар
- 

Ако беше много притеснен колегата, "темата" щеше да е пусната преди четири години.......................от когато е "проблема"............Първоначално публикуван от alecks Преглед на мнениеПри мен с дизеловият двигател и масло BARDAHL 20W50 XTC C60 стрелката сочеше точно средата на скалата. Каквото и друго масло да съм ползвал беше като при теб.
 Сега на новият двигател сложих чисто нов сензор NIPPON и сега стрелката е още по-високо. Даже в обороти седи почти в края на скалата. При положение че съм със същото табло.
 Иначе колегите по-горе са прави, трябваше вече да се е заварил до сега с ниско налягане.
 Коментар
- 

Да съм писал че съм "много притеснен" ?Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнениеАко беше много притеснен колегата, "темата" щеше да е пусната преди четири години.......................от когато е "проблема"............
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар