Здравейте колеги, знае ли някой, Тойота форрънър от втора генерация с двигател 1 kz t 3.0 td. Има ли подгряване на горивото при ниски температури? Виждам че има кабели в долната част на горивния филтър но незнам дали са за подгрев или са за датчик за замърсаване на филтъра.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подгряване на горивото.
Свий
X
-
От: Подгряване на горивото.
Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеЕ ,па що не пробваш да го разкачиш? Най много да светне някоя нова лампа на таблото.
Коментар
-
Пък ако развиеш онова пластмасовото, дето е на дъното на филтъра, и видиш къде отиват тия кабели, ще си съвсем сигурен.
Това е датчика за вода в горивото - по-скоро - окабеляването му.
Отоплението на филтъра е решено с обратната нафта - виж колко маркуча има около филтъра, и корпуса му. Ако са два - входоизход - отопление нямаш. Ако са повече - 4 примерно - честито!
Коментар
-
Има тойотови конзоли за филтър с електрическо отопление със сигурност, само че то е в конзолата, а не на дъното на филтъра. На дъното на филтъра е датчика за вода. И при Nissan е така, с тая разлика че на оригинална NISSAN конзола с електроотопление не съм попадал. Виж такава, в която се връща обратната нафта има. Другата седмица трябва да пристигне, но я знам какво представлява - от 8 години карам с такава.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеЕ ,па що не пробваш да го разкачиш? Най много да светне някоя нова лампа на таблото.
А за дебелите жици , ми и с тънки може да пламне , ако във филтъра има нагревателЧовешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Нищо няма да пламне, защото просто няма подгряване.
Ето как изглежда тойотовска конзола за филтър с подгряване:
ПОдгряването не е с кой-знае какви жици, защото не е и с кой-знае каква мощност. Залагам на нещо като 20-30 вата.
Конзолата струва 35 долара в OAE, нагревателя струва 58 долара.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Основата на филтъра. С подгряване и от обратната нафта, и на ток. Филтриращият елемент се навива отдолу.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар