Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4-рънър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 4-рънър

Колеги имали някой с този модел Toyota 4-Runner 3,0l TURBODIESEL?

125 коня е, но никъде непише разхода?

Моля да споделите за този гигант, разход, подръжка возия, офроуд и т.н.
    Търся си 4х4 и се колебая ....

Благодаря Ви!
    УАЗ 469Б & LR DISCOVERY II

До: 4-рънър

моят е 2,4 бензин
    18 газ в града
    13 извън градско
    много здрав и хубав автомобил

Коментар

Проверете тук :
      http://forum.offroad-bulgaria.com/search.php
      LZ1HKW
      Реглаж на преден и заден мост
      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от jordantcho Преглед на мнение
        моят е 2,4 бензин
        18 газ в града
        13 извън градско
        много здрав и хубав автомобил
        Колега от скоро и аз се сдобих с такава джипка но не съм на ясно има ли блокажи , как е с ускорението , окачването на задния мост с ресьори ли е.А ко може една снимка ,че при мен сякаш липсват тампони , но не съм сигурен как трябва да бъде. Благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от janissary Преглед на мнение

Благодаря Ви!
          На мене ми дава 12-13 смесено с малко по големи гуми от нормалното , возия до 130-140 с много леко поклащане през цялото време, за офроуд е перфектен, за зимата да каже, някой пробвал вече !

Коментар

3.0 литра ТД. Двигател 1KZ-T. 125коня. На мен ми даваше среден разход 10/100, но аз я карах само с качествена нафта W-power и с най-малките възможни за модела гуми 235х75х15 АТ-та. От по-големите гуми колата няма да стане по-проходима само ще даде по-голям разход. До 30 см сняг на равно върви, като по чист асфалт. На 50 см сняг, вече започва да се задъхва и трябват бавните и засилване. Колата е с рама и нормално е на задно предаване с пружини и амортесьори. Отпред окачването е на двойни А-рамена, а отзад цял мост. Има заден и преден диференциал и раздатъчна кутия. Нормални и бавни 4х4, които се включват с допълнителен лост до скоростният. Моята имаше и блокаж на предният диференциал, който се включваше автоматично с бавните 4х4 и тогава вървеше направо като танк. Нормалните 4х4 могат да се включват в движение и да се кара с тях, и със 100 км/час, но тогава разхода е по-голям.
            Последно редактирано от ВладиЧ; 31-08-08, 08:11.
            Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
            Златомир Попов - Forry

Коментар

аха
              а в Париж-Дакар карат с едни мааалки гумета
              като гледам в Ладогата също
              това сигурно е защото размерът на гумите няма значение
              стига толкова
              по-големият размер гуми ти осигурява по-голям клиренс което е съществено за проходимостта на джипа
              поведението на машината на каменист терен е коренно различно с по-големи гуми
              освен това гумата е ефективна докато не потъне до 1/3 от диаметъра си
              по-голям диаметър - по-голяма проходимост
              BMW X6

Коментар

Съгласен съм единствено за клиренса. Колата не я движат гумите, а двигателя и силовата схема на окачването. Като сложиш по-големи гуми, двигателя няма да стане по-мощен, силовата схема няма да се промени и съответно колата да стане по-проходима, особено пък в кал, на пясък, или на сняг...
                Последно редактирано от ВладиЧ; 01-09-08, 11:50.
                Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
                  Съгласен съм единствено за клиренса. Колата не я движат гумите, а двигателя и силовата схема на окачването. Като сложиш по-големи гуми, двигателя няма да стане по-мощен, силовата схема няма да се промени и съответно колата да стане по-проходима, особено пък в кал, на пясък, или на сняг...
                  По малката гума (тясна) има предимство единствено на сняг и то не винаги , (зависи и от снега) !

Коментар

Първоначално публикуван от janissary Преглед на мнение

Благодаря Ви!
                    Моят гори 14.5 - градско и 10-10.5 извън. с включен климатик . За офроуда мога да споделя , че не ме е оставял никъде но без да съм го подлагал на много тежки екстреми (все пак няма джип които да не закъса някъде ). На мен си ми харесва много . Поздрави !
                    ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                    WJ 4.7

Коментар

карам такава 3 литра дизел -не я обичам -обаче това е животно което доказва себе си всяка секунда -няма такава машина -и не знам влюбен съм в концепцията -шибан камион

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X