Добър ден колеги. Както става ясно от заглавието на темата джипката скъса колянов вал след последния лов на път за вкъщи. Така първо се съмнявахме в скорости и съединител. Свалихме скоростите и съединителя. Съединителя е като чисто нов ( сменян е преди 6000 - 7000 км ориентировачно ). Свалихме и маховика и се оказа че точно до него е скъсан и коляновия вал. Вала е скъсан в непосредствена близост до маховика. Джипа е родом 1992г по номер на шаси, внос от Англия, лифтиран. Километропоказателя в момента е 185 000 км
. Джипа не е оставал без масло и от както е в мен винаги е обслужван навреме и както си му е реда. Моите лични съмнения след много допитване и мислене е че МОЖЕ БИ мотора или по - точно вала пострада след смяна на съединителя ( или пък е допринесло по някакъв начин ). Джипа беше с демпферен съединител ( до колкото знам така трябва да е излезнал и от завода ) Всички части от съединителя ( феродов диск, притискател и маховик бяха зле ) и сложихме "обикновен съединител" от същия модел джипка т.е обикновен притискател и маховик. Незнам какво точно се е случило с вала, не разбирам и не съм толкова наясно, затова ще се радвам да дадете мнения и съвети за случилото се и да ме посъветвате какво да правя от тук нататък - основен ремонт ( ако са пострадал повече двигателя или ако е "само вал" което ме съмнява доста, да се смени само вала.
Какво се прави от къде да започна и т.н , абе общо взето всичко точно ясно и конкретно ако някой се е сблъсквал с подобно нещо.
Интересуваме ме и някакви ориентировачни цени за основен ремонт - цени на частите.
Благодаря предварително

Какво се прави от къде да започна и т.н , абе общо взето всичко точно ясно и конкретно ако някой се е сблъсквал с подобно нещо.
Интересуваме ме и някакви ориентировачни цени за основен ремонт - цени на частите.
Благодаря предварително
Коментар