Какво ви е мнението за такава Тойота? Не е ли много тромав тоя двигател? Вобще нищо не знам за модела, който му се пише да разказва. Най-ме притеснява 131 коня за офроуд ич не ми се видят достатъчно. С какви блокажи идва? Мостовете колко са здрави, може ли да влачи 35ци без да се сменява нещо освен лифт?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Toyota Land Cruiser 4.2 HZJ 73 Мнение?
Свий
X
-
От: Toyota Land Cruiser 4.2 HZJ 73 Мнение?
Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение... Най-ме притеснява 131 коня за офроуд ич не ми се видят достатъчно...
Направи си сметка, но общо взето положението е няма пълно щастие.
-
Имал съм 814ка яко влачеше ама ... Тука карам един камион F350 към 300 коня е V8 дизел ама ускорение липсвата ме притеснява, че аз обичам да се завирам в Люлин планина и там си е друго като дадеш газ и размета буците кал. Това имам съмнения че ще развърти 33ки юнашки, а аз го искам за каляне не за преходи. Има ли блокажи това? С какви раздатки е, нищо не знам. То и данни за двигателя не намирам. нещо тъмна Индия е тая Жипка
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение... Той е с зъбни колела предполагам, ГНПто Бутално или роторно е?
Коментар
-
Е значи двигателя е надежден, само да видя как ли врви какъв ли ряз има. Не знаеш с какви блокажи и т.н е това. 2001ва година предполагам не е с комонрейли и т.н? Вобще някаква електроника освен клапана за нафтата има ли тая кола?
Коментар
-
Има Много писано за модела!Основното е здрав като чук!А за този двигател има китове които го превръщат в истински звяр,мостовете са мн.ама много здрави!И Т.Н......driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Ако зяпаш старозагорския, обявен в мобилето, първо попитай снимките на колата, която се продава ли са, а след това свери VIN-а, защото тая 2001-ва много ме съмнява ! Преди месец имаше обява за същия модел с крадени кадри от германска обява. Цените на екземпляр от тази година, в добра кондиция, в чужбина са х2 и х3 на тази цена , така, че имай едно на ум !Последно редактирано от sonda; 22-09-14, 10:30.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Еми него гледам, то ясно че ще се свери всичко много внимателно, ама и принципно дебна по Италия и Германия ако изпадне нещо прилично, тук зад океана няма такива машини. Като се върна ще се разходя да го видя ама съм почти 100% че има нещо гнило там, просто модела ми хареса. Има и един жълт 90и незнам си коя е поне на снимки лови вид ама не е този модел точно.
Коментар
-
Аз съм убеден, че при среща на живо с джипа от обявата, истината ще е различна от очакванията.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Има доста компетентни пичове от Стара Загора , които могат да го погледнат при сериозен интерес !Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Като се прибера в БГ , ако не е продадена ще ида да я погледна, още не съм и сигурен дали да не продължа офроуда с бараки и унищожението имИли да взема нещо по-солидно, ама май по-скоро 2рия вариант ще е. Ще пиша кто тръгна натам, пък ще си взема и разбирач с мен за компания
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар