Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota Land Cruiser 4.2 HZJ 73 Мнение?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Toyota Land Cruiser 4.2 HZJ 73 Мнение?

Какво ви е мнението за такава Тойота? Не е ли много тромав тоя двигател? Вобще нищо не знам за модела, който му се пише да разказва. Най-ме притеснява 131 коня за офроуд ич не ми се видят достатъчно. С какви блокажи идва? Мостовете колко са здрави, може ли да влачи 35ци без да се сменява нещо освен лифт?
    Последно редактирано от Rady1st; 21-09-14, 16:47.

От: Toyota Land Cruiser 4.2 HZJ 73 Мнение?

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
    ... Най-ме притеснява 131 коня за офроуд ич не ми се видят достатъчно...
    Ради, това е мощноста на тоя ДВГ. Подобни са характеристиките и на ДВГ със същия обем, и без турбо, и на другите марки. За сметка на това влачат 8 тона и изкарват мимимум милион. Например камиона 814 на МБ.
    Направи си сметка, но общо взето положението е няма пълно щастие.

Коментар

Имал съм 814ка яко влачеше ама ... Тука карам един камион F350 към 300 коня е V8 дизел ама ускорение липсва та ме притеснява, че аз обичам да се завирам в Люлин планина и там си е друго като дадеш газ и размета буците кал. Това имам съмнения че ще развърти 33ки юнашки, а аз го искам за каляне не за преходи. Има ли блокажи това? С какви раздатки е, нищо не знам. То и данни за двигателя не намирам. нещо тъмна Индия е тая Жипка

Коментар

ДВГ е перфектен като конструкция, но както отбеляза е подходящ за преходи. Може да обиколиш света с него.

Коментар

Трябва да видя някой да даде едно кръгче да си преценя за какво иде реч. Иначе мостовете какви са? Той е с зъбни колела предполагам, ГНПто Бутално или роторно е?

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
            ... Той е с зъбни колела предполагам, ГНПто Бутално или роторно е?
            Привода на агренажа към ГНП е със зъбни колела, оттам към РВ е със зъбен ремък - досущ като на твоята ТЛК120. Ремъка се сменява в полеви условия за норматив, така, че не проблем ремъка. ГНП е Денсо, аксиално - бутална разпределителна помпа (това на което ти викаш "роторна").

Коментар

Е значи двигателя е надежден, само да видя как ли врви какъв ли ряз има. Не знаеш с какви блокажи и т.н е това. 2001ва година предполагам не е с комонрейли и т.н? Вобще някаква електроника освен клапана за нафтата има ли тая кола?

Коментар

Ето я ГНП, от там нещата са ясни:

Коментар

Има Много писано за модела!Основното е здрав като чук!А за този двигател има китове които го превръщат в истински звяр,мостовете са мн.ама много здрави!И Т.Н......
                  driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Ако зяпаш старозагорския, обявен в мобилето, първо попитай снимките на колата, която се продава ли са, а след това свери VIN-а, защото тая 2001-ва много ме съмнява ! Преди месец имаше обява за същия модел с крадени кадри от германска обява. Цените на екземпляр от тази година, в добра кондиция, в чужбина са х2 и х3 на тази цена , така, че имай едно на ум !
                    Последно редактирано от sonda; 22-09-14, 10:30.
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Еми него гледам, то ясно че ще се свери всичко много внимателно, ама и принципно дебна по Италия и Германия ако изпадне нещо прилично, тук зад океана няма такива машини. Като се върна ще се разходя да го видя ама съм почти 100% че има нещо гнило там, просто модела ми хареса. Има и един жълт 90и незнам си коя е поне на снимки лови вид ама не е този модел точно.

Коментар

Аз съм убеден, че при среща на живо с джипа от обявата, истината ще е различна от очакванията.
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

И аз Просто модели ми хареса и мисля да търся такъв, има по около 7000 евро почват в мобилето немското, но там са скъпи доста колите.

Коментар

Има доста компетентни пичове от Стара Загора , които могат да го погледнат при сериозен интерес !
                            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Като се прибера в БГ , ако не е продадена ще ида да я погледна, още не съм и сигурен дали да не продължа офроуда с бараки и унищожението им Или да взема нещо по-солидно, ама май по-скоро 2рия вариант ще е. Ще пиша кто тръгна натам, пък ще си взема и разбирач с мен за компания

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X