Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Щракане при пълен десен на ТЛК 70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Щракане при пълен десен на ТЛК 70

При пълен десен завой, предната лява главина щрака. Някой има ли си представа какво е това? Мисля си, че е каре, но все пак реших да питам.
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

От: Щракане при пълен десен на ТЛК 70

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
    При пълен десен завой, предната лява главина щрака. Някой има ли си представа какво е това? Мисля си, че е каре, но все пак реших да питам.
    Каре е

Коментар

Прави го само при 4х4, нали? Разглобяваш главината, вадиш полуоска, измиваш убуу, набиваш с нова смазка и пак в боя.... Таман ще направиш ревизия на нещата.... И ще имаш време около една година да се сдобиеш с нова полуоска, кари или как там се укомплектоват нещата.... На Патроля това го правя я за четвърта, я за пета поредна година.....
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Това , дето го разправя Злият и на мен ми се е въртяло из куфарника.Ма пусто нали не съм си в БГ и няма как да пробвам.То карето , така и така е тръгнало.Какъв ли ще е ефектът , ако вместо графитна грес , след хубаво измиване се сложи грес с медни частици?
        Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
          Прави го само при 4х4, нали? Разглобяваш главината, вадиш полуоска, измиваш убуу, набиваш с нова смазка и пак в боя.... Таман ще направиш ревизия на нещата.... И ще имаш време около една година да се сдобиеш с нова полуоска, кари или как там се укомплектоват нещата.... На Патроля това го правя я за четвърта, я за пета поредна година.....
          Да, само при 4х4. Благодаря, ще пробвам.
          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
            Какъв ли ще е ефектът , ако вместо графитна грес , след хубаво измиване се сложи грес с медни частици?
            греста с медните частици не е смазка, ефектът може да е неочакван.

Коментар

Гресирай си главините с молибденова грес,карето ти щрака,защото е останало без грес.Отвива се четвъртта на главината,допира се накрайника на такаламита и се вкарава грес докато се напълни.Може да излезе скъпо,защото лови много,ако е празна главината,а един пълнител молибденова грес е към 9лв.На мен когато купих 73ката ми хванаха 4 фишека.От тогава не ми е щракало каре никога.Поздрави!
              Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
              Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
              Враца

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
                Гресирай си главините с молибденова грес,карето ти щрака,защото е останало без грес.Отвива се четвъртта на главината,допира се накрайника на такаламита и се вкарава грес докато се напълни.Може да излезе скъпо,защото лови много,ако е празна главината,а един пълнител молибденова грес е към 9лв.На мен когато купих 73ката ми хванаха 4 фишека.От тогава не ми е щракало каре никога.Поздрави!
                Благодаря.
                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнение
                  греста с медните частици не е смазка, ефектът може да е неочакван.
                  Точно си е смазка и идеално пасва, ама има едно НО и то е цената.
                  (ако се снабдите с IKV-GRAFOL C-2 или молибденовата -IKV-PASTE 1 MOG, слагайте смело както предлага колегата -през отвора на болта)

Коментар

Бих разглобил и измил всичко...... Таман може да излязат някакви дребни дертове..... Коите по-добре да се оправят докато са дребни.
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X