Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Всички 70-ки ли имат ЛСД ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Всички 70-ки ли имат ЛСД ?

Преди няколко дена пуснах тема, за това, че тръбата, която държи амовете е изгнила. Оправиха я, ще напиша в другата тема, но това е друг въпрос.
    Както и да е, майсторът ми каза, че 70-ката имала шпер. До сега си мислих, че нямаше, но не знам и аз. Някой знае ли, по какво мога да видя, дали има, дали има обозначения някъде по джипа ? Ясно е, че може да се разбере и с проба, но все пак да попитам.
    Сега ще започнете да се смеете, как за 2 години не съм разбрал дали има Шпер, или не.
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

От: Всички 70-ки ли имат ЛСД ?

Кефиш. В една тема се изказваш супер компетентно в друга питаш елементарни неща, за които можеш и сам да намериш отговор във форума.

Не се сърди, но не е сериозно...
    Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
    BMW F650CS
    Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Не всичко може да се знае, а и поне аз във форума не намерих, да пише дали всички имат. Затова попитах, ако някой знае, да ми каже. Не ти се сърдя, защото още от самото начало знаех, че някой няма да ми отговори по темата, а ще ме сругае. И според мен не виждам нищо несериозно, да попитам нещо, все пак никой не е перфектен.
      Та така, въпросът още ми е в сила.
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Значи, вдигни задницата на крик и завърти едното колело, ако другото се завърти в същата посока имаш ЖИВ ЛСД, а ако се върти в противоположна посока- нямаш или имаш , но предал Богу Дух ! Погледни и на капака на дифа трябва да пише, ако е оцеляло нещо от корозията. Твърде вероятно е ,ако е имало да се е споминал от неправилно масло, с каквото предполагам е и в момента...
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Моята няма, а подозирам, че и много други.
          Toyota Land Cruiser BJ70 1985
          Lexus LS430

Коментар

Моята има оцеляло 23 годишно стикерче на диференциала.Според мен повечето имат,друг е въпроса на колко е живо.Аз като купих моята,нашенеца,който я беше внесъл от Швейцария беше успял да смени маслото в задния диф с неподходящо,резултата беше свирене на гумите на завой по асфалт,т.е. доста голям процент блокаж на дифа.Веднага смених маслото с правилното и за известно време имах работещо ЛСД,но бързо взе да отслабва.Сега събаря Тойотата от крика само с много газ.Интересното е,че колата беше карана с неправилно масло в дифа не повече от 500 км.,защото беше без регистрация като я купих.
            Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
            Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
            Враца

Коментар

Майсторът каза, че мисли, че има ЛСД, защото бил вдигнал едното колело във въздуха, а то не искало да се върти. Като се прибера в Троян, ще видя дали има обозначение по диференциала.
              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Май е време да си смениш майстора
                Nissan Patrol 2008
                Mercedes c220 cdi 2006
                Mercedes cls350 cdi 2013
                Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Първоначално публикуван от alexander_76 Преглед на мнение
                  Не мисля.
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от alexander_76 Преглед на мнение
                    Даже хич, да няма майстор, само за изключения, нещо по токовете
                    Никои не ти поддържа колата, колко самият ти
                    Вдигаш гумата, качваш се потегляш, ако падне, значи има, ако не тръгва, значи няма или е здал багажа
                    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                      Вдигаш гумата, качваш се потегляш, ако падне, значи има, ако не тръгва, значи няма или е здал багажа
                      Много точно, казано.
                      Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                      Стефан Арзатов

Коментар

Всички тестове, които казахте, бяха направени. Всичките бяха положителни. Единствено когато вдигнахме гумата, не иска да потегли. Но според мен си има, тези дни ще се смени и маслото.
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Според последното изречение от много противоречиви,излиза че нямаш или не работи LSD-то !И за да не се чудиш повече вдигни двете задни гуми във въздуха,като завъртиш едната произволна другата трябва да се завърти в същата посока и имаш LSD,ако се завърти в обратна нямаш ! Пробата се прави със завъртане на ръка,на пробката би трябвало да пише нещо от рода на LSD ONLY !
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                            Според последното изречение от много противоречиви,излиза че нямаш или не работи LSD-то !И за да не се чудиш повече вдигни двете задни гуми във въздуха,като завъртиш едната произволна другата трябва да се завърти в същата посока и имаш LSD,ако се завърти в обратна нямаш ! Пробата се прави със завъртане на ръка,на пробката би трябвало да пише нещо от рода на LSD ONLY !
                            Това го пробвах. Завъртяхме едното колело, при което другото се завъртя в същата посока.
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Имал си,но е заминало.
                              Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                              Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                              Враца

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X