Обява

Свий
Няма добавени обяви.

33" на TOYOTA HILUX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 33" на TOYOTA HILUX

Първоначално публикуван от enikos Преглед на мнение
    сега остава да пробвам дали ще влязат 33/10.5/15.
    Нядей ! Разликата ще е малка, а карета и полуоските ще станат консуматив. Като гледам джиката нямаш намерения да тръгнеш с нея по дерета и калища. Карай си така и си свиркай.

Поздрави !
    п.п. След интервенциите е значително по-добре изглеждаща
    * А това под ресьора гума ли е ?

Коментар

не е гума а Алумин 6061 поне така пишат производителите. А що се отнася за деретата и калищата аз и до сега си ходех с нея по горите самоче по кротко. с 33" имам познат които кара с 32" и няма проблем. аз в момента съм с 31/10.5/15 - 265/75/15 а 33/10.5/15 - 256/85/15 разликата в теглото е 3-4 кг

Коментар

Имам едно питане. Възможно ли е след като се сложат подложките отпред над амортисьора да се създаде такова напрежение че да се счупи самия амортисьор

Коментар

Не, първо ще ти се разбие долния тампон или направо изкриви долната част на Ама. Зависи от зора.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

някои може ли да ми каже защо с подложка 3.5см предницата на пикапа се вдига с 7см.

Коментар

Подобни триъгълници.
              Отсъствал си на този урок по математика.
              Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

100% съм отсъствал. Мислех че е заради задните подложки но ги свалих и няма разлика

Коментар

има ли някои които да знае от какъв джип мога да ползвам амортисьори за моя Hilux които да са с по голям ход, защото след като сложих подложките се оказва че от пред има повече ход при орваряне на окачването, но като се събере хода не стига и бие. Същото се получава и отзад, но там амортисьора е разпънат до краи

Коментар

Маи никои не знае. Питам във форума защото обиколих доста магазини които предлагат амортисьори но никои не знае предлагат ми тези които излизат по номер на рама

Коментар

Първоначално публикуван от enikos Преглед на мнение
                      има ли някои които да знае от какъв джип мога да ползвам амортисьори за моя Hilux които да са с по голям ход, защото след като сложих подложките се оказва че от пред има повече ход при орваряне на окачването, но като се събере хода не стига и бие. Същото се получава и отзад, но там амортисьора е разпънат до краи
                      Както си си задал въпроса е разбираемо, как на разпъване има ход окачването а на свиване бие. Какъв е приблизително ъгълът на полуооските и отзад моста спрямо кардана има ли по-голям ход или хода е спрямо рамата.
                      Ако ходовете са увеличени само спрямо рамата можеш да си направиш удължитело на амортесьорите. Ако имаш действително по-големи ходове ( това с ресьора отзад не се сещам как става ), г-класата има фабрично най-дълги ходове на амортесьорите. Аз разполагам и със стари ОМЕ и Трайл мастер, но здрави.
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от rado69 Преглед на мнение
                        Моят Хилукс е 1991г. 2Л и след монтаж на окачване 2инча на Траил Мастер и шпрегване на ресори поставих 32-ки(235/85/16). Джипа се движи перфектно. Проходим, голям просвет. Нищо не вие и никъде не опира. Горски разход 9-12л/100км.
                        Кой двигател е това...4Y?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X