Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Cruiser 200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Днес направих тест-драйв на 200-ца

200ци се внясят но няма на склад. Ако се поръча няма проблем да се внесе. Ако автомобила е със заверена и редовна сервизна книжка и е рапортуван в системата на Тойота от немския дилър няма никакъв проблем с гаранцията. Колата няма нищо общо с 80ката с изключение, че е нейн наследник. Като обща здравина е с 30% по здрава от 80ката. Няма какво по-добро да се вземе в момента ако се търси автомобил от висок клас с офф възможности.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Re: Днес направих тест-драйв на 200-ца

Днес ме хвърлиха в тъча направо. Значи, казаха ми, че през 2009 година в Германия не били внасяни изобщо Тойоти 200 серия, а че последните внесени били края на 2008 година. Заради кризата нямало внос. Това дали е вярно?
      "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

До: Днес направих тест-драйв на 200-ца

Първоначално публикуван от prado Преглед на мнение
        Със сигурност возията ще се раличава с активното окачване. Ще може и да се надига ако ти трябва. Моята 120 ка е с обикновени амове като тази 200ца която си карал и се държи съвсем прилично на асфалт.
        Другото нещо е че на 120 та и на 200та задния мост е цял. Няма как цял мост да се държи като независимо на пътя. Нали знаеш, че тези малки неща дават голямо предимство извън пътя. Аз с мойта съм се пробвал срещу Туарези, МЛ и други такива. Нямат шанс ако не е сухо. А за това че опира и няма клиренс достатъчно, има толкова добре направени защити от долу, че няма за какво да се притесняваш.
        Поздрави
        Иво
        И какво толкова е защитена отдолу?? Всичко е пластмасови"легени" като ма 80,100.Не са като на патрул к160 оребрена ламарина с Т-образни винкели и тежест 60 кила защити.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X