Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Cruiser 200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Land Cruiser 200

Аз изпратих поща и лично съобщение, но вече седмица няма никакъв отговор

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
      Аз изпратих поща и лично съобщение, но вече седмица няма никакъв отговор
      Щото Сашо е в Шри Ланка...

Коментар

Сашо няма ли служители,продавачи,консуланти или каквито и да е които да могат да дават ценовите листи?
        В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Както винаги става в България докато котките се наумуват, мишките се налудуват.
          Не само че ние от Gladiator имаме налична Ланд Круизер 200, но тя вече си има и собственик, който е наш добър клиент.
          За всички желаещи моля погледнете прикачените снимки. Явно винаги е необходимо да се натъртва кой първи е доставил нещо ново и къде са най-добрите цени - балкански синдром.
          Радваме се за всички, които имат достатъчно време и непрекъснато се ровят из форуми и сайтове за продажба на автомобили. За съжаление работата при нас е повече от достатъчна и не ни остава много време за писания и сладки приказки.
          Все пак за сравнение на цените и за всички желаещи приложено публикуваме нашите цени, както и модели които се предлагат.

Gladiator Offroad Technik има удоволствието да представи варианта Toyota Land Cruiser VDJ 200 - вариация която се предлага още като Tropical или Africa Version. Двигателите са както следва:

- 4,5 литра V8 - Biturbo Diesel(1VD-FTV) 173kW/615Nm-6-степенна автоматик
          - 4,5 литра V8 - Biturbo Diesel(1VD-FTV) 162kW/430Nm-5-степенна ръчна
          - 4,7 литра V8 - Benzin(2UZ-FE) 210kW/450Nm-5-степенна ръчна или автоматична скоростна кутия.

Пълни технически характеристики ще бъдат качени малко по-късно, защото искаме да са подобаващо подготвени, преведени и абсолютно точни. За всички които се чудят, VDJ 200 е реален модел и се различава доста от стандартните предложения които се вкарват от USA или се предлагат от вносителя на Toyota за България. Този вариант взаимства много от доказаните черти на Tundra и Sequoia. Окачването е на пружини и доста по усилено - сами разбирате идеята на тази разработка е за по тежки терени и различен от европейския и американския вид пазари. Естествено няма проблеми за регистрация.
          И за всички желаещи разбира се и цените:

- дизеловите и бензинови варианти с ръчна скоростна кутия - от 120 000 лева с ДДС
          - дизелови и бензинови варианти с автоматична скоростна кутия - от 130 000 лева с ДДС.

Както колегата Христо сподели имахме възможност да направим 1 седмица и тест драйв, което доказа отново качествата на японския производител и че все още се произвеждат машини предназначени и за по тежки терени.
          А надявам се публикуваните снимки не ви приличат на обработени с Photoshop
          Прикачени файлове
          www.offroad24.bg www.remarketa.com www.arena-offroad.com
          тел.: 032/277 999; факс: 032/ 277 990; моб.: 0888/ 524 330

Коментар

Според мен е съвсем нормално, да се обадя като съвсем редовен клиент, да попитам каква е цената и условията понеже съм забелязал, че това вече се коментира и да ми отговорят:

че LC200 е имало, но вече неможе да се види, че цената не е известна и скоро няма да се изясни каква е, и евентуално да се обадя скоро пак - това е нормално, модела е нов и т.н.

БАЛКАНСКИ синдром обаче според мен е, е след това някой да се гъзари тука във форума, какви автомобили е продал, да иронизира, и едва ли не да изкарва потенциалните си клиенти глупаци.

Никой никога не е поставял под съмнение колите предлагани от Гладиатор, нито другите продукти, нито тяхната наличност, нито техните цени. Отказвам обаче, да приема закупуването на толкова сериозни и скъпи автомобили, като някаква далавера за която трябва да се чувствам щаслив, че знам - най-малкото са широко известни поне 5-6 фирми в европа, които продава същите коли.

Коментар

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/se...tring=&lang=de
              Ето тази идва към 119000лв 55000евроХ1,96+10500лв акциз и докарване

Коментар

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=2
                тази имах предвит

Коментар

Абсолютно е естествено човек да се обади като нормален клиент и да получи информация и това са неща които не се оспорват. Смятаме, че ние от Gladiator винаги сме били толерантни към нашите клиенти (бъдещи и настоящи), към доставчици и включително към нашата конкуренция. Това са основите на една нормална бизнес среда.
                  Винаги е добре и да се говори с пълните факти, разбира се.
                  Естесвено че нещо което е продадено седмица назад и вече не е налично при нас не може да се види в настоящия момент, а също беше споделено че цените варират според оборудването на автомобила и е едно да кажеш 120 000 лева за нещо, а съвсем друго 140 000 лева да излезе същото. Tropical версиите са с определено търсене на някои пазари и се продават при малко по различни условия от стандартните предложения. Ето защо цените са вариращи и в очакване на следващата партида е трудно да посочим точна цена. Надявам се че поместената по горе информация е ясна и посочените цени с допълнението от- отпред изяснява това недоразумение.
                  А честно казано мисля че всеки от нас би бил щастлив да си купи и да се наслаждава на машина от този клас!
                  www.offroad24.bg www.remarketa.com www.arena-offroad.com
                  тел.: 032/277 999; факс: 032/ 277 990; моб.: 0888/ 524 330

Коментар

Уважаеми колеги, нека се стремим да гледаме по-позитивно и нещата ще стават по-лесно и удобно. Ето вече и в България има официално предложение за уникалната Тойота 200. Благодаря за информацията на колегите от фирма Гладиатор и силно се надявам да споделят още малко снимки най-вече отдолу разбира се и какви са им първите преки впечатления от автомобила...
                    VPetrov.photography

Коментар

Как да не гледаме позитивно. Мен очите ми изтекоха по тия снимки.
                      Винаги ми е било мечта, да можеш да отидеш от някъде и да си купиш нов, добре подготвен и дори доработен автомобил.

Като останат настрани някой недоразумения, ето че, и в България има къде.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                        Благодаря за информацията на колегите от фирма Гладиатор и силно се надявам да споделят още малко снимки най-вече отдолу разбира се и какви са им първите преки впечатления от автомобила...
                        Екипът на списанието вече има преки впечатления от автомобила, когото тества преди две седмици. Тъй като тестът ще бъде публикуван чак през средата на март, ще помоля колегите да го резюмират тук - снимки също имаме доста
                        [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Днес направих тест-драйв на 200-ца

Току-що се връщам от тестдрайв на 200-цата. Впечатленията ми са повече положителни, със едно "но".

Та, салона е огромен и удобен, седалките също са добри. Всичко си е на мястото, малко е тъпо климатика да се регулира през тъчскрийн дисплея, ама се свиква(и на 120-ката е така). Седалките нямат странична опора, ама това не е спортна кола все пак.

Мотора е изключително тих, автоматика превключва бързо и е с 6 скорости. Има много добро ускорение и в завоите стои добре(все пак е към 3 тона).

На един черен път се позасилих и съм доволен. Големите неравности ги изяжда. Но е доста ниска и опря леко на няколко малки купчинки пръст.

Обаче, за нещастие, има и един много голям негатив - специално на тази джипка возията и беше доста зле на асфалт. На предния ред седалки се живее, ама на втория ред е почти като на 80-ката ми(с офроуд окачване).

Сега, тази джипка беше някакво изпълнение уж за България - хем има бол екстри, хем няма регулируеми амортисьори със режими комфорт/спорт. 120-ката на един колега има такива регулируеми амортисьори и вози доста по-добре от въпросната 200-ца.

Понеже май няма откъде да тествам някоя 200-ца с това активното окачване, някой може ли да каже дали возията се различава, и дали се различава с много ?
                          "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

До: Днес направих тест-драйв на 200-ца

Първоначално публикуван от msi200 Преглед на мнение
                            Понеже май няма откъде да тествам някоя 200-ца с това активното окачване, някой може ли да каже дали возията се различава, и дали се различава с много ?
                            Аз пък не съм карал без активно окачване,така че нямам база за сравнение,но с активно ми харесва,доста.
                            Последно редактирано от Гена; 03-10-09, 22:06. Причина: Корекция на цитат

Коментар

До: Днес направих тест-драйв на 200-ца

Със сигурност возията ще се раличава с активното окачване. Ще може и да се надига ако ти трябва. Моята 120 ка е с обикновени амове като тази 200ца която си карал и се държи съвсем прилично на асфалт.
                              Другото нещо е че на 120 та и на 200та задния мост е цял. Няма как цял мост да се държи като независимо на пътя. Нали знаеш, че тези малки неща дават голямо предимство извън пътя. Аз с мойта съм се пробвал срещу Туарези, МЛ и други такива. Нямат шанс ако не е сухо. А за това че опира и няма клиренс достатъчно, има толкова добре направени защити от долу, че няма за какво да се притесняваш.
                              Поздрави
                              Иво
                              Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Re: Днес направих тест-драйв на 200-ца

Наистина с цял мост подрусва повече, но изглежда самата кола нещо не беше в ред, просто возеше като 80-ката ми...

Иначе 'активното' окачване решава и проблема с относително малкия клиренс. А на режим 'комфорт' 120-та серия вози супер добре, 200 трябва да е още по-добре.

А според вас, дали ще имам проблеми с евентуални гаранционни ремонти, ако си докарам джипката от Германия? Тук ми казаха, че нямало да внасят повече 200-ци, понеже се продавали трудно.
                                "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X