Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХИДРОЛЕБЕДКА НА ТОЙОТА 73

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ХИДРОЛЕБЕДКА НА ТОЙОТА 73

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение1354.jpg
Прегледи:1
Размер:72.7 КБ
ID:5995326Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение1356.jpg
Размер:82.7 КБ
ID:5995328Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение1359.jpg
Размер:79.9 КБ
ID:5995330Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение1360.jpg
Размер:83.2 КБ
ID:5995331Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение1358.jpg
Размер:83.1 КБ
ID:5995329Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение1355.jpg
Размер:68.3 КБ
ID:5995327Здравейте,реших да монтирам тази хидравлична лебедка на тойотата,мисля да монтирам и тази помпа -вижда ми се подходяща.Единия вариант е да махна тази за управлението и новата да върши двете работи ,а другия да са и двете.
    Какво ще кажете?
    Извинявам се за лошите снимки ....Генчо извинявай обещавам да е за последно
    няма начин да няма начин
    http://album.bg/offroad_
    0878 613 163

От: ХИДРОЛЕБЕДКА НА ТОЙОТА 73

Де са снимките?
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Колко е яка тая лебедка,колко е помпата и двете заедно работили ли са?

От хидравликата по-добро за мен няма.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Защо мислиш така?
        За моя модел има механична лебедка монтирана оригинално от Тойота, и мене малко ме хапе кучето да си потърся такава. Ако пропускам нещо казвайте да знам
        Toyota Land Cruiser BJ70 1985
        Lexus LS430

Коментар

Може би е най добре да си сложиш тройна шайба и отделна стойка на втората помпа,така двете системи ще са независими една от друга.
          Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
          Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
          Враца

Коментар

Тази помпа се слага на раздатката, с ремък едва ли ще може да се върти когато е натоварена.
            TLC 73 4.2-TD
            Автоматик
            Тел.0887859269

Коментар

Т'ва там, нещо налягания, дебити, моменти, обороти ясни ли са?
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Прав е колегата,тази помпа не е подходяща за задвижване с ремък, и откъм дебит на ремъка ще бъде в повечко , ако държиш помпата да се върти от ремъците помисли за помпа от ситроен те са бутални и правят много добро налягане
                ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
                  Прав е колегата,тази помпа не е подходяща за задвижване с ремък, и откъм дебит на ремъка ще бъде в повечко , ако държиш помпата да се върти от ремъците помисли за помпа от ситроен те са бутални и правят много добро налягане
                  Освен налягане е нужен и дебит. Добре е да се знае колко либри е тази лебедка? Редуктора на диаметър, колкото на електрическа ли е. Колко степенен е? И аз имам една, същата на външен вид, са че, редуктора е доста по-голям.

Коментар

А ако пък искаш и имаш възможност я правиш механична!Така и така ще трябва КОМ за задвижване на помпата....инак с шайба от двигателя и ремък -не съм много съгласен !Ако всичко е оригинал/комплект/помпа маркучи лебедка ...да но инак ми се струва проба грешка и пак грешка!
                    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от vento5 Преглед на мнение
                      Защо мислиш така?
                      Защото от скромния ми опит с котвени лебедки,помпи,трьстьри,лебедки които ги ползваме при паркиране,кранчета с които вдигаме малките лодки...............сьм се убедил,че по-добро,просто,яко,надеждно и почти вечно от хидравликата няма.Не те тормози корозия,не кляка точно когато ти трябва,вариото се монтира лесно и най-вече като го метнеш да бачка и си бачка с часове,а не като електриката да си навьрзал още 12 неизвестни релета,зареждачки,изолатори,прекьсвачи,ключове,контакти.................

Аз бих направил отделно закрепване за тая помпа и някакво ремьчно задвижване което да мога да го монтирам лесно,а не да ми вьрти постоянно без нужда.
                      Не си снимал ни помпата ни лебедката,кое колко вьрти,какво дава,какво иска,но ако са работили едното с другото ти остава да измислиш закрепването само.С малко повече трьби можеш и задна да монтираш на сьщата помпа.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                        Колко е яка тая лебедка,колко е помпата и двете заедно работили ли са?

Здравей, според мен (а и според много други) механична с ком от скоростите и кардани е много по добра, по яка с вазможност да променяш скороста и тн.
                        0898532785-КИКО

Коментар

А какво ще стане със скоростта на хидравличната като дигнеш оборотите на мотора?

Коментар

Ако системата е проектирана правилно ще се отвори байпасният клапан и толкоз. Това е още едно предимство на хидравликата - при претоварване не се чупи нищо.
                            I get High by going Down

Коментар

Ама ако не е претоварена ще дърпа по-бързо. Кеф.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X