Здравейте,реших да монтирам тази хидравлична лебедка на тойотата,мисля да монтирам и тази помпа -вижда ми се подходяща.Единия вариант е да махна тази за управлението и новата да върши двете работи ,а другия да са и двете.
Какво ще кажете?
Извинявам се за лошите снимки ....Генчо извинявай обещавам да е за последно
Защо мислиш така?
За моя модел има механична лебедка монтирана оригинално от Тойота, и мене малко ме хапе кучето да си потърся такава. Ако пропускам нещо казвайте да знам
Прав е колегата,тази помпа не е подходяща за задвижване с ремък, и откъм дебит на ремъка ще бъде в повечко , ако държиш помпата да се върти от ремъците помисли за помпа от ситроен те са бутални и правят много добро налягане
Прав е колегата,тази помпа не е подходяща за задвижване с ремък, и откъм дебит на ремъка ще бъде в повечко , ако държиш помпата да се върти от ремъците помисли за помпа от ситроен те са бутални и правят много добро налягане
Освен налягане е нужен и дебит. Добре е да се знае колко либри е тази лебедка? Редуктора на диаметър, колкото на електрическа ли е. Колко степенен е? И аз имам една, същата на външен вид, са че, редуктора е доста по-голям.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
А ако пък искаш и имаш възможност я правиш механична!Така и така ще трябва КОМ за задвижване на помпата....инак с шайба от двигателя и ремък -не съм много съгласен !Ако всичко е оригинал/комплект/помпа маркучи лебедка ...да но инак ми се струва проба грешка и пак грешка!
Защото от скромния ми опит с котвени лебедки,помпи,трьстьри,лебедки които ги ползваме при паркиране,кранчета с които вдигаме малките лодки...............сьм се убедил,че по-добро,просто,яко,надеждно и почти вечно от хидравликата няма.Не те тормози корозия,не кляка точно когато ти трябва,вариото се монтира лесно и най-вече като го метнеш да бачка и си бачка с часове,а не като електриката да си навьрзал още 12 неизвестни релета,зареждачки,изолатори,прекьсвачи,ключове,контакти.................
Аз бих направил отделно закрепване за тая помпа и някакво ремьчно задвижване което да мога да го монтирам лесно,а не да ми вьрти постоянно без нужда.
Не си снимал ни помпата ни лебедката,кое колко вьрти,какво дава,какво иска,но ако са работили едното с другото ти остава да измислиш закрепването само.С малко повече трьби можеш и задна да монтираш на сьщата помпа.
Ако системата е проектирана правилно ще се отвори байпасният клапан и толкоз. Това е още едно предимство на хидравликата - при претоварване не се чупи нищо.
Коментар