Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дилема за покупката на тойота лк...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дилема за покупката на тойота лк...

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
    Темата заприлича на "Дайте да съберем 10 000 like за Лили Иванова".

Така или иначе е безмислена, що не я затрие някой.

Не съм искал да обидя никого, и не разбирам какво толкова значение има индикацията. Индикацията показва толкова за човека колкото и БМВто пред кафето.

Пак твърдя, че е неприемливо да си бакалавър и да не можеш да напишеш грамотно два реда, още повече, че на въпросите е отговаряно многократно. Ама, чукча не читател...
    Много дрънкаш за човек с изгасена индикация
    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Toyota Land Cruiser 90 Prado - 3.0 TD (5 dr) (125 Hp) или Mitsubishi-Pajero III - 3.2 DI-D (5 dr) (165 Hp)

Та въпроса ми е следния : кой от двата но не по това кой какво чул да му казва немия ,който пък го научил от глухия дето оня ден му го разказвали на него пък едни други
      Чисто технически характеристики : разход , комфорт , сигурност , пари за обслужване , кои дават повече дефекти и какви са най честите.
      А може и някои предложения за други марки и модели но като ориентация са тези двата.
      Никога не съм има личен джип и за това питам като лаик понеже наистина съм такъв.
      Ако някой има въпроси относно МЕРЦЕДЕС от преди Христа до 2005 мога да му бъда от полза но тази марка за джип съм я отказал понеже не съм толкова богат и за това тях няма смисъл да ги говорим.
      Благодаря предварително на всички които ще откликнат на въпросите ми !!!

Коментар

Първоначално публикуван от gg_engineering Преглед на мнение
        ... Та въпроса ми е следния : ...
        Има не малко писано и за двата модела, за които питате, ето някои теми за Тойотата:
        http://www.offroad-bulgaria.com/show...07#post1676807

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X