От: Въпроси при покупка на Рав 4 96г
Е , щом на втора генерация побира 3,7л, надали на първата ще е 5л.
					Е , щом на втора генерация побира 3,7л, надали на първата ще е 5л.
 Също, може да смениш гумите с такива дето ще ти дават по-малко шум, примерно Мишелинки. Може и сам да си добавиш шумоизолация, интериора се сваля сравнително лесно, но си подбери качествени материали, поне да си струва труда.
 Също, може да смениш гумите с такива дето ще ти дават по-малко шум, примерно Мишелинки. Може и сам да си добавиш шумоизолация, интериора се сваля сравнително лесно, но си подбери качествени материали, поне да си струва труда.

Звука(шума) наистина е  постоянен при скорост от 30-40 нагоре, но не мисля , че е лагер на главина , понеже на завой (ляв-десен)не се променя изобщо)По-скоро зависи от скоростта-затова си мисля за висящ лагер на кардана...или лагери на диф., което е по-неприятното...Гумите , естествено , си създават шум, но точно затова ги смених, (точно с Мишелин), за да видя ще има ли разлика. Е , има малко , но този шум ми е ясен.А за шумоизолацията съм решил-ще правя, доколкото и където е възможно, но първо искам да отстраня всички други шумове, дължащи се на износени лагери или други техн. неизправности.
Звука(шума) наистина е  постоянен при скорост от 30-40 нагоре, но не мисля , че е лагер на главина , понеже на завой (ляв-десен)не се променя изобщо)По-скоро зависи от скоростта-затова си мисля за висящ лагер на кардана...или лагери на диф., което е по-неприятното...Гумите , естествено , си създават шум, но точно затова ги смених, (точно с Мишелин), за да видя ще има ли разлика. Е , има малко , но този шум ми е ясен.А за шумоизолацията съм решил-ще правя, доколкото и където е възможно, но първо искам да отстраня всички други шумове, дължащи се на износени лагери или други техн. неизправности. .А на всичкото отгоре и ги виждах докато бях вътре
.А на всичкото отгоре и ги виждах докато бях вътре .Да, ама не!Пак ще пробвам, щото са много показателни!Явно всичко е от разстоянието и скоростта на сървъра на форума.Те са си били там!Е със здраве на всички и весели празници!
.Да, ама не!Пак ще пробвам, щото са много показателни!Явно всичко е от разстоянието и скоростта на сървъра на форума.Те са си били там!Е със здраве на всички и весели празници!

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар