Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Crawl Control на Land Cruiser 150- Prado

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Crawl Control на Land Cruiser 150- Prado

Аз не се сърдя ако ми се изтрият мнения които не са по темата или са заяждане, но примерно като пуснах тема за отстъпките които мога да услужа на хора от форума и се изтрият е доста дразнещо. Също е дразнещо каквото и да се напише в Тойота подфорум, да се появи Русев, който да ни обясни как Ровъра е най-великото нещо на света и колко сме прости че сме се пре..али с Тойотите, като гледам не само на мен, а и на другини е писнало от избиването на комплекси от дадения човек, аз смея ли му се че си купи Бразилски шматарок, дето потъна в малка рекичка и го вадиха? С много народ си имаме закачки в форума, ама повечето са пичове и си чешем езиците, но за конкретния случай, особено пък за всяко мое мнение, след него Русев има някакъв остроумен отговор. Хубаво бре Русев, карай си бразилски там индииски колици и ни остави нас невежите да сме прецакани. В форумите дето аз съм админ такива като него не допускам да си изливат комплексите и злобата. Точно заради такива като него направих група, в която си се събираме и организираме и си трошим джипките и определено няма място за избиване на комплекси и всеки е добре дошъл, а в гората си помагаме било то и с ровъри и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
      ... В форумите дето аз съм админ такива като него не допускам да си изливат комплексите и злобата. ...
      А бе, и мене ме сърби да не се пускат комплексари, които се пъчат, че возели гаджета в кабрио та околните да им завиждат, ама пусто сме казали, че в рамките на правилата има свобода на словото ...

П.П. Тъй като темата я обърнахте на лични престрелки, викам да й стига.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Ради, не се пали, просто начина ти на изразяване е по различен и някой това ги дразни. Това не означава, че не те харесваме, всеки има право на мнение и от всяко мнение може да се извади полезното.

Ако на 120 ката се активира блокажа на средния диференциал, автоматично се деактивира автоматичното отнемане на газта, тогава и самата кола си става звяр, а тракшъна работи предимно при повечко газ.
        Т5
        Crossrunner

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X