Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TLC - сфери на предния мост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: TLC - сфери на предния мост

При Роси има за кръглия фар, но за правоъгълния каза, че никой нямал лиценз да ги произвежда и затова само оригинален от ТМ.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivo Vassilev Преглед на мнение
      При Роси има за кръглия фар, но за правоъгълния каза, че никой нямал лиценз да ги произвежда и затова само оригинален от ТМ.
      Пламен дори и да няма, можеш да си поръчаш при него, но ще се чака доставка (от Европа). 100% оригинални са частите при него на доста по-добри цени от ТМ Ауто.

Коментар

Тези семеринги и кичета съм ги поръчвал и ги има оригинални семеринга не е какъв да е 0888515018 Гого(флекса).Звънними и ще ги оредим само ми трябва точната година
        ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.

Коментар

Според мен това омасляване не може да бъде спряно от кечетата,които са предназначени да държат греста в сферите.Маслото идва от дифа и трябва да се смени семеринга на полуоската.На ТЛК-80 размера на семеринга е 50/30/10.Отново казвам-според мен-най често се слапват семерингите при по-висока скорост от препоръчаната,както от старост или "биене" на полуоската по някакви причини-шлици,диф и т.н.

Коментар

Здрасти Гого,
            Имам нужда да се видим, къде сте сега?

Коментар

На хладилника звънни ми да ти обясня.
              ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.

Коментар

Момчета теча се появява от неизправните семеринги,кичетата нямат никакво отношение,те само чистят сверата от мръсотия и даже разпределят по малко грес за смазването,доста бачкане е докато се сменят,оргиналните струват 10-12 лв бройката,иначе има и аналози за по 3-4лв.
                LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Ходова част на Toyota LJ70

Здравейте , интересува ме колко масло се влива в главините на предния мост . Ако някой знае моля да каже ! Благодаря предварително !
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

В главините няма масло

Коментар

Молибденова грес,без тъпкане се слага в сферите,маслото само си идва откъм дифа,но не трябва.
                      Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                      Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                      Враца

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X