Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЛК 150 Впечатления

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ТЛК 150 Впечатления

Първоначално публикуван от Tchibo Преглед на мнение
    Здравейте , когато си копувах мойта 150-ка изрично ги попитах диларите за проблема с дюзите и те категорично казаха че проблема от 120-ката вече е оправен в новия модел.Дали обаче е така?
    Ако си я купил нова, не се притеснявай толкова за дюзите При качествено гориво и масло и адекватно обслужване, много стотици хиляди трябва да изминеш преди да писне дюза. Те и 120-ките , които са "перфектен нов внос на 120 000" , са всъщност по на половин милион италиански безжалостни километра...Слагай от време на време и хубава добавчица в горивото за профилактика !
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Засега няма какво да те притеснява. Има 150ки на по над 250к км и нямат никакви проблеми.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първите 150-ки който пуснаха на пазара са с старите дюзи,обикновено те имат проблеми.Следващите са с пиезо-кристални дюзи за сега държат.

Коментар

A каква добавка ми препоръчвате и на колко км да се сипва.Иначе колата я взех нова и се надявам живот и здраве да и навъртя доста км.Не обичам да си сменям често колите и ако някоя ми служи вярно я ползвам доста.Поздрави на всички!

Коментар

Първоначално публикуван от Tchibo Преглед на мнение
            A каква добавка ми препоръчвате и на колко км да се сипва.Иначе колата я взех нова и се надявам живот и здраве да и навъртя доста км.Не обичам да си сменям често колите и ако някоя ми служи вярно я ползвам доста.Поздрави на всички!
            На дизела съм сипвал TDA на Кастрол и бях доволен..навсякъде я има по бензиностанциите , сипва се 1:1000 в резервоара преди зареждане. Другата добра добавка за дизел е на XADO / verilube/ - 1 тубичка от 5 лева на 50 литра гориво за превантивна употреба!
            Последно редактирано от sonda; 01-01-14, 22:03.
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

В официалното представителство продават ProTech - бих казал, че работи доста добре - 1 флакон за цял резервоар за профилактика, а при нужда от почистване се сипва на по-малко количество. Последните пъти, когато съм сипвал започваше да пуши Крузъра (което отдавам на почистването), и спираше на 2рият резервоар след добавката.

Коментар

Pro-Tec синия флакон е ефикасен много/само при редовна употреба/,иначе ако чакаш на заминали дюзи да направи чудеса сте сбъркали .Иначе има странен мирис на кореселин смесен с нафта.Да не правя реклама добър е сред повечето на пазара.

Коментар

Още един глас за Protec.За мен това е една от мнооого малкото фирми за качествени добавки.За дизелите има такЪва за комън-рейл и друга за класическа печкаРазбира се не е задължително да се закупува в ТМ-Ауто!
                  много автомати-слаби резултати!

Коментар

Вносител БЛУХЕМГРУП.Само за инфо.Без рекламна дейност

Коментар

днес докато зареждах видях Liqui Moly - a и тука ги имало спомних си, че и от тях слагах в БГ... освен зимата TDA на Castrol...

Коментар

От известно време и Тойота си имат собствена добавка (Брандирана е с тяхното лого). Впечатления нямам за сега. Днес сипах 1 профилактично.

Коментар

А сети се защо ТМ препоръчват повече Протека ,а не си продават тяхната.Добавката на тойота я има отдавна .

Коментар

Добавки, патенти и нищо за самата кола, камо ли нещо за фейс лифта, никой ли няма такава или не иска да сподели некви впечетления? Гледам че ги има бая по пътищата не са неква екзотика.
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X