Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за HILUX след 2006-та

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения за HILUX след 2006-та

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
    За всякаква употреба стават моделите до 2005 година (и за оф роуд) ! По-новите са паркетници и стават само за пътя.
    Я па ти!Изказа се неподготвен този път...Ама много неподготвен!Снимките по-долу не са просто на един жълт Хайлукс(след 2006)И дори не е просто кален или просто в гората.Дори и просто на състезание не е БРЕСЛАУ!2011г.Едно много тежко състезание.И не просто на Бреслау,а е в челната десятка в крайното класиране....

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
    Л200 въобще не може да се мери с Хайлукс ....
    Тук си прав!...Но в полза на Хайлукса!

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
      Я па ти!Изказа се неподготвен този път...Ама много неподготвен!Снимките по-долу не са просто на един жълт Хайлукс(след 2006)И дори не е просто кален или просто в гората.Дори и просто на състезание не е БРЕСЛАУ!2011г.Едно много тежко състезание.И не просто на Бреслау,а е в челната десятка в крайното класиране....

Тук си прав!...Но в полза на Хайлукса!
      Че Хаилукса е прекрасна и здрава машина то goshko-loshko го доказа ,а неговия доста видя последните 1-2 години.
      Относно този жълтия красавец , вижда ми се доста по къс отзад и с цял преден мост , което го прави направо звяр.
      Николай Георгиев 0+
      тел.0887357722

Коментар

Ето ти и един неподготвен Хайлукс.На клипа представата за наклона е различна.Само да ти кажа ,че от поне 15 джипки само 3 се осмелиха да се пробват на това.Хайлукса единствен мина "мазно" без юркане

http://www.youtube.com/watch?v=SpsWV8BaM0U&feature=player_embedded

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
          ...Относно този жълтия красавец , вижда ми се доста по къс отзад и с цял преден мост , което го прави направо звяр.
          По спомен не е с цял преден мост,а с независимо.А е по-къс за улеснениеСложили са леген от четиривратка Хайлукс.С 35см по-къс от оригиналния за екстра каба.

П.П.За незнаещите: за около 100 000км с моя Хайлукс(2.5 Д4Д 120к.с. 2008г.) съм сменил САМО биалетки и задно каре на преден кардан.Сега вече и съединителя е за смяна щото го запалих миналата седмица в едно дере

Коментар

По спомен не е с цял преден мост,а с независимо.А е по-къс за улеснениеСложили са леген от четиривратка Хайлукс.С 35см по-къс от оригиналния за екстра каба.

П.П.За незнаещите: за около 100 000км с моя Хайлукс(2.5 Д4Д 120к.с. 2008г.) съм сменил САМО биалетки и задно каре на преден кардан.Сега вече и съединителя е за смяна щото го запалих миналата седмица в едно дере
            На снимката така ми изглежда сеедно е с цял мост .
            Николай Георгиев 0+
            тел.0887357722

Коментар

Щом ще се ползва и за семейна кола, и за ежедневка - по-добре ще е да избереш L200 - много по-широко и удобно е отзад и кабината е по-просторна, с по-добър обзор, което е огромно предимство при градско шофиране. Относно проходимостта - в напълно стоково състояние, с хубави гуми, L200 върви наравно с TLC 70-серия, докато не закъсаха и двете. Единствено губи проходимост, заради огромния надвес отзад.

Коментар

Първоначално публикуван от skoda_fan Преглед на мнение
                Щом ще се ползва и за семейна кола, и за ежедневка - по-добре ще е да избереш L200 - много по-широко и удобно е отзад и кабината е по-просторна, с по-добър обзор, което е огромно предимство при градско шофиране. Относно проходимостта - в напълно стоково състояние, с хубави гуми, L200 върви наравно с TLC 70-серия, докато не закъсаха и двете. Единствено губи проходимост, заради огромния надвес отзад.
                Тук ще сведа глава и признавам,че от към комфорт и ергономичност безпорен фаворит е Л200(от новите)...НО!..Трябва и поне едно "но" да имахехе! Хайлукса ме изгърбва малко преди да стигна Мюнхен от София.

Коментар

Я па ти!Изказа се неподготвен този път...Ама много неподготвен!Снимките по-долу не са просто на един жълт Хайлукс(след 2006)И дори не е просто кален или просто в гората.Дори и просто на състезание не е БРЕСЛАУ!2011г.Едно много тежко състезание.И не просто на Бреслау,а е в челната десятка в крайното класиране...
                  Колега , този Хайлукс е много красив , както и на Жиниел Де Вилиерес от Дакар . Но приликата между заводския Хайлукс и този е само в емблемката отпред ! Едва ли като вземеш Хайлукс 2009/2010/11/12 веднага ще отидеш на Оф Роуд както с по-старите модели . Естествено , че като мине през гараж и му бъде сложено окачване , тунинги и мунинги , ще стане всъдеход , спор няма ! Хайлукса си е голяма машина !

Първоначално публикуван от skoda_fan Преглед на мнение
                  Колега разсмя ме ! Едва ли от където мине 70ката ще мине и л200 !
                  Последно редактирано от Райковски; 26-02-12, 18:10.
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Ето ти и един неподготвен Хайлукс.На клипа представата за наклона е различна.Само да ти кажа ,че от поне 15 джипки само 3 се осмелиха да се пробват на това.Хайлукса единствен мина "мазно" без юркане

http://www.youtube.com/watch?v=SpsWV...layer_embedded
                    Още един пример за комбинацията от задкормилно устройство , автомобил и гуми . БРАВО !
                    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Жълтото е хайлукс колкото аз съм Сандокан.
                      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
                        На снимката така ми изглежда сеедно е с цял мост .

Не ти изглежда - цял е! Независимото е останало на шасито на хай-лукса, както и самият лукс .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4686232.jpg
Прегледи:1
Размер:102.5 КБ
ID:5350861Натиснете снимката за да я уголемите

Име:N° 209 Maurice Ubachs  Maurice Van Weersch (HollandeBelgique) Toyota Hi Lux.jpg
Размер:90.2 КБ
ID:5350862
                        Последно редактирано от CJ_7; 26-02-12, 20:40.
                        ------------------------------------
                        тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Ето още някоя снимка за пояснение: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:gr_b77bf8889cd_DSCF2271.JPG
Размер:49.4 КБ
ID:5350870Натиснете снимката за да я уголемите

Име:gr_bb77bj8889cd_DSCF2375.JPG
Размер:51.8 КБ
ID:5350871Натиснете снимката за да я уголемите

Име:gr_bj77ba8889cd_DSCF2185.JPG
Размер:52.9 КБ
ID:5350872Натиснете снимката за да я уголемите

Име:gr_bj77bc8889cd_DSCF2134.JPG
Размер:58.2 КБ
ID:5350873Натиснете снимката за да я уголемите

Име:gr_cb77be8889cd_DSCF2256.JPG
Размер:63.8 КБ
ID:5350874Натиснете снимката за да я уголемите

Име:gr_db77bi8889cd_DSCF2342.JPG
Размер:43.4 КБ
ID:5350875Натиснете снимката за да я уголемите

Име:gr_dg77ca8889cd_DSCF2397.JPG
Размер:45.4 КБ
ID:5350876Натиснете снимката за да я уголемите

Име:gr_ea77j8889cd_DSCF2183.JPG
Размер:42.4 КБ
ID:5350877Натиснете снимката за да я уголемите

Име:gr_ec98bf92urg89bh_9.jpg
Размер:60.6 КБ
ID:5350878Натиснете снимката за да я уголемите

Име:gr_ei77bf8889cd_DSCF2273.JPG
Размер:42.8 КБ
ID:5350879Натиснете снимката за да я уголемите

Име:gr_fc75b92urg89bh_gr_modificatie.jpg
Размер:60.8 КБ
ID:5350880Натиснете снимката за да я уголемите

Име:gr_fj77bc8889cd_DSCF2245.JPG
Размер:48.4 КБ
ID:5350881
                          ------------------------------------
                          тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Пикапа е удобен за семеен автомобил, ако семейството се състои от двама човека, сандвич и 750кг. багаж. За разлика от Хайлукса, Л200 е малко по-комфортно отзад, поне не е с резервна скамейка, вместо седалка. Но пак да се возиш отзад е сигурен начин да ти се наместят съчмите в главата. За офф-роуд -Тойотата печели един плюс от мен Ако става въпрос да се направи компромис и да се вземе един автомобил вместо - бус, лека кола и джип - действай, избора е добър
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Благодаря за съветите, ще ги имам предвид. Понеже утре е празник тука и нищо не работи сигурно вторник ще имам възможност след работа да мина през автосалона да пробвам хайлукса ( с нетърпение вече чакам) и до тогава имам време да почета за мицубиши и исузу във форума. Ако трябва да съм честен не ми харесва актуалния модел на мицуто ( да не се обиждат колегите с такива, защото мнението ми е чисто субективно), но пък за сметка на това предния модел L200 ми харесва повече от тойотата даже . Да оставим това настрана искам да попитам колегите с хайлукс как се представя машината зимата? понеже е парт-тайм затова питам, също и фултайма как се държи? От тук знам, че парт-тайма е по-здрав и това е още една причина да избера него. Ще извинявате за смешните въпроси, но наистина нямам никакъв опит

Искам да кажа, че няма да ползвам машината за сериозен офроуд освен като ходя по разходки и за риба, но там нещата не са толкова страшни.
                              Ако някой има информация за исузу D-max ще се радвам да сподели като най-вече ме интересува дали е читава машината.

п.п. Мисля, че сбърках раздела за темата и ако някой прецени може да я премести в раздела "Какъв джип да си купя" защото до сега няколко марки се обсъждаха.
                              Последно редактирано от gh0sts; 27-02-12, 02:32. Причина: правопис
                              Real Recognize Real

Коментар

Зимата се държи прекрасно, стига да е с хубави гуми. Заради парт-тайма е необходимо повече участие на водача при управлението на автомобила, но на мене лично не ми е проблем.
                                Хайлукса е чудесен автомобил, особено за твоите изисквания, както си ги описал. Нямам много опит с возенето отзад, според мен доста друса, но задната седалка не може да се нарече чак резервна пейка (или как беше там).
                                За разлика от другите колеги, които са писали по-горе, аз трудно свалям разхода до 10. При моето каране обикновено е към 12... И на градско и на извънградско.
                                Ползвам я с голям кеф за ежедневна кола, не ми пречи да я карам и градско 0 голяма част от времето съм именно в града.
                                И още нещо - перфектно си влиза в гората още на първия ден, след като е излязла от магазина! За далечно пътуване - имали сме няколко такива - до Венеция, до Будапеща, до Атина (без да споменавам по-близките дестинации в Гърция като Кавала), до Шладминг в Австрия и т.н. - с голям кеф си спомням за тях. За мене единственият некомфорт идва от по-силния шум в купето при 140-150 км/ч.
                                "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                                Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X