Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за HILUX след 2006-та

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения за HILUX след 2006-та

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
    Това за чуждите номера не е точно така както казваш. Жена ми работи за грък от доста години. Гръка е от Атина; фирмата в Благоевград. Колите му винаги са били с Благоевградска регистрация. Ходи редовно до Гърция. Ако е имал проблеми дали нямаше да смени регистрацията до сега. И още нещо за Тойота Хайлукс. На есен БТК; Вивасом и фирмата в която работя ще върнат доста Тойоти. Ноември изтича тригодишния лизинг.
    Предполагам защото пътува често и затова няма проблеми, но ако си живее в Гърция и кара с чужди номера ще има проблем някой ден.. закона скоро излезе и съм го проучил, защото и аз имах автомобил с Бг. номера, който продадох още с приемането му.. благодаря за инфото
    Real Recognize Real

Коментар

От: Мнения за HILUX след 2006-та

Да, щом се осигуряваш там си задължен да караш кола с гръцки номера. Което важи само в Гърция и противоречи на европейското законодателство. По тази причина ако ти вземат колата по този закон и те глобят можеш да съдиш издънената гръцка държава в международен съд и ще ги осъдиш 100%, след това просто се нареждаш на опашката чакащи пари от Гърция

Имаш два варианта:
      1. Да си вземеш кола с гръцки номера, цена, данъци и да нямаш ппроблеми;
      2. Да спреш осигуровките си в Гърция, да си направиш Българско ЕООД и да ти плащат за работата, която вършиш на българската фирма, така ще се осигуряваш в България, ще може да си вземеш и ДДС-то на колата, горивото, ремонтите и тн.

Бих избрал второто, но зависи какво работиш в Гърция, колко ти плащат и тн. Защото ще има разходи за счетоводство и други.

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X