Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4-рънър vs ТЛК-90

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 4-рънър vs ТЛК-90

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
    +1 за Toyota-та Не съм собственик на такава,но имам наблюдения от приятел
    Нужно ли е да коментираш неща, които явно и на снимка не си виждал ?
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
      3-та генерация на "Рънъра" е с кормилна рейка, като на лек автомобил разположена зад ДВГ-то при това максимално близо до земята!
      Как стоят нещата при 90-та серия?

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
        Гледам те влече 70та сериия. Трудно, но все пак не е невъзможно да се намери KZJ78 3.0TD с 1Kz-t мотор. Май ще ти пасне най добре на изискванията

Ето ти една с неправилен волан и доста солена цена http://www.ebay.co.uk/itm/TOYOTA-LAN...ht_1670wt_1187
        Така е-7-ма серия ми е любима!
        И много държа на правилния волан!
        Яворе-колко ще излезе при теб целия масраф за обръщане на волан от десен на ляв без да се ангажирам с набавяне на части?Започвам да се замислям и за такъв вариант...Може и на ЛС.
        много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
          Яворе-колко ще излезе при теб целия масраф за обръщане на волан от десен на ляв без да се ангажирам с набавяне на части?Започвам да се замислям и за такъв вариант...Може и на ЛС.
          Оффф, имам всички части нужни за обръщане на волана на 70ка, но не бих се хванал да го правя дори и на моя кола. Въпреки че последно време доста се замислям да си взема точно този модел, от горния ми пост, за жалост излизат само в UK внесени от Япония.
          С две думи, обръщане на волана само в много краен случай! Никога не става така както трябва, или почти се стига до цената на автомобил с правилния волан

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
            Оффф, имам всички части нужни за обръщане на волана на 70ка, но не бих се хванал да го правя дори и на моя кола. Въпреки че последно време доста се замислям да си взема точно този модел, от горния ми пост, за жалост излизат само в UK внесени от Япония.
            С две думи, обръщане на волана само в много краен случай! Никога не става така както трябва, или почти се стига до цената на автомобил с правилния волан
            Пак лошо...!
            Пусто от тези дърти добичета се намират по-често в добро състояние с неправилния волан...!(:
            Абе ще се ослушвам, като прасе в тикви пък да видим...

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
              Като ти знам критериите е гарантирано на 100%, че няма да намериш....
              Хее, Андро, явно добре познаваш Пламен...

Знаем се с него от десетина години, и по-прецизен, и педантично гледащ колите си човек не познавам ( уж и аз задълбавам повече, отколкото трябва, но Пламен е критерий за автомобилен педант - може и мерна единица на негово име да се учреди )
              Та като го знам, и без да искам да съм лош пророк, ми се струва, че си много прав.
              Пък знаеш ли, то и шестици от тотото се падат понякога..

От сърце - успех в търсенето!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                Хее, Андро, явно добре познаваш Пламен...

Знаем се с него от десетина години, и по-прецизен, и педантично гледащ колите си човек не познавам ( уж и аз задълбавам повече, отколкото трябва, но Пламен е критерий за автомобилен педант - може и мерна единица на негово име да се учреди )
                Та като го знам, и без да искам да съм лош пророк, ми се струва, че си много прав.
                Пък знаеш ли, то и шестици от тотото се падат понякога..

От сърце - успех в търсенето!!!
                !))))))))))))))))))))))))
                Благодаря за пожеланието, Вени!От теб завинаги съм запомнил лафа, че"Джипка втора ръка се избира по-трудно от жена!")))))Много вярно и точно казано!
                И понеже съм блеял, като съм избирал жена при избора на жипка се ослушвам, като плъх в трици!

Коментар

Първоначално публикуван от batbobo Преглед на мнение
                  Как стоят нещата при 90-та серия?
                  В окачването няма разлика - същата е но далеч по комфортна и широка!
                  Извинявам се но ми се стори, че се опита да направиш сравнение м/у 2ра и 3та генерация на въпросните "Рънъри", а не м/у 3та и ТЛК-90 ... та за това описах всичко, както колегата искаше или по точно казано "+" и "-" ... това е!
                  Уфф като стане въпрос кое е по, по-най и все така става!Извинявам се още веднъж ... нека спрем до тук!
                  Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                    Човека познава материята, но може ли на български да се преведе написаното? Винаги съм харесвал рънърите , но новите им модели са загадка за мен и като мотори и като трансмисии..
                    Кажи кое не разбираш и ша видим как може да ти уредим преводач(ка)
                    1x 1.5JZ = 621NM
                    2x 5VZ-FE = 596NM

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                      3-та генерация на "Рънъра" е с кормилна рейка, като на лек автомобил разположена зад ДВГ-то при това максимално близо до земята!Радиатора също е свален толкова ниско, че при ползване в пресечена местност трябва да се внимава - особено в коловози!По тясна от 2ра генерация с цели 5см, но има и добри страни, като 3000сс./сериозин мотор/ дизел и отварянето на петата врата ... другото е компромис!
                      Разхода на 2ра генерация 3000сс бензин при икономично каране по магистрала със скорост не повече от 100-110км/ч и гуми 31/10,5/15 БФГ /МТ - 11-12/100км.В Градски условия разхода започва от 15 и стига до 19/100км.В пресечена местност разхода не е надминавал повече от 15-17/100км. кал, нагорница, много багаж и обикновен бензин А-95!
                      3000 бензин + АГУ инжекция е добро решение на фона на цените на горивата.
                      ТЛК-90 на мен лично ми харесва повече, е зависи за какво ще се ползва де!
                      Поздрави.
                      Колега ,сравнението между 2-ра и 3-та генерация рънери е все едно между УАЗ-ка и Г-гласа! Може и да има по-нисък радиатор ,но какво от това като клирънса ти е 10 инчана на 3-та генерация (4 поредни години наи-висок от всички джипки във класа!). Казвал съм и преди за бензините на 2-ра генерация ,дето харчат толкова повече от мотора на 3-та генерация колкото са и по-мало мощни ,да не говорим колко са чупят! Ами човека ако търси използван като е със 5 сантима по-тясна ,колко ли повече ръжда ша има?

3-та генерация си е точно най-добрия компромис между Хеви Дюти джипка (80-100-200) и шосеен джип (рейка ,независимо предно). Ако си вземе във правилното изпълнение със заводски заден блокаж (има и със преден ,но са само JDM) си е един перфектен джип за хората които няма да правят хард офф роад изпълнения. Проблема е ,че ги няма много по европа ,95-цата общо взето е близка но има доста разлики.
                      Последно редактирано от LordDigital; 12-02-12, 17:16.
                      1x 1.5JZ = 621NM
                      2x 5VZ-FE = 596NM

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                        Уффф...няма да е 4-рънър, май...
                        Ако не беше липсата на място понякога в 70-та нямаше изобщо да пускам темата, ами освен да търся някоя много запазена LJ-73?Ама има ли такЪва?Преди 4 години не попаднах на такава, та сега ли...?
                        Приеми го като закачка ... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...T&pageNumber=3
                        Nissan Pathfinder 2.5 dci

Коментар

Аз вече не търся запазени а гробници, и с парите за запазена я възстановявам, и знам, че там където съм пипнал повече не се пипа следващите десет години. Запазените са в някое друго измерение.
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                            Аз вече не търся запазени а гробници, и с парите за запазена я възстановявам, и знам, че там където съм пипнал повече не се пипа следващите десет години. Запазените са в някое друго измерение.
                            Математиката и в двата случая е една и съща... За да направиш от гробницата горе-долу кола ти трябва (много) повече пари, отколкото да го направиш с запазената. Въпроса е в мерака за работа, парите и докъде искаш да стигнеш в процеса...

За предложението на Явор няколко поста по-назад. Аз също много харесвам тази модификация (дългата база с 4 врати), както ресорната, така и пружинната. За съжаление са само с десен волан. Но пък ги има И със заводски блокажи...

Коментар

Първоначално публикуван от wolf70 Преглед на мнение
                              Приеми го като закачка ... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...T&pageNumber=3
                              При същея търговец има една 100ца със 1000 евра по евтина от тази 70ка

Трябва да ползвате търсачката на сайта му http://www.4x4farm.de/?page_id=228

Коментар

За парите, които искат за 73-ката може да се вземат една и половина 90-ка/понеже за нея ставаше дума/.
                                Ясно ти е, че "родината" на неръждясалите Тойоти/и Нисани/ е Италия.
                                От достоверен източник знам, че твоята 70-ка е уникално запазена.
                                Карай си я, имал си шанса да попаднеш на находка.
                                Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                                ... turn on your A/С !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X