От: Какво направих по Тойотата днес

Благодаря , моята е на 13 години , никога не е мита и консервирана най- вероятно , шасито беше пълно с кал и си падна миене и има само част от гредата на резервоара ( около 20 см. от долната половина на гредата ,там където стои калта ) изгнило . Знам къде и как е карана и ми се струва , че фабричната и защитата е била много добра .Иначе и пистолет съм си купил за парафина

Първоначално публикуван от Sartor

Преглед на мнение

и колата не загря..
 и колата не загря.. а там дори соло започваше да вдига... Върнах я при Геро и му казах, че ще правим пълната програма.. 2. демонтирахме водният радиатор и направихме пита с максималният размер който позволяваше разстоянието, така питата от 37мм стана 55мм или иначе казано обемът се увеличи с 1/5, приблизително два литра. 3.Автоматът премина на охлаждане на маслен радиатор от Таурег, доляно масло Декстрон III 1л 4. Премахнахме климатикът. Сега колата се качва по магистралата към Галата със 120 км/ч Пълна газ на трета 4500об. без изобщо да дава признаци на загряване.... С ремаркето с 50 да се движа ми стига само да не спирам, мисля че е постигнато.. След като се уверих, че греенето е преодоляно сменихме и окачването с ''Tralmaster" и се надявам следващите 5 или повече години, подмладеният старец да ми служи..
 а там дори соло започваше да вдига... Върнах я при Геро и му казах, че ще правим пълната програма.. 2. демонтирахме водният радиатор и направихме пита с максималният размер който позволяваше разстоянието, така питата от 37мм стана 55мм или иначе казано обемът се увеличи с 1/5, приблизително два литра. 3.Автоматът премина на охлаждане на маслен радиатор от Таурег, доляно масло Декстрон III 1л 4. Премахнахме климатикът. Сега колата се качва по магистралата към Галата със 120 км/ч Пълна газ на трета 4500об. без изобщо да дава признаци на загряване.... С ремаркето с 50 да се движа ми стига само да не спирам, мисля че е постигнато.. След като се уверих, че греенето е преодоляно сменихме и окачването с ''Tralmaster" и се надявам следващите 5 или повече години, подмладеният старец да ми служи..

Коментар