Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли такива стопове за TOYOTA ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли такива стопове за TOYOTA ?

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
    И за какво са ти по-големи?!?

Пък с белия кант си таман кат' УАЗ-ка на военен парад.
    Изразих се неправилно, по-широки
    Ето такива:
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
      колега, горе имаш /фабрично/ само за заден ход и за мъгла - какви червени мигачи???
      Защо сте толкова убедени в твърденията си и то точно какво е "фабричното"? В моя мануал "фабрично" има точно 4 варианта на задните светлини- За Щатите и Северна Америка, за Европа, за Австралия и Стандартен. По същите стандарти са определени и видовете перки на визкомуфата, характеристика на визкомуфата и видовете термостати. Познайте от първия път къде работят горните светлини и то само в червено! При мен "фабрично" нямам нищо работещо горе! Освен изброените 4 стандарта има описано и за кои страни от Европа има/няма ролбари и какво е мястото на резервната гума- по-дясно и по-надолу, или обратното. Аз поне имам с оригиналните документи и един сертификат от съответна комисия, на който пише, че през еди коя си година, тази комисия допуска изделие F-300 до продажба. Но сетете се към това изделие дали е нямало конкретни изисквания за светлини- място и цвят; за резервни гуми; ролбари; емисии и т.н. По същия начин един модел на LANCYA DELTA INTEGRALE не бе допусната до продажба само в Швейцария. Както и Дайхатсу за Америка и Япония без EGR система няма, но не е така в Европа! Така ,че не обобщавайте с "фабричните" неща!
      Последно редактирано от Yaro; 18-06-07, 14:31.
      JEEP KJ 3.7 V6

Коментар

в "мануала" може да пише и за Патагония, но колата не е ли внесена от Европа?
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

в "мануала" може да пише и за Патагония, но колата не е ли внесена от Европа?
          Да от Европа е внесена и е произведена за конкретната страна в Европа, и "горе" нямам работещи светлини- всичко е долу!
          JEEP KJ 3.7 V6

Коментар

фабрично за мен означава че не си е играл някой допълнително да ги слага, а че си излязла така от фабриката
            Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

има ли желаещи за такива стопове за ТЛК, на цена 40лв/бр Вторият вариант е с отделни лампи за стоп и габарит, а първият - с двойна крушка.
              Прикачени файлове
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

има ли желаещи за такива стопове за ТЛК, на цена 40лв/бр Вторият вариант е с отделни лампи за стоп и габарит, а първият - с двойна крушка.
                ЕЕЕЕ Тедо току що си купих такива от арабите за 120 лв. к-т

Коментар

понеже виждам, че няма интерес, ще поясня - става въпрос, че ако се съберат 10-ина желаещи, ще поръчам 100 комплекта от Китай... за 2 години все ще се продадат...

Коментар

http://store4.data.bg/kadettcho/arma...ture%20006.jpg
                    Преди няколко месеца от симеон в софия 60-70лв не помня точно.
                    Стоповете са с крушки и куплунг.
                    Незнам дали за твоя модел и за тази са еднакви.

Коментар

понеже виждам, че няма интерес, ще поясня - става въпрос, че ако се съберат 10-ина желаещи, ще поръчам 100 комплекта от Китай... за 2 години все ще се продадат...
                      С удоволствие ще си взема от тези с отделните светлини! Съжалявам, че чак сега виждам темата. Дано има повече кандидати, а и цената е нормална.
                      Говоря ти дъще, сещай се снахо!

Коментар

Преди 2 г. купих от Арабите един стоп за стария Патрол за 70 лв./Тайвански/,продаде ми го една жена.След 2 седмици го счупих и отидох в сьщия магазин и беще мьж на работа,продаде ми 2 бр. за 70 лв.Правят си каквото си искат

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                          Преди 2 г. купих от Арабите един стоп за стария Патрол за 70 лв./Тайвански/,продаде ми го една жена.След 2 седмици го счупих и отидох в сьщия магазин и беще мьж на работа,продаде ми 2 бр. за 70 лв.Правят си каквото си искат

Между другото, това G не го ли продаде?

Коментар

Първоначално публикуван от box1 Преглед на мнение
                            Между другото, това G не го ли продаде?
                            Продадох го,вече е Софиянче.

Коментар

Maлко да подновя темата

Къде мога да се намерят в София стопове като тези на снимката долу ?
                              Прикачени файлове
                              [img]http://prikachi.com/files/1482881I.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от tZv3t0zAr Преглед на мнение
                                Maлко да подновя темата

Къде мога да се намерят в София стопове като тези на снимката долу ?
                                За кой модел са?
                                Ако са за LJ 70, търся и аз, но не съм намерил още!
                                Обещават ама ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X