Здравейте,Винаги съм се чудил защо на джиповете слагат по два комплекта задни светлини, и винаги само по-малките са оборудвани с крушки и работят. А сега ми се налага да търся за TOYOTA BJ75 ето такива като тези в прикачения файл. Ако има някой идея от къде мога да си закупя или поръчам такива ще му се отблагодарявам с бири
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли такива стопове за TOYOTA ?
Свий
X
-
До: Има ли такива стопове за TOYOTA ?
много странно - явно цената се е вдигнала доста, за моята ги бях купил 2бр. за 80лв от ул. Ц. Симеон... дори и това си беше спекулативна цена, защото стоповете са тайвански и сигурно са по 10долара на едро...
една от малкото недомислици на японските джипове са стопчетата в бронята - дори при някои от по-новите модели след 2000г. /с изкл. на Тойота/помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
На моята Фероза работещите светлини са на задната броня, има и горе на купето но те не светят. Скоро ударих бронята и счупих едниня мигач. внесто да търся, преместих крушките на горните светлини. Проблем брше че нямаха гнезда за крушки, но преправях и се получи. Според мен горните светлини са по някакъв друг стандарт, може би американски, защото всички са червени - мигачи и стопове, а в Европа мигачите са жълти. Може и да греша.О899 2б2 1З2
Коментар
-
колега, горе имаш /фабрично/ само за заден ход и за мъгла - какви червени мигачи???
картонените кутии от тези стопове, които купих за 80-ина лв комплекта са ми в мазето - ще взема да намеря фирмата и ще поръчам от Тайван...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Аз как го псувам тоя европейски стандарт с новия Вранглер не е истина - на мястото на оригиналните мигачи и габърити отпред са сложили само стъклата за заглушки а на калниците са изцвъкали супер уродливи тумори (не ми се обръща езика да ги нарека светлини) от хела
та сега се чудя как да изхвърля тези на калниците отпред и да накарам другите пак да си работят по предназначение
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениеколега, горе имаш /фабрично/ само за заден ход и за мъгла - какви червени мигачи???
картонените кутии от тези стопове, които купих за 80-ина лв комплекта са ми в мазето - ще взема да намеря фирмата и ще поръчам от Тайван...О899 2б2 1З2
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеАз как го псувам тоя европейски стандарт с новия Вранглер не е истина - на мястото на оригиналните мигачи и габърити отпред са сложили само стъклата за заглушки а на калниците са изцвъкали супер уродливи тумори (не ми се обръща езика да ги нарека светлини) от хела
та сега се чудя как да изхвърля тези на калниците отпред и да накарам другите пак да си работят по предназначениеО899 2б2 1З2
Коментар
-
Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнениепри мен например горе светят габарит и спирачка , а долу на бронята всичко си работи,О899 2б2 1З2
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениепомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениене знам дали те дразнят мигачите, ама тия гуменца с белия кант... мъка-мъка!Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеИ до тях ще стигна, че са един бебешки размер... Иначе какво против белия кант имаш? Това си е американска кола - на нея и отива
Пък с белия кант си таман кат' УАЗ-ка на военен парад.Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар