Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли такива стопове за TOYOTA ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли такива стопове за TOYOTA ?

Здравейте,Винаги съм се чудил защо на джиповете слагат по два комплекта задни светлини, и винаги само по-малките са оборудвани с крушки и работят. А сега ми се налага да търся за TOYOTA BJ75 ето такива като тези в прикачения файл. Ако има някой идея от къде мога да си закупя или поръчам такива ще му се отблагодарявам с бири
    Прикачени файлове

До: Има ли такива стопове за TOYOTA ?

В София има пре арабите , ама цените им са едни ... 120 лв. бройката

Коментар

много странно - явно цената се е вдигнала доста, за моята ги бях купил 2бр. за 80лв от ул. Ц. Симеон... дори и това си беше спекулативна цена, защото стоповете са тайвански и сигурно са по 10долара на едро...

една от малкото недомислици на японските джипове са стопчетата в бронята - дори при някои от по-новите модели след 2000г. /с изкл. на Тойота/
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ами има истински по около 183.48 лв парчето .

Коментар

На моята Фероза работещите светлини са на задната броня, има и горе на купето но те не светят. Скоро ударих бронята и счупих едниня мигач. внесто да търся, преместих крушките на горните светлини. Проблем брше че нямаха гнезда за крушки, но преправях и се получи. Според мен горните светлини са по някакъв друг стандарт, може би американски, защото всички са червени - мигачи и стопове, а в Европа мигачите са жълти. Може и да греша.
          О899 2б2 1З2

Коментар

колега, горе имаш /фабрично/ само за заден ход и за мъгла - какви червени мигачи???

картонените кутии от тези стопове, които купих за 80-ина лв комплекта са ми в мазето - ще взема да намеря фирмата и ще поръчам от Тайван...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Аз как го псувам тоя европейски стандарт с новия Вранглер не е истина - на мястото на оригиналните мигачи и габърити отпред са сложили само стъклата за заглушки а на калниците са изцвъкали супер уродливи тумори (не ми се обръща езика да ги нарека светлини) от хела
              та сега се чудя как да изхвърля тези на калниците отпред и да накарам другите пак да си работят по предназначение
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                колега, горе имаш /фабрично/ само за заден ход и за мъгла - какви червени мигачи???

картонените кутии от тези стопове, които купих за 80-ина лв комплекта са ми в мазето - ще взема да намеря фирмата и ще поръчам от Тайван...
                Горе фабрично имаше само за заден ход на десния и две "кухи", на левия всичките 3 бяха "кухи". Не споря за какво са били предвидени, ама аз ги направих на мигачи и стопове.
                О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  Аз как го псувам тоя европейски стандарт с новия Вранглер не е истина - на мястото на оригиналните мигачи и габърити отпред са сложили само стъклата за заглушки а на калниците са изцвъкали супер уродливи тумори (не ми се обръща езика да ги нарека светлини) от хела
                  та сега се чудя как да изхвърля тези на калниците отпред и да накарам другите пак да си работят по предназначение
                  Ееее куадра тоя красавец, така грабва окото, че такива "тумори" изобщо не се забелязват.
                  О899 2б2 1З2

Коментар

при мен например горе светят габарит и спирачка , а долу на бронята всичко си работи,
                    Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнение
                      при мен например горе светят габарит и спирачка , а долу на бронята всичко си работи,
                      Допълнително ли е окабелявано или тоците идват от фабричните кабелни снопове?
                      О899 2б2 1З2

Коментар

фабрично е
                        Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

не знам дали те дразнят мигачите, ама тия гуменца с белия кант... мъка-мъка!

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                            не знам дали те дразнят мигачите, ама тия гуменца с белия кант... мъка-мъка!
                            И до тях ще стигна, че са един бебешки размер... Иначе какво против белия кант имаш? Това си е американска кола - на нея и отива
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

И до тях ще стигна, че са един бебешки размер... Иначе какво против белия кант имаш? Това си е американска кола - на нея и отива
                              И за какво са ти по-големи?!?

Пък с белия кант си таман кат' УАЗ-ка на военен парад.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X