Обява

Свий
Няма добавени обяви.

стартиране на 2-LT двигател на 70-ка без две подгревни свещи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: стартиране на 2-LT двигател на 70-ка без две подгревни свещи

Подгрева на 70-ка с 2ЛТ сме го бистрили в темата проект на моите джипки в раздела общи приказки намери я и прочети може да ти е от полза
    2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
    ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Колеги, не се занимавайте с щуротии.Предният капак на това МПС се отваря когато видите двигателя в огледалата за обратно виждане.
      TOYOTA LJ70 3D Common Rail
      TOYOTA BJ40 3.5D
      Венци 0887551059

Коментар

Някъде бях го писал-конкретно за моята LJ70,2LT-86 к.с.,6в.свщи/88г.С изправни разпръсквачи денсо и регулирани дюзи при абсолютно същите условия-масло,центровка,упътнена горивна с-ма и темп. под -20 палеше както казва в началото колегата с изправни 6в.свещи и дори 11в.(по погрешка).Със свещи от Тойота(за около 100-120лв. и чакане десетина дни ако не се лъжа)лампата гасне за 5-7сек. след което пали от четвърт оборот,свещите още работят(външен признак-занижено показание на волтметъра),двигателя работи на малко по-високи обороти.В зависимост от темп. това може да продължи доста над минута.Щраква реле,леко падат оборотите на двиг.,волтметъра заема обичайното си показание-свещите са изключени и мисля,че така трябва.Сравнението с други дизели не е много коректно-карам още два и там не е така.Така беше изпълнено едно Исузо.
        А тези простотии се правят от името на всички ни.
        Даника
        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
          Някъде бях го писал-конкретно за моята LJ70,2LT-86 к.с.,6в.свщи/88г.С изправни разпръсквачи денсо и регулирани дюзи при абсолютно същите условия-масло,центровка,упътнена горивна с-ма и темп. под -20 палеше както казва в началото колегата с изправни 6в.свещи и дори 11в.(по погрешка).Със свещи от Тойота(за около 100-120лв. и чакане десетина дни ако не се лъжа)лампата гасне за 5-7сек. след което пали от четвърт оборот,свещите още работят(външен признак-занижено показание на волтметъра),двигателя работи на малко по-високи обороти.В зависимост от темп. това може да продължи доста над минута.Щраква реле,леко падат оборотите на двиг.,волтметъра заема обичайното си показание-свещите са изключени и мисля,че така трябва.Сравнението с други дизели не е много коректно-карам още два и там не е така.Така беше изпълнено едно Исузо.
          При мен поведението е абсолютно същото. Но! Колко е сигурно,че продължават след паленето да се подгряват свещите, а не например въздуха от въздушния филтър. Чувал съм,че и такава анджаклама имат тези модели.

Коментар

Първоначално публикуван от victorio Преглед на мнение
            При мен поведението е абсолютно същото. Но! Колко е сигурно,че продължават след паленето да се подгряват свещите, а не например въздуха от въздушния филтър. Чувал съм,че и такава анджаклама имат тези модели.
            заглеждал съм и др.такива тойоти-държат се по разл.начин.Свещите на моята остават-мерил съм в реални у-вия с външен уред(тогава и разбрах,че е с 6в.-другата беше 11в.).100 процента имаше някъде и електроника-намирал съм отворени колектори-май беше по централното или индикаторите.Все пак: 1.другата тема 2.мерене 3.схема
            А тези простотии се правят от името на всички ни.
            Даника
            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X