Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с тойота ланд круизиер 2000 г. - автоматик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с тойота ланд круизиер 2000 г. - автоматик

Здравейте, имам проблем с Тойота Ланд Круизер, автоматик, 2000 г. - при изкачване, държи 1600 оборота и не мърда, колкото и да натискам педала!
    Правиха диагностика в BOSH и в Тойота, но не можаха да ми кажат нищо! Изразиха съмнение за датчик на педала на газта, но не се знае.....
    Някой имал ли е такъв проблем и може ли да ми помогне?
    Блаодаря предварително.

От: проблем с тойота ланд круизиер 2000 г. - автоматик

"Изразиха съмнение" означава ли, че диагностиката в сервиза е показала проблем с този датчик или не? Ако да, то преди да смените датчика, сменете горивния филтър.
    LZ1AIV

Коментар

"Изразиха съмнение", в смисъл, че диагностиката не показа нищо, но техникът в BOSH се опита да обясни проблема Благодаря за бързия отговор, но горивния филтър е сменен преди 3500 км.

Коментар

За съжаление много рядко зависи от това, не кога си сменял, а какво е качеството на горивото. Моята не щеше да вдигне 80, та се видях в чудо по магистралата. Смених си го, не е трудно и отиде на 180
        LZ1AIV

Коментар

Благодаря за съвета, ще пробвам.

Коментар

Моята го имаше този проблем и се оказаха двата клапана на помпата.От тях помпата не може да държи налягане и губи мощност.Сменят се лесно но са цифра. В началото и аз си мислих ,че е от горивото ,но като ми светна чека на диагностиката си показа къде е проблема.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X