Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Керамичен съединител за Тойота Ленд Крузер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Керамичен съединител за Тойота Ленд Крузер

БелЯ, мерси за отговора!
    Още веднъж поздравления за ентусиазма.

Кажи как е полусъединителя.

Коментар

Ми там няма полусъединител, нали за това е измислено. Да щраква бързо.
      А то крокодилите съшо летят, другаря Майор така ни каза бе, другарю Старшина!
      - Ъъъ, да, другари бойци, верно е. Но мнооого ниско и мнооого бавно, да.

Виждал си огледален диск? Завърти го с двигателя, и започни бавно да натискаш към него диска на включения флекс. Ще имаш почти същото с керамичния полусъединител, така че - честито.

Коментар

Всичко ще докаже времето.Както каза колегата по горе,ако издържи при него,значи интервенцията не е била неуместна.
        Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
        Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Колеги керамиката е създадена да замести феродото.Тя почти не приплъзва а зацепва мигновено,тогава няма как да износиш диска,маховика или да запалиш самата керамика.Ако това се случва следователно притескателя не стиска достатъчно.Ползвам полусъединител редовно но не ми се е случвало да запаля керамика.Обикновено керамиката се монтирва заедно със подсилен притискател,но работи добре и при заводски стига да е в добро състояние.Обикновено след запалване на феродото притескателя се разкалява и не държи достатъчно.Лично аз карам товарен бус с керамика тегля и ремаркета и нямам проблем.Но нека не забравяме че има както и качествена керамика така и евтина китайска,винаги ще има 2 мнения по въпроса.
          8777203908

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
            БелЯ, мерси за отговора!
            Още веднъж поздравления за ентусиазма.

Кажи как е полусъединителя.
            Съединитела вече се доказа,забравям за феродов вече,има си нормален полусъединител,прави си летящи стартове,никакъв проблем при градско шофиране,манвриране,захождане на полусъединител или каквото и да е,ако на това каране издържи 1000км,значи превъзхожда феродовия многократно и във всичко.Тестовете продължват,а скептиците да заповядат да ги повозя...
            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Беля , него напъвай нарочно де
              Лудак

Коментар

Браво колега много добре е станал като оригинален
                Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Повече от година карам с керамика на дрифтарката си и вече съм минал почти 10.000км само на яката газ. Колата се кара само за фън и тренировки и за никакви други цели и се цеди на максимума винаги. Дори съм махнал демферите и съм изцяло на твърдо. Ще отбележа също че мотора е 2.9л турбо и е към 400кс и камьонски въртящ момент. Скоро вадих кутията защото ми се наложи и съединителят си е като нов все още. Имам си полусъединител въпреки всички некомпетентни изказвания и въпреки че съм бездемферен отвсякъде колата се кара перфектно и в градски условия и в задръствания. Чувал съм какви ли не мнения против и съм забелязал че са предимно от хора които нямат никакъв опит с керамика.

Коментар

Първоначално публикуван от slavianko Преглед на мнение
                    Повече от година карам с керамика на дрифтарката си и вече съм минал почти 10.000км само на яката газ. Колата се кара само за фън и тренировки и за никакви други цели и се цеди на максимума винаги. Дори съм махнал демферите и съм изцяло на твърдо. Ще отбележа също че мотора е 2.9л турбо и е към 400кс и камьонски въртящ момент. Скоро вадих кутията защото ми се наложи и съединителят си е като нов все още. Имам си полусъединител въпреки всички некомпетентни изказвания и въпреки че съм бездемферен отвсякъде колата се кара перфектно и в градски условия и в задръствания. Чувал съм какви ли не мнения против и съм забелязал че са предимно от хора които нямат никакъв опит с керамика.
                    А така,хубаво е да се знае че и при тебе се държи добре керамиката,все пак има леко притрисане на полусъединител при бавно потегляне,на градски условия,но това няма никакво значение за подготвен автомобил...
                    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                      А така,хубаво е да се знае че и при тебе се държи добре керамиката,все пак има леко притрисане на полусъединител при бавно потегляне,на градски условия,но това няма никакво значение за подготвен автомобил...
                      Бела, моя си притриса леко и е съвсем обикновен, та не знам дали е заради керамиката.
                      Оправи ли мостовете?
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                        Бела, моя си притриса леко и е съвсем обикновен, та не знам дали е заради керамиката.
                        Оправи ли мостовете?
                        Оправени са,ама стартира проекта по замяна с Патрулски от Y60,да взима Тойотските някой с по лека машинка с по малко нютони под капака

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                          Оправени са,ама стартира проекта по замяна с Патрулски от Y60,да взима Тойотските някой с по лека машинка с по малко нютони под капака
                          А МОГовите ? ? ?
                          "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
                          Кольо.

Коментар

Първоначално публикуван от hunter vl Преглед на мнение
                            А МОГовите ? ? ?
                            Моговите ще си стоят на Унимога за сега.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                              Оправи ли мостовете?
                              Заради демферите е. Хубаво е когато се слага керамика да не се кове със демферните пружини от органичният феродов. Или се слагат усилени или се кове без демфери. С оригиналните пружини и керамика стават доста бели понякога. В случая обаче не споделям лични впечатления а това което съм чувал и прочел от пострадали. Аз точно поради тая причина не оставих демферите и минах на твърдо

Коментар

Първоначално публикуван от slavianko Преглед на мнение
                                Заради демферите е. Хубаво е когато се слага керамика да не се кове със демферните пружини от органичният феродов. Или се слагат усилени или се кове без демфери. С оригиналните пружини и керамика стават доста бели понякога. В случая обаче не споделям лични впечатления а това което съм чувал и прочел от пострадали. Аз точно поради тая причина не оставих демферите и минах на твърдо
                                За бегачка,на която и трябва само бърз старт е по добре да е на твърдо,но ако ще се ползва и за други нужди с демферните пружини е по добре,предварително се вкарват допълнителни пружинки в оргиналните да се усилят.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X