Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипа ми стои наклонен надясно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джипа ми стои наклонен на дясно

Колегата didooo е прав за каталожния номер на задните пружини в toyodiy
    Ето какво излиза- няма лява и дясна

48231 SPRING, COIL, REAR
    48231-60011 LJ7*, RJ7*..LHD (10/1985 - 07/1987) 2 € 172.93
    48231-60012 LJ7*, RJ7*..LHD (08/1987 - 12/1989) 2 € 173.25

Аз съм с ресори и номерата са различни за лява и дясна страна. Различни са и в кита на ОМЕ който си взех.

48210 SPRING ASSY, REAR RH
    48210-60550 BJ70 (11/1984 - 09/1985) 1 $721.98
    48210-60551 BJ70 (10/1985 - 06/1987) 1 $631.30

48220 SPRING ASSY, REAR LH
    48210-60460 BJ70 (11/1984 - 09/1985) 1 $721.98
    48210-60461 BJ70 (10/1985 - 06/1987) 1 $631.30

С две думи, моя Ленд Круизер се е стиковал с теорията, а на колегата не е успял .

Не знам кой е прав и кой крив по отношение на пружините, но определено нечий език има нужда да бъде по-мек и толерантен.
    Последно редактирано от vento5; 19-06-11, 07:36. Причина: липсваща буква
    Toyota Land Cruiser BJ70 1985
    Lexus LS430

Коментар

I az sam naklonen na ednata strana (naliavo) a sam s resori
      Isuzu DMax dano ne prechia na temata no me zaintriguva, misleh che e ot pania rezervoar i ot tova che se vozia sam a sym 110 kg.
      P.S molia moderatorite da ne mi triat posta zastoto sam ot mobilen telefon i niama kirilica, ako mi sydejstvat da e na kirilica ste sam im blagodaren (v komandirovka sam)
      Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
      :D

Коментар

Отивате в нагазина с новите Тойотки. Заставате с една ролетка до чисто новият Хайлукс и мерете от пода до калника през оста на въртене на гумата от двете страни отзад. Ще се изненадате от резултата. МОже да бъде направено в магазина с Наварки, Исузура, Рейнджърчета, В2500, Татки, Грейт Лолчета и т.н.
        Стефан може после да обясни и направи изводи от изследването.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнение
          Андро160 сигурно ще знае , кое е тва различно , дето кара 70ките да замятат , а Гетата и пружинните ГРи -не . Ако някой го познава , да му звънне , моля
          Моето Г също е наклонено наляво, и не съм успял да се преборя. От канала като го гледаш, шасито изглежда доста усукано... Сменил съм 4те пружини като го купих преди година и половина. Все си е наклонено. Преди месец размених пружините, като ги извадих нямат разлика една от друга, сложих ги, пак си е наляво. И аз мислех, че е заради наклона на пътя. От Мерцедес подфорума, казаха да не се притеснявам, че почти всички са наклонени наляво...
          Без блокажи си за никъде. :D
          Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Моето добиче (ТЛК-70) с лява дирекция и след смяна на всички втулки по окачването(с полиуретанови) и със сменени амове има-няма 0.5 см наклон наляво само отпред...отдавам го на факта, че акумулатора е отляво и е тежичък-82А/ч.Пружините не съм сменявал.
            много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Отивате в нагазина с новите Тойотки. Заставате с една ролетка до чисто новият Хайлукс и мерете от пода до калника през оста на въртене на гумата от двете страни отзад. Ще се изненадате от резултата. МОже да бъде направено в магазина с Наварки, Исузура, Рейнджърчета, В2500, Татки, Грейт Лолчета и т.н.
              Стефан може после да обясни и направи изводи от изследването.
              Измерих 2 хайлукса-и двата имат 2см разлика.
              0+

Коментар

Измерих 120-ката преди малко. Няма никаква разлика във височината. Всичко и е еднакво до милиметър почти.

Коментар

мен много ме дразни като я гледам така кривнала на една страна , добре че пуснахте темата
                  Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
                  :D

Коментар

И при мен двете тойоти са ми наклонени наляво.Сменял съм ресьори ,само листи ,разменял съм ги и винаги са наклонени наляво.
                    Това което съм правил още, вдигам предницата или задницата с крик точно в средата на рамата и измервам разликата на моста който е на земята,за да разбера от къде идват разликите
                    FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
                    BJ42 04 1982
                    FJ62 11 1983 skipe blago4x4
                    LZ 2 BHB

Коментар

От: Джипа ми стои наклонен надясно

Споко,и моята Англичанка е наклонена на дясно,нямам стабилизираща отпред,отначало го преписах на задния панхард който съм спуснал 2 инча с планка да компенсирам 3 инчовия лифт,забелязах че стоят тампоните под напрежение при тва упражнение,и коригирах това но резултат никакъв,има си го наклона пак,предния панхард и него съм спуснал на долу,обаче кормилните щанги не съм ги пипал,възможно е и те да опъват,но наклона е най осезаем като погледнеш отзаде джипката,вече не ме дразни,не влияе на управлението и ако не го знаеш няма и да го забележиш.
                      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X