Обява

Свий
Няма добавени обяви.

дизелджия в Русе?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: дизелджия в Русе?

С каквото можех, опитах да помогна на колега от друг град.
    Цанко нито ми е брат, нито ми е сват - доста хора ходят там и са доволни от него.Дали е скъпчия, нямам база за сравнение - десетина години в задни времена ми гниха кокалите зиме и лете с разни нафтови таралясници/камиони, бусове, трактори - имаше асортимент/ и съм се зарекъл дизелово лично чудо да нямам никога.Както е и сега, с бензинова Фруктиера съм.
    Притежателите на дизели да помагат с личен опит спрямо майстори.

Успех на колегата.

Коментар

Ти пък сега що се впрягаш. Естественно че и аз първо при Цанко отидох, понеже е най-популярния помпаджия в града, но 250лв за гумички някакси не ми се даваха. Незнам дали е скъпчия, но за мен това е неприемлива цена, при положение, че е на удобно място и всичко си е рутинно/абе нали не съм го правил и ми е лесно да говоря/. Сливо поле малко далеко ми идва, но чувам, че си е назначил работници и качеството е малко занижено. Дано са само слухове.
      Цял месец се чудих къде да я занеса и проучвах варианти. Тънката част била да се фиксира електрониката, точно под която си и течеше, когато е студена помпата. Занесох я в 9.00 и си я взех в 15.00. Наложи се да вземе два комплекта гумички, че на даскалов били за четири цилиндрови пък аз съм с пет. Даже и мотора ми изми човека. Сега ме чака да му я похваля. Две или пет години даде гаранция, ама не запомних, пък и след месец ще забравя. То на лицензиран нямам вяра, пък камо ли на гаражен.

Коментар

Никой не говори за стягане, Цанко е колкото хвален, толкова и плют - когато си популярен, угодия на всички няма.
        Човекът попита за Русе, пратиха го в Сливо Поле - като излезе нещо непредвидено и навърти 4x28км?
        Чувал съм, че в Калъраш има един, дето като погледне помпата и тя почва да пее и се самоподсушава...
        Като си доволен от твоя, напиши му телефона на колегата на лични, да не стане пишман от многото баби и калпавото дете.
        А дали ремонта на твоята помпа и неговата са аналогични, респективно и еднакво скъп, не мога да кажа.
        Би трябвало да не е, щото по тая логика и за ИФА ще търсят подобни пари.

Коментар

Бреххх...!
          Още веднъж да изкажа голяма благодарност на всички отзовали се-БЛАГОДАРЯ ВИ!Личи си,че всички мнения са откровенни и няма грам меркантилност в тях,а само желание да се помогне-трогнат съм!
          Проблемът е,че съм голям мераклия и винаги държа всякакЪви интервенции по возилото да са на ниво,че ако не е така сън не ме хваща от яд и нерви-който ме познава ще го потвърди!
          Да кажа за Цанко-като се видяхме и му обясних проблема останах с впечатление,че не разбра за какво добиче иде реч и каза да му звънна след час(май имаше нужда от време да поразлисти някоя литература?)...като му се обадих той каза: чакай малко и ме свърза с друг,на когото подробно пак обясних нещата надълго и нашироко,след което ми се каза цена 250лв.,като разните му там гумички и гуменца за помпата му ги давам.КЪФто съм мнителен останах с впечатление,че май не са сваляли такава помпа...?
          След всички мнения предлагам да направим първо сбирка в Русе,на която да обсъдим и дизелджиите в околността-ако остане време!Казвайте ден,час и къде-кръчмите ги понаучих,май...!
          П.С. Относно сбирката в Русе пуснах тема в бар "Наздраве"(да си дойдем на думата!)Или не и е там мястото?Хайде-в Русе поне десетина иситински "жипки" съм забелязъл(от които 5 ТЛК-70!)Да не цитирам регистрационни номера!
          Последно редактирано от mbenz; 18-02-11, 21:12. Причина: допълнение
          много автомати-слаби резултати!

Коментар

За кви 250лв си говорите ?
            Живея в Пазарджик . Наскоро си купих една помпа , ей тъй -да има (Моята си е ОК) . Веднага я занесах на майстор . Човека я сложи на стенд с идея да я провери и регулира , ако има нужда . Каза че си е добре и не я закача . За операцията ми взема нещо смешно - май 30кинта . А му вярвам защото същия ми смени разпръсквачи на дюзите с реглаж на тия неща и колата много ги хареса .
            Така че заповядайте - ще ви водя .
            TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Комплекта е към 25лв. Семеринга 20. Колко да струва подмянята и след това центровката на стенд!? Отделно демонтажа на помпата, монтажа и след това центровката.
              Тия работи и определят цената.

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                Бреххх...!
                ...................................
                П.С. Относно сбирката в Русе пуснах тема в бар "Наздраве"(да си дойдем на думата!)Или не и е там мястото?Хайде-в Русе поне десетина иситински "жипки" съм забелязъл(от които 5 ТЛК-70!)Да не цитирам регистрационни номера!
                Предложи кръчма и час и да започваме дерзанията по повод посещението и обсъждането на ситуацията в която си изпаднал Я кажи какъв е моя регистрационен номер да видим дали добре си проучил добичетата в русе
                п.с. Къде е този бар Наздраве ?
                2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
                  Предложи кръчма и час и да започваме дерзанията по повод посещението и обсъждането на ситуацията в която си изпаднал Я кажи какъв е моя регистрационен номер да видим дали добре си проучил добичетата в русе
                  п.с. Къде е този бар Наздраве ?
                  В "Чифлика" от 19.30ч. в сряда(23.02.11год.)?

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                    В "Чифлика" от 19.30ч. в сряда(23.02.11год.)?
                    Не може ли някъде без чалга ??
                    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от RUDECANCEL Преглед на мнение
                      Не може ли някъде без чалга ??
                      Може,разбира се!То там е повече народна музика,де...нямам никакви претенции-кажете къде тогава,ок?

Коментар

Ако няма Чалга можете да поканите и Проф. Вучков )))).Как му се ще и на селянчето да доди у градо ама пфу в петък ма хоспитализират.Размера на симерините:1.Коланов вал към маховика 105/85/10 2.Колянов вал към ангр.60/42/7 /те тая ти трябва в случая/ 3.Разпределителен вал 46/32/8 и тая можеш да смениш тя седи на най топло особенно при 2L-T в накой "случаи". Извинявай за забавянето!

Коментар

Аз ще отлитам извън града , така че може да пренебрегнете предния ми пост .. относно музиката
                          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Благодарим за предложението за среща. ЧИФЛИКА ....
                            FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
                            BJ42 04 1982
                            FJ62 11 1983 skipe blago4x4
                            LZ 2 BHB

Коментар

остава ли предложенито за довечера в 19 на чифлика ? и какво стана с помпата ти
                              2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                              ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Ако сте съгласни предложението е в сила!
                                С помпата нищо не съм правил засега,защото добичето отлежава в София и се надявам следващата седмица да го докарам в Русе.
                                Ето тел. за връзка с мен:0889 889 189-Пламен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X