Обява

Свий
Няма добавени обяви.

дизелджия в Русе?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• дизелджия в Русе?

Моля за съвет към кой дизелджия да се обърна в Русе?Имам ТЛК-70 с 2-ЛТ мотор(86к.с.)и от известно време прокапва помпата,докато е студена-после уж спира(или се изпарява,та затова не капе?).
    Днес от Ради получих по Еконт комплект гумени гарнитурки и "О"пръстенчета за помпата(благодаря,за което!).
    Хубав ден!
    много автомати-слаби резултати!

От: дизелджия в Русе?

Обади се на Гената.

Коментар

Минаваш Търговия на едро, стигаш до сградата на бившето ОПСО/сега Техноресурс/ и питаш за Цанко Помпата/сервиз само за помпи и дюзи/.
      Той се намира след десен завой/друг няма, пътя завива под прав ъгъл/ след тази сграда, на около 30 метра.
      С питане мисля ще ти е по-лесно.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Минаваш Търговия на едро, стигаш до сградата на бившето ОПСО/сега Техноресурс/ и питаш за Цанко Помпата/сервиз само за помпи и дюзи/.
        Той се намира след десен завой/друг няма, пътя завива под прав ъгъл/ след тази сграда, на около 30 метра.
        С питане мисля ще ти е по-лесно.
        Благодарско,Макс!
        Не съм от Русе,но ще поразпитам някой къде е...май склада,в който съм през деня е съсем наблизо-на бившата улица "Търговска",а сега "академик Михаил Арнаудов"...
        Препоръчваха ми един,който е наемател в бившата кожена фабрика "Приста"...отидох дотам и човека казва:а-а-а,да знам ги тия помпи-"Бош" са(?!),има всичко за тях,шЪ я опраим,няма а се плашиш!

Коментар

Точно за тази улица става въпрос, сградата на Техноресурс/бяло-мърлява шест етажна/ е преди завоя, за който ти писах, срещу нея има вторични суровини/още един ориентир/.Можеш да питаш и за Химснаб, той е сградата след тази на сервиза.
          За кожената, пратили са те при Тошо, ама и той ще я занесе на Цанко.
          blago4x4 също ползва Цанко за неговите Тойоти.

Коментар

Преди малко намерих къде е сервиза и се срещнах с Цанко.Обясних му за какво иде реч и ми каза да му звънна след час-тогава ще ми отговори...
            М/у другото сваля ли се ангренажния ремък,за да се свали помпата?

Ето и телефона на Цанко Лазаров-0878 842 070;082/842 070-може на някой да му е от полза.

Коментар

Има още в Сливо поле.Пламен мисля че се казваше.Мои приятели не са много доволни от майстора дето си го намерил.
              ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Аз самият съм носил при Цанко доста дюзи и помпи и съм доволен от човека освен това е много вежлив и колегиален ! Имам в сервиза кординати и на един друг в русе в двора срещу печатница Дунав казва се Милен кара Патрол Y61 мога ако ти е нужен да ти дам телефон , но мисля че Цанко ще ти помогне
                И да земем да си направим една среща след като си на местна почва
                Поздрави и успех!
                2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                  М/у другото сваля ли се ангренажния ремък,за да се свали помпата...
                  Сваля се. Искай да ти сменят и семеринга отпред на вала.

Коментар

Ангренажа се сваля и между другото ако ти е наближила смяната му не се замисляй ами го смени и него щот по принцип при тез двигатели си е хамалогия.Аз Също чух за Пламен от Сливо поле ама беше късно снощи.

Коментар

А,сега де-при кого да отида...?
                      Благодаря на всички отзовали се!Ангренажния ремък смених със закупуването на добичето и сега е на 2 години и 30 000км.Андро добре ме подсети за семеринга на коляновия вал-де да го търся в Русе...?
                      Идеята за среща е много добра и ще я осъществим-колко му е?!

Коментар

Мисля, че Андро имаше предвид семеринга на самата помпа, а не на коляновия вал.
                        Някои течове по тези помпи могат да се отстраняват и без свалянето им от двигателя.За конкретната не знам, а и при всички положения със сваляне ще е по-добре.
                        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                          А,сега де-при кого да отида...?
                          Благодаря на всички отзовали се!Ангренажния ремък смених със закупуването на добичето и сега е на 2 години и 30 000км.Андро добре ме подсети за семеринга на коляновия вал-де да го търся в Русе...?
                          Идеята за среща е много добра и ще я осъществим-колко му е?!
                          Ако отидеш при Цанко, той знае кой продава читави семеринги и кой ментаци.Аз и да ти ги кажа ще се луташ бадева.
                          Във всеки случай е по-добре да търсиш семеринг по размер, а не за Тойота - размяната пари/части ще е по-поносима.Това ако няма да ходиш при Цанко.
                          Разбереш ли размерите, магазин SKF - гърба на операта, знае се от всички, ако не го знаят като SKF, го знаят като магазина на Светльо Калчишков.Скъпчия общо взето с читава стока.Другият е магазин FAG, собственик ЕТ "Руди", намира се на бул."Липник", до бившето кино "Здравец".Той ти е наблизо до "Търговска", предлага евтини и не толкова, но качествени лагери и семеринги.Също го знаят доста хора.

Коментар

Кога ще влизаш в бокса Пламене!Симерините ги имам на вилата!Казвам симерините щото си купих комплект за 2l-t от англичаните и мога да ти кажа размерите за да отидеш подготвен на доктора.В Русе е вносителя на лагерите KOYO ако ги намериш ще ти дадат читава симерина. Поузвал съм техни работи само че през дистрибутор в Шумен.И най важното търсиш семерината по размер дори не споменавай че става въпрос за кола щото веднага я позлатяват.

Коментар

Преди седмица сменях на А6 2.5 95г, мисля че е VP37. Цанко-помпата ми каза 250лв, сваляне–стенд-менд-сглобяване.
                              На друго място на половин цена. Комплекта гумички мисля, че е 20-30лв, майстора си ги купува, тъй като дава гаранция.
                              Ако искаш ще ти пратя телефона му. За първи път ходя при него, но си свърши работата според мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X