Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТОЙОТАТА НА КАЛИН

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ТОЙОТАТА НА КАЛИН

Андро мисля че си прекалено критичен ! Все пак това тук не е църква и няма канони и правила и всеки има право да импровизира както намери за добре !

поздрави !
    2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
    ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
      Андро мисля че си прекалено критичен ! Все пак това тук не е църква и няма канони и правила и всеки има право да импровизира както намери за добре !

поздрави !
      Даже хич не е критичен! положен е много труд признавам, но напълно безсмислен с много грешки за които няма да ми стигне вечерта да ги описвам. Радва ме само желанието и хъса с който работят и съм сигурен че малко по-малко ще променят доста неща по колата и ще почне да функционира правилно.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
        Благодаря за светкавичния отговор. А, как се държат?
        Ще кажа моето мнение, понеже я карах малко, но само по трасето на състезанието.Понеже е много къса е трудно да се отсее, кои движения идват отпред и кои от задния мост,но моето мнение е,че предницата се държи добре и добре поема неравностите,но отзад е твърда возията.Хубавото е ,че има лесни варианти за смяна на твърдостта отзад.
        Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
        Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
        Враца

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
          Даже хич не е критичен! положен е много труд признавам, но напълно безсмислен с много грешки за които няма да ми стигне вечерта да ги описвам. Радва ме само желанието и хъса с който работят и съм сигурен че малко по-малко ще променят доста неща по колата и ще почне да функционира правилно.
          Яворе можеш да си 200 % сигурен че нещата ще се променят с времето , но се съгласи с мен че след всичкия положен труд време и желание да се появи някои колега и да ти каже че това върви в калта щото има кални гуми и електрод или два в диференциала и всичко друго е сбъркано е малко обезсърчаващо Не искам да засягам никой и моля не приемаите като заяждане думите ми просто аз се кефя на подобни франкенщайни па ко ще и да вървят в калта само защото имат кални гуми
          Един много добър мои приятел преди време беше казал : Аз се кефя на всеки които е стъпил на пистата , независимо как и какво кара !
          поздрави !
          2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
          ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Историята познава много решения считани за грешки,признати след време за гениални открития! С всички грешки,това нещо притежава проходимост,която понякога не е постигната с похарчени в пъти повече пари,а нали това е крайната цел.
            Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
            Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
            Враца

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
              Щото моста не тябва да ходи напред - назад, а нагоре - надолу. Говорим отпред за пушките и отзад за долните щанги.
              Как ще ходи напред назад, като шарнирите са сложени напреки?
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
                Историята познава много решения считани за грешки,признати след време за гениални открития! С всички грешки,това нещо притежава проходимост,която понякога не е постигната с похарчени в пъти повече пари,а нали това е крайната цел.
                Не обезценявам ничий труд, напротив кефя се че има такива шемети да се блъскат с железата. Но от друга страна всяка четири колесна форма с тракторни гуми и заварени дифове ще има същата проходимост. Затова пишем във форума за да си помагаме а не да цъкаме безсмислено с език. Аз неведнъж съм получавал съвети тук за мой проекти и съм се вслушвал в тях. Ако целта на тази машина са големи ходове то тя тотално е сбъркана, от захвата, местата и наклона на амортисьорите да не говорим за окачването на мостовете. Слушайте и Андро той доста се начете по тема видове окачване и му се пише тук и има желание да обяснява, но не го приемайте за заяждане.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                  Как ще ходи напред назад, като шарнирите са сложени напреки?
                  Хвани утре някой да врътка волана и гледай кормилните щанги и накрайници колко ход имат, преди да почнат да се въртят гумите. Що мислиш никой не слага такива болтове там?

Коментар

Хвани утре някой да врътка волана и гледай кормилните щанги и накрайници колко ход имат, преди да почнат да се въртят гумите. Що мислиш никой не слага такива болтове там?
                    Смятам,че щом луфтовете на този болт са допустими за кормилна щанга значи стават и за това-а ако е тампон няма ли луфт?
                    няма начин да няма начин
                    http://album.bg/offroad_
                    0878 613 163

Коментар

Първоначално публикуван от dany.1 Преглед на мнение
                      Смятам,че щом луфтовете на този болт са допустими за кормилна щанга значи стават и за това-а ако е тампон няма ли луфт?
                      Ами примерно че този вид болтове не са предназначени да "дърпат" цялата кола!!! Какво ще стане като се поизноси дали ще се измъкне? В кормилната уредба никой не го натоварва на отскубване, а така поставен постоянно ще го "дърпа" моста и ще изскочи без да го усетите. Моля покажете ни някой проект някъде по света изпълнен така!

Коментар

Първоначално публикуван от dany.1 Преглед на мнение
                        Дани, мани го моста че ходи напред назад. И без това машината не е скоростна. Това обаче е много слабо за там и ще се скъса. Ще ви предаде баш кога не трябва.
                        Знаеш че в една друга твоя тема познах.
                        Знаеш и че няма проблем между нас.

Коментар

Ами примерно че този вид болтове не са предназначени да "дърпат" цялата кола!!! Какво ще стане като се поизноси дали ще се измъкне? В кормилната уредба никой не го натоварва на отскубване, а така поставен постоянно ще го "дърпа" моста и ще изскочи без да го усетите. Моля покажете ни някой проект някъде по света изпълнен така!
                          Болтовете са от мерцедес 40тонен самосвал....
                          а ето и Натиснете снимката за да я уголемите

Име:01_l.jpg
Прегледи:2
Размер:211.4 КБ
ID:5249610Натиснете снимката за да я уголемите

Име:32_l.jpg
Прегледи:1
Размер:221.1 КБ
ID:5249611Натиснете снимката за да я уголемите

Име:05_l.jpg
Прегледи:3
Размер:199.9 КБ
ID:5249612
                          няма начин да няма начин
                          http://album.bg/offroad_
                          0878 613 163

Коментар

А сега виж как изглежда кормилен накрайник от МАН примерно и се сети кога ще се разбие.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Питате казваме ви, когато се счупи аз пак ще пиша в тази тема, за сега успех с проекта.

ПП Руснака е направил същото като вас без да е погледнал как се прави!

Коментар

Като се разбият кормилните накрайници ще сложи от тези http://www.offroad-bulgaria.com/atta...6&d=1294332650унибални накрайници и проблема ще се реши.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X