За BJ42
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Повдигане на BJ42 - сайтове и информация.
Свий
X
-
От: Колеги,дайте саитове за лифт кит
Първоначално публикуван от mxmanol Преглед на мнениеЗа BJ42Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
-
Маноле, пускай такива теми в раздел Тойота, а не в общия.
На въпроса - или пари за готов комплект, или ще се мисли нещо друго с подръчни средства? Коя е посоката.
Ако е за готов кит (комплект) - имаш избор оттук, от UK, от Щатите, от Австралия, откъдето си избереш. 2-3 инча са предостатъчни. Няма смисъл да се местят ресьорите отгоре на моста на тази къса база, с тесни мостове. След това се започва кардани, карета...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение2-3 инча са предостатъчни. Няма смисъл да се местят ресьорите отгоре на моста на тази къса база, с тесни мостове. След това се започва кардани, карета.... Ако се шпренгват ресьорите и се подменят само обеците с гресируеми такива, и качествени амортисьори - тогава нещата са значително по-поносими.
Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение...Ако се шпренгват ресьорите и се подменят само обеците с гресируеми такива, и качествени амортисьори - тогава нещата са значително по-поносими.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеЗначително по-поносими първите 2 месеця, я и толкова... Ресьорите не са евтини като нови, но няма прилика между нов ресьор и шпренгван такъв. Естествено, в такива ситуации получаваш това, за което плащаш...Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
От: Повдигане на BJ42 - сайтове и информация.
Аз бих я качил върху мостовете въпреки съпротивата на доста хора. В момента моя скрап е на окачване ОМЕ +3' но има много случай в които му пречат котвите под мостовете. Мисля да го вдигам по някое време. Напиши в нета за SOA китове и виж какви интересни проекти има."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеМаноле, пускай такива теми в раздел Тойота, а не в общия.
На въпроса - или пари за готов комплект, или ще се мисли нещо друго с подръчни средства? Коя е посоката.
Ако е за готов кит (комплект) - имаш избор оттук, от UK, от Щатите, от Австралия, откъдето си избереш. 2-3 инча са предостатъчни. Няма смисъл да се местят ресьорите отгоре на моста на тази къса база, с тесни мостове. След това се започва кардани, карета...
Коментар
-
Първоначално публикуван от mxmanol Преглед на мнениеОт Англия е най удобно за мен,ама нищо не намирам там.В Щатите има за около 800 долара,ама траспорт,мито.....луда работа.А тука цената е 4500 лева-малко...................ЗОР.
BJ40, 42, 45, 46 SPECIFIC: SWB & LWB (All Variants) 02/74-1985
MODEL: BJ42, FJ40 S.W.B. (35mm Spring Eyes) YEAR: 1980 – 1984
Само уточни варианта и комплектацията.
П.П. Мисля, че ще е доста под 4500.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
За съжаление с окачванията на ресорните Тойоти е така. Можеш да си сглобиш твои пакети, на 61цата си ги правих като комбинация на листи на 61ца и на Вранглер. Постигнах задоволителен според мен резултат за ТНТМ окачване. Но сега като Скрапа е на ОМЕ, усетих разликата, която за мен е, че си спестяваш мнооого труд да постигнеш подобен близък резултат. И пак зависи за какво ще се ползва."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеВсе пак тия дето са я сглобявали нямат вече живи съученици.878940653
Коментар
-
....Маноле,тази Тойота е ценна в оригиналния си вид.....
Дори и върни оригиналните гуми и джанти с обръчи....
...лично мнение....
...Със здраве,....да си я караш и преправяш....На бой отиват само старците!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар