Днес докато си карах ми светна това на таблото имате ли идея какво може да значи.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
T-BELT
Свий
X
-
Re: T-BELT
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеСлед смяната лампата ще продължи да си светиТрябва рисет
Ами да продължава да си свети :/
Как да я накарам да изгасне какво е това ''рисет''
Коментар
-
Имам питане по въпроса ?
Ти ли си сменя timing belt-а .....??
Ако ДА ...... не е необходимо да ти дава акъл някой, който не е в час.
Ако НЕ ....... тогава иди при този, който го е сменял и му "светни" една щанга по главата.
Това го казвам напълно сериозно. Как си сигурен,че ти е свършил работата както трябва ??? Дали наистина го е сменил ???
Като дори не ти е загасил лампата ???Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеИма различни начини за задаване на новия интервал, а с това и зануляване на стария, за да можем да помогнем кажи модела на тойотата, защото за различните е много различно.
Става дума за TOYOTA 4runner 2.5 TD
От TM AUTO казаха че манипулацията по зануляването ще отнеме 1-2 часа и вероятно ще ми вземат ~50 лв за това, което е неприемливо за мен като се има на предвид че всичко си е наред просто искам да спре да ми свети проклетото нещо, опитах да разглобя и просто да извадя лампичката но ... не се получи, добре че после успях да събера всички чаркове на място. Та въпроса все още стой някой ако има по просто решение нека пише.
Благодяря
Коментар
-
Единия начин е ако имаш една гумичка на таблото д0 врътката за одометъра, но щом са ти казали около 2 часа, се сваля таблото и се мести една джаджа на дупката до която е поставена за момента, на следващото светкане я връщаш обратно, не е сложно, и можеш да си го направиш и сам ако си малко техн. грамотен. Имам и снимката кое къде се мести но не мога да я кача, дай електронна поща да ти я пратя.
Коментар
-
Проблема вече е решен, благодаря за съдействието!
Имам на таблото въпросната гумена тапичка и преди я
бях видял но не бях забелязал бутончето отдолу, натиснах го с отверка и ми изгасна индикатора.Цялата манипулация ми отне не повече от 40 сек а за тази дреболия щях да записвам час в TM-AUTO...
Коментар
-
Здравейте колеги, искам и аз да попитам за въпросния индикатор. Смениха ми ремъка но майстора се пули един час как да огаси тази лампичка и не можа, вдигна ръце и ме прати на........ В сервиза на тойота не ми се ходи. Имам тойота ландкрузер 3.0D. Ако може да ми обясните как да я изгася, че е много дразнеща.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение3.0 d ми говори като имам едни обувки ама са кожени, дай малко подробности..
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар