Обява

Свий
Няма добавени обяви.

авт.4степенна или мех.5 степенна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: авт.4степенна или мех.5 степенна

И аз като старите баби - Мой приятел , който има кола с АСК , на Банско взе поднаем новичка Витара с въпросната 4 степенна Ск.Беше меко казано възмутен.Посоянно се шашкала на коя предавка да превключи .Най вероятно за да постигнат примамливата цена са и сложили по-старо поколение АСК.Склонен съм да му вярвам.
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

Та се включа и аз .......Новата Витара в сравнение със старата е пълна трагедия .....Подкарах нова на 17К км - не ще да реагира на педала и толкова , имаш усещане че двигатела ще изскочи през капака А на старата само го пипнеш и колата се ускорява Не знам какво са направили японци , ама тоя път се изложиха здравата . Старата кола е в пъти по адекватна.....
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
        Та се включа и аз .......Новата Витара в сравнение със старата е пълна трагедия .....Подкарах нова на 17К км - не ще да реагира на педала и толкова , имаш усещане че двигатела ще изскочи през капака А на старата само го пипнеш и колата се ускорява Не знам какво са направили японци , ама тоя път се изложиха здравата . Старата кола е в пъти по адекватна.....
        тия тука нали ги сглобяват в Испания... сигурно японците изпращат 2-ро качество части
        надали сузукитата за американският пазар ще са такива, като знам какви разлики имат предишните години между колите японска сглобка за северна Америка и испанската ...
        LZ1RED

Коментар

Аз съм доволен от ръчните скорости.По тромава е, но това е заради екологията. Двигателят е скопен до 3000 оборота ,но след тях се развърта нормално.Тези с антоматична трансмисия издърпват по бързо и тушират този момент ,но това е за сметка на по високия разход.
          За да тръгне този двигател и в ниските обороти просто трябва да се препрограмира.Но това засега няма кои да го направи в България.

Коментар

Колега обикновенно автоматите са по-тромави отколкото ръчните не обратното, обратното е причинено само за задкормилния механизъм.
            no signature no problems

Коментар

Sorry Може би неправилно съм се изразил. Просто автомата сваля на по долна скорост и издърпва по бързо а на мене не ми се сваля и изчаквам да влезе в обороти и тогава издърпва.Просто другите ми коли са дизел и те обикновенно набират без превключване.Интересно че имах Голф Синхро и тои издърпваше но 5 та от 40 доста бързо.Може би един от най балансираните бензинови мотори- на 5 та вървеше практически от 40 до 190

Коментар

аха разбрах за какво говориш, аз имах едно ауди карах го на 5-та от 50 до 250 (по километраж).
                no signature no problems

Коментар

брат с автоматичната ще се родиш направо.един крак и една ръка свободни.... моиш си праиш кааве у жипката.....
                  boko
                  Jeeep---KIA
                  https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X