Здравейте колеги! Днес мога да се похваля,че съм горд собственник на Сузуки Гранд Витара-98год. 2.0 TDI-87 p.s! Ще я карам предимно из града,а като открият ловния сезон задължително ще е във нивата
! Дано не се налага,но ако имам проблем ще споделям с Вас ,по-старите кучета!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
С Витара съм и аз вече!!!
Свий
X
-
До: С Витара съм и аз вече!!!
Ааа, не си прав.Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеВсеки така казва че ще я кара предимно в града ама после........

Аз като вземах моята я взех с ясната мисъл, че ще бъде за сериозни изпълнения. За в града си има леки коли.
Но джиповете могата да се карат и в града, докато колите в гората-не!
Честито колега, добре дошъл при нас. При "нормална" експлоатация витарата си е машина като всяка друга. При лашкане из трудни терени си се чупи, пак като всяка друга машина.
Дано да не се налага, но ако има проблеми-питай, все ще има някой да ти помогне с акъл
Но преди всичко е четенето, има доста много написано, има линкове към ръководства за ремонт, може да научиш много само докато разглеждаш подфорума.
Наистина-дай някоя снимка. Не, че не сме виждали витара де, ама все пак...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
До: С Витара съм и аз вече!!!
Честито и от мен. Нека и се радваш така както слънцето на земята. Колкото до експлоатацията и за в града - не си вярвай. И аз карах мойта в града, докато не започнахме с един приятел да ходим по горите. Но всичко с времето си. Честито и безаварийни километриСузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.
0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
/e-mail: nikolaynkl@gmail.com/
Коментар
-
От: До: С Витара съм и аз вече!!!
Колега няма как! Тез луксозни колички са само за къси полички,а за горички си трябва джипки!Първоначално публикуван от techo1971 Преглед на мнениечестито колега да си я караш създраве,аз ти казвах да не продаваш тераното преди това,ама нейси ауди та ауди и сега витара че чак от Харманли.Дано само да те радва много безаварини километри

Само неразбрах кой беше предателя,който каза за Харманли?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
)
Всеки така казва че ще я кара предимно в града ама после........
)
Коментар